Homepagina » Natuur en Milieu » Dit is toch volstrekt onverantwoord? Baudet hekelt absurde klimaatdoelen die het kabinet heeft gesteld
Dit is toch volstrekt onverantwoord? Baudet hekelt absurde klimaatdoelen die het kabinet heeft gesteld
Foto: YouTube/Forum voor Democratie

Dit is toch volstrekt onverantwoord? Baudet hekelt absurde klimaatdoelen die het kabinet heeft gesteld

In de Tweede Kamer werd deze week gedebatteerd over het voorlopige klimaatakkoord en de nieuwe plannen van het kabinet.

Het kabinet wil een CO2-belasting voor de industrie en de landbouwsector verplichten fors meer aan CO2-reductie te doen.

PVV en Forum voor Democratie keuren de ruk naar links van het kabinet af. “De VVD is slaaf van GroenLinks geworden,” zei PVV-leider Geert Wilders.

Economische zelfmoord

FvD’er Thierry Baudet noemde de klimaatplannen ‘economische zelfmoord’. “Deze klimaatwet vernietigt de koopkracht,” zei hij.

De absurde doelen van de klimaatwet – 95 procent CO2-reductie en 100 procent ‘duurzame’ energie in 2050 – zijn economisch desastreus, klonk het.

“Je gaat toch niet nu al een wet maken die ons verplicht om daar in 2050 aan te voldoen? Dat is toch volstrekt onverantwoord?”

Blinde geloof

“Jullie binden Nederland aan absurde klimaatdoelen met het blinde geloof dat in de tussentijd eventueel, mogelijk, nieuwe technologie wordt uitgevonden,” zei Baudet.

“Dat is hetzelfde als springen van een flatgebouw en hopen dat je tijdens je val leert vliegen,” voegde hij toe.

“Dat is wat u nu gedaan heeft door die klimaatwet aan te nemen,” sprak hij zijn collega’s toe. “Het is een sprong in het diepe. Het is […] een economische strop voor Nederland.”

Bekijk zijn gehele inbreng hieronder:

[Forum voor Democratie]


Vind je deze informatie goed? Klik dan hieronder om te delen op Social Media
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

47 reacties

 1. Al meer dan veertig jaar helpt stemmen helemaaal niets. De trein dendert gewoon voort, zelfs referenda hebben niet geholpen.

  Zelfs een EZEL blijft zich niet steeds aan dezelfde steen stoten.
  STOP STEMMEN

  24 likes
  • een laatste keer dan,

   wij zijn staatsburger en leven onder een wetgeving die beschermd word door het geweldsmonopolie.
   dat betekend dat we verplicht geconformeerd zijn aan deze wetgeving.
   de wet zegt dat de stemmen van de mensen die NIET gaan stemmen AUTOMATISCH !!
   naar de GROOTSTE partij gaan.

   dus niet stemmen is je stem weggeven,dus gok je met je stem,dus stem je toch.

   ik hoop dat je het nu eindelijk snapt.

   fff

   11 likes
   • Gaat het geweldsmonopolie nog op als bij de 2e kamer verkiezingen er minder dan 50% komt opdagen? Is het dan nog democratisch legitiem of is het dan helemaaal Fantasialand geworden? Wat houdt een stem nog in als minder dan 50% van het electoraat gaat stemmen?

    Vind je echt dat je moet gaan stemmen op een POPPENKAST?
    Alleen omdat de “wetgeving” dat (niet voor niks op die manier) dat voorschrijft?
    Of ben je dan gewoon een meeloper?

    13 likes
    • Volgens mij bent U een VVD-er die probeert zetels te redden.
     Ongeldig stemmen heeft beter effect, of op de echte oppositie stemmen, maar niet stemmen is passief een stem op de grootste partij uitbrengen. Zeker met de opkomst van Denk, vind ik stemmen toch wel noodzakelijk!

     9 likes
     • Ongeldig stemmen, blanco stemmen of niet stemmen:
      Alle drie hebben ze hetzelfde effect op de zetelverdeling.

      Dat is een absoluut FEIT.
      Net zoals dat een ezel zich niet blijft stoten aan dezelfde steen.

      8 likes
     • Je kan ook je stembiljet mee naar huis nemen. Overigens moet dit dan vermeld worden in het proces-verbaal.

      0 likes
    • Rikk, De verkiezingen voor het EU parlement liggen al sinds de oprichting iets boven de 30%…… wat jij beschrijft is dus onzin.

     2 likes
     • Bij EU verkiezingen gaan stemmen is een héél ander hoofdstuk als nationaal voor de 2e kamer. Tijdens de EU verkiezingen zou ik alleen stemmen op een partij die zich UitSluitend ! bezig houdt met het opheffen van de EU instituten en hieraan een tijdspad koppelt.

      8 likes
     • @Rikk,dus bij de eu geloof je wel de campagnebeloftes?
      daaaaag Rikk.

      fff

      3 likes
    • @Rikk.
     Over het stemmen heb je absoluut gelijk, doe ik ook al een kleine 8 jaar niet meer. De democratie is het machtigste wapen van de elite om de bevolking onder controle te houden. Probleem is echter dat er geen systeem is die goed zal gaan functioneren voor iedereen. “Wij” de bevolking hebben namelijk een structureel probleem die elk systeem niet tot zijn recht zal laten komen en dat is HEBZUCHT. Hebzucht naar de gouden driehoek, sex/macht/geld.
     Willen we het huidige systeem omver werpen dan moeten we heel snel handelen want het is straks te laat. Dit is een bankierswereld dus maak geen schulden en haal al je geld van de bank, veel ellende, no pain no gain.

     3 likes
   • Baudet lijkt mij wel oprecht.

    14 likes
    • Volgens mij is het gewoon een gladjakker in een ander politiek jasje…

     13 likes
     • FvD zijn allemaal oud VVD’ers.
      FvD hebben gelden aangenomen van Erdogan.
      FvD zijn bewust de politiek binnengehaald als clowns om de bevolking weer te laten stemmen.

      3 likes
    • @Badmuts.
     Het maakt niet uit of ze oprecht of niet oprecht zijn, het gaat erom dat het systeem niet deugd. In Frankrijk begrijpen ze dit wat beter dan hier in Nederland, daar willen de yellow vest namelijk ook geen politieke stroming worden, het zou namelijk hun nekslag zijn. Het huidige systeem kun je namelijk niet op een democratische manier veranderen dus moet je eerst het huidige systeem vernietigen en daarna gaan kijken wat te doen.

     6 likes
    • ALs je voor een Libertarier economie bent, ja dan.. moet je op Baudet stemmen. Het betekent dus: Welvaart op basis van het recht van de sterkste en weinig tot geen sociaal overheidbeleid.

     Veel mensen die op Baudet willen gaan stemmen hebben dat helemaal niet door omdat de economische paragraaf van FvD vrijwel niet in het nieuws komt.

     4 likes
   • niet stemmen betekent,dat je stemt naar de vvd gaat.
    helaas het is niet anders.

    10 likes
   • WTF… Er gebeurt toch wat volgens een bepaalde agenda gebeuren moet, ongeacht wie of wat gestemd wordt. De grote schone schijn van politieke vrijheid.. Wie gelooft wordt zalig… Rothschild & Co lacht zich wederom kapot…

    8 likes
   • Ben ik nu gek of jij maar lees dit eens volgens mij of NRC maakt er een potje van maar als je niet stemt gebeurt er helemaal niks met je stem. Gewoon klets wat je praat volgens NRC en nog veel meer op internet.
    https://www.nrc.nl/nieuws/2017/01/11/als-je-niet-of-blanco-stemt-wordt-je-stem-over-de-partijen-verdeeld-6134631-a1540794

    3 likes
  • Rikk zoals ik al eerder schreef,corrigeer me als ik het fout heb,en dat heb je gedaan.
   bedankt en mijn excuus voor het van de toren blazen vanuit verkeerde info.

   ik ga dit jaar niet stemmen.

   fff

   2 likes
  • We zijn de uitspraak van Frank Sinatra alweer vergeten.
   FvD Hiddema is een advocaat.

   En dan nu de uitspraak van Frank Sinatra…

   As long there is place in the Hell, there will no lawyer go to Heaven.

   0 likes
 2. Het is een politiek spelletje wat al zo vaak is gespeeld. Je zet belachelijk hoog in, wetende dat de eerste opzet zal worden afgekraakt, dan komt er een tweede plan wat minder belachelijk lijkt omdat het eerste pure over kill was. Het tweede plan zal nog steeds absurd zijn maar zal door de bevolking als redelijk worden beschouwd en meneer Baudet claimt de overwinning, niet goed beseffende dat ook hij bij de poot is genomen.
  In vraagstukken zoals het klimaat zal de politiek altijd eerst aan zich zelf denken en dan aan het klimaat. Het geld wat binnen gehaald kan worden door groene belastingen, het aantal stemmen wat een partij kan winnen bij de volgende verkiezingen en het persoonlijk gewin. Let vooral op onze nieuwe groene vriend Jesse Klaver, de sluwe jonge vos ziet zijn kans daar om vele jonge stemmen binnen te halen via het klimaat plan.

  19 likes
  • Baudet kan gelijk hebben en laat van zich horen, zelfs al met een reclame spotje voor de komende verkiezingen, dus zieltjes winnen voor meer zetels over dit onderwerp, Mensen het lijkt of we te maken hebben met een nieuwe held maar ook deze held is zieltjes aan het winnen, als hij echt eerlijk en oprecht is dan hoef je geen zieltjes te winnen voor je eigen belang je partij. Rutte is ook al bezig om zieltjes te winnen op tv, hoe dom zijn wij om deze figuren te geloven en hun in het zadel te houden door te stemmen. Ik was al afgehaakt de afgelopen 40 jaar en dat blijft zo.

   9 likes
  • Prachtig toch hoe de jeugd hun toekomst vergallen, ze hebben immers zelf gestemd om de auto zo duur mogelijk te maken en over een aantal jaren willen zoals geen ander ook een trotse bezitter van een auto zijn en gaan ze klagen over hoe duur het wel niet is.

   2 likes
   • Strijdervoorvrijheid

    Gepakt door hun eigen streken heet dat.

    3 likes
   • Als ouder maak je gewoon gebruik van hun domheid.
    pak hun mobieltje af en stook hun slaapkamer niet meer warm en geen snoep meer die ingepakt is met plastiek en alleen nog maar Hollandse pot op tafel en je haalt en breng ze nergens meer naar toe de fiets is goed genoeg voor ze.
    Dat gaat je veel geld op leveren die gekte van ze.

    2 likes
 3. Ik hoop dat discussie over wel/niet/ongeldig stemmen nu tot rust komt
  Ter info:
  https://mens-en-samenleving.infonu.nl/politiek/131035-niet-stemmen-en-blanco-stemmen.html:
  Niet stemmen of stemonthouding wordt soms gezien als een protest tegen de democratie. Toch zijn er veel mensen die niet gaan stemmen, maar niet tegen de democratie zijn. Ze hebben bijvoorbeeld geen mening of zijn totaal niet geïnteresseerd in de politiek. Mensen die niet stemmen tellen niet mee in het opkomstpercentage. Wel kunnen ze medebepalend zijn voor de verkiezingsuitslag. Ze versterken eigenlijk de uitslag. Wanneer 100 mensen mogen stemmen, en het opkomstpercentage is 80, gaan er dus 80 mensen stemmen. 39 kiezen voor partij A, 41 voor partij B. Partij B wint de verkiezingen. Zouden 3 mensen die niet gestemd hebben, wel zijn gaan stemmen en op partij A hebben gestemd, dan zou partij A hebben gewonnen. Partij B is dus blij dat deze 3 mensen niet gestemd hebben. Niet stemmen kan dus indirect invloed hebben op de uitslag.

  Blanco stemmen
  Wie blanco stemt, gaat wel naar het stembureau. Er wordt echter geen keuze gemaakt op het stembiljet. Blanco stemmen wordt als een nog duidelijker protest gezien tegen de verkiezingen. Mensen die niet stemmen kunnen niet geïnteresseerd zijn in de politiek. Mensen die blanco stemmen zijn dat wel, maar willen soms geen keuze maken. Reden hiertoe kan zijn dat ze het niet eens zijn met de verkiezingen of met het stemmen, of ze zijn het niet eens met de keuzes. Ook kan er blanco gestemd worden omdat er onduidelijkheid over de keuzes bestaat of dat men er te weinig vanaf weet om een keuze te maken.

  Blanco stemmen tellen niet mee met de uitslag, maar kunnen net als bij het niet stemmen de uitslag wel indirect bepalen. Blanco stemmen telt wel mee voor het opkomstpercentage. Wanneer 100 mensen mogen stemmen en 80 gaan naar de stembus, is het opkomstpercentage 80 procent. Dit is ongeacht het feit of er wel of blanco gestemd is. Blanco stemmen heeft dan ook een symbolische betekenis: er wordt geen stem uitgebracht, maar er is wel opkomst.

  Ongeldig stemmen
  Ongeldige stemmen zijn de stemmen waarbij er meerdere keuzes zijn gemaakt. Iedere stemgerechtigde mag maar één keuze maken. Wanneer er meerdere zijn gemaakt of wanneer dit te onduidelijk is aangegeven, wordt het gezien als een ongeldige stem. Dit kan onbewust zijn gedaan, maar ook bewust. Bij deze laatste is dit vaak uit protest tegen de verkiezingen of tegen de partijen. Ook kan het zijn dat de stemgerechtigde geen keuze tussen twee of meerdere keuzes kan maken en dit middels ongeldig stemmen duidelijk wil maken. Ongeldige stemmen tellen niet mee bij de verkiezingsuitslag, maar wel bij het opkomstpercentage. Ook deze stemmen beïnvloeden indirect de uitslag. Iedere stemgerechtigde moet daarom goed voor zichzelf uitmaken of hij wel, niet, blanco of ongeldig gaat stemmen. Alle vier de opties zijn gerechtvaardigd

  2 likes
  • Strijdervoorvrijheid

   Geweldig uitgelegd Henk, geef zeker Denk geen kans. Hierboven zijn er genoeg die het niet willen zien of het juist zo willen gaan krijgen. Alleen hoop ik wel op 1 ding, dat de tellers geen rood potloodje in hun handen mogen hebben.

   3 likes
   • En daarom hebben ze nu clowns in de politiek aangebracht, om toch jou naar de stembus te krijgen.
    Ze hebben jou dus tot op de millimeter nauwkeurig neergezet waar ze jou willen hebben.
    Blanco stemmen wordt opgedeeld, terwijl niet stemmen ze niets mee kunnen… en dat laatste wil de politiek dus niet dat je doet.

    1 likes
    • Strijdervoorvrijheid

     Zal de woorden van Henk nog een keer herhalen, beter een Nederlandse klootzak dan een allochtone klootzak.

     2 likes
    • Beste Dirk en gelijkdenkenden, men kan ook zeggen dat de elite aanstuurd op een lage opkomst, zodat hun meeliggers meer ruimte krijgen.
     Dat hele partij stelsel deugt voor geen meter, daarover zijn we het allemaal wel eens.
     Maar nu zou de discussie niet moeten gaan over het wel/niet stemmen, maar hoe houden we Nederland zoveel mogelijk in eigen handen, met lage opkomst zal Denk er wel bij varen, en kun je de niet stemmers met recht klootzakken noemen.
     Emoties leiden tot slechte besluiten, dus laat emoties varen, deze emoties worden heus wel door iedereen gedeeld, maar zullen tot niets leiden. Dus bv stemmen op 50+ of SGP, partijen zonder allochtonen, of om de gok te wagen PVV en FvD, beperk je directe invloed vanuit het buitenland. Dit is mijn enige beweegreden om toch te stemmen.
     De laatste twee partijen die brullen dat het kabinet weg moet heb ik een email gestuurd met de link naar het eindverslag van een journalist die de MH17 tot op de bodem had uitgezocht, en in dat verslag stonden veel beschamende zaken voor de Nederlandse regering, PVV reageerde helemaal niet en FvD had ‘belangrijker punten’ opde agenda. Kijk ook vooral naar het stem gedrag van partijen, dan zul je nog wel eens van een kouwe kermis thuiskomen.
     Maar nu moeten we eerst Denk zoveel mogelijk buiten parlement houden.
     Ik ga weer voor het eerste sinds jaren stemmen, allen om die reden!
     Want Nederland is ons thuisland, besef dat goed!

     0 likes
  • Ik raad een ieder toch aan goed na te denken over het niet stemmen etc. De allochtonen zullen zeker gaan stemmen om Denk meer invloed te geven, niet stemmen werkt in hun voordeel. Voor behoud van ons thuisland zou men toch moeten gaan stemmen, ander weet ik zeker dat we eindigen zoals de Idianen in de VS en nu de Palestijnen…….
   Dan nog…. beter een nederlandse klootzak dan een allochtone klootzak,dacht ik zo maar….

   3 likes
 4. Wat een vies slangetje is die jetten blegh

  7 likes
  • Enkel Jetten..? De hele politiek is een groot slangennest, rattenhol en kippenhok… Noem mij 1 integer politicus die het goed voor heeft met het volk en niet enkel met zichzelf..?

   5 likes
 5. De partijen van het Rutte-kartel, VVD/CDA/D66/CU/GL en PvdA hopen op een lage opkomst.

  Want hun kiezers, gaan meestal wel stemmen.

  Dus het domste wat je kan doen is thuis blijven, want dan is jouw stem GEEN stem.

  En gaan zij gewoon verder, met de afbraak van Nederland.

  Ga stemmen en stem op bv, de PVV / FvD of 50+.

  8 likes
 6. Deze Klimaat onzin moet ophouden! Enorme belastingen om ondernemers te wurgen zijn contraproductief! Geef gehoor aan miliieubesparende ontwikkelingen en probeer giffen te vervangen met milieuvriendelijke opties maar belasting op CO2 is gewoon idioot! Leven heeft CO2 nodig. Het is vergif dat vernietiging aanricht, niet CO2!

  5 likes
 7. En het meest vervelende is dat CO2 geen probleem is daar lijkt iedereen aan voorbij te gaan. Iedere cent die daaraan wordt gespendeerd is nutteloos. En hoe zit het met wat wij allemaal uitademen? Echt vergif toch? Vinden de planten en de bomen ook.

  3 likes
  • @ Gert Kramer

   Het enige wat belangrijk is om klimaatveranderingen te willen begrijpen is dat het meegenomen kan worden om oorlog mee te kunnen maken met voorsprong.

   Politiek en defensie zijn niet de enige 2 waardes in een oorlog, klimaatveranderingen in de rug hebben kan nu ook ingezet worden als wapen indien we het begrijpen dmv wetenschap.

   0 likes
 8. De wereld is in handen van een misdaadsyndicaat, alle de overheden wereldwijd maken daar direct onderdeel van uit. Overheden die niet gehoorzamen worden tot de orde geroepen door een opgelegde regiem-change welke men afdwingt middels economische sancties, oorlogsgeweld (lees megacriminaliteit) en terreur. Het gedraai, gekonkel en het oneindig en ongedwongen rotzooien met de belangen van het gewone volk worden wij constant afgeleid van waar het eigenlijk over gaat. HET IS 1 POT NAT !
  Zo lang het hele systeem niet van boven af aan schoongeveegd is en er met een volledig schone lei opnieuw begonnen is, is elke stem een stem op CRIMINALITEIT VAN DE BOVENSTE PLANK. Een stem op bewezen leugenaars en criminelen. Wie stemt geeft zijn recht op spreken af aan iemand die bewezen heeft constant te liegen en te draaien als dat zo uit komt en zou moeten beseffen dat hij/zij een criminele daad heeft begaan door überhaupt de stem uit te brengen. Alle politici hebben trouw gezworen aan de koning door de eed af te leggen. Daarmee zijn zij officieel lid van de grootste criminele organisatie ter wereld. STEMMEN BINNEN DIT SYSTEEM IS BEWEZEN EEN MISDAAD !

  1 likes
 9. Ik ga in elk geval wel stemmen. Als de uitslag niet naar m’n zin is heb ik tenminste het recht om te klagen.

  Iemand die niet stemt heeft geen recht van spreken, dat is mijn mening.

  0 likes
  • Nee @John, met het uitbrengen van jouw politieke stem geef jij je recht van spreken af aan de partij waar jij op gestemd hebt. Het is dus precies andersom. Wie zijn politieke stem verkwanselt aan bewezen bedriegers werkt mee aan diens criminele organisatie is dus medeplichtig aan de ellende die er uit voortvloeit en heeft geen enkel recht van spreken meer ! Zoals altijd : de duivel draait alles om, zet het op zijn kop, laat belangrijke details weg of vermomt ze. Zolang we daar nog intrappen en aan meewerken verandert er niet, helemaal niets !

   1 likes
   • Dit dus eksegese.

    Wie stemt er nou op een crimineel of 180 graden draaier, ik in ieder geval niet want je kunt alleen maar op dit soort figuren stemmen.

    Degene die niet stemmen zullen altijd recht van spreken hebben.

    0 likes
 10. het maakt niet uit wat je stemt. dat is helaas zo in deze poppenkastdemocratie. ik stem voor mijn eigen peace of mind en verwacht er verder niets van

  0 likes
 11. Klimaatveranderingen kan niemand ontkennen alleen wij als mens kunnen er niets aan veranderen.

  Co2 belasting heffen bij bedrijven was een wet die er al was, er was alleen nog geen tot niet voldoende met die wet gedaan als het om heffingen gaat.
  Een CEO van MSD was het aan het verkopen aan ons als dat bedrijven C02 heffing moesten krijgen om zo bedrijven in beweging te krijgen en dat dit oh zo goed voor de bevolking zou zijn, terwijl de bevolking uiteindelijk de rekening toch wel krijgt, hetzij nu met een omweg.
  En de winst wordt over het totaalplaatje geheven, met als gevolg voor bedrijven dat de winst omhoog gaat en u raadt het al, ook dat mogen wij betalen.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

klimaatontkenners

Helemaal van het padje: Professor wil klimaatontkenners laten vervolgen

Normaal gesproken maken politici de wetten. Deze ...

universiteit leiden

Universiteit Leiden, hou toch op met dat ‘factchecken’

De site Nieuwscheckers van de Universiteit Leiden ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag 27 februari
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.