Binnenland

Veel geheimzinnigheid over bonnetjes. Zoveel kostte het bezoek van Rutte aan de Bilderbergconferentie

Help mee door deze info met jouw vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Eerder dit jaar vloog premier Rutte met koning Willem-Alexander in een privéjet naar de geheimzinnige Bilderbergconferentie in Zwitserland.

Hij moest hiervoor zo’n 14.000 euro overmaken op de rekening van het koninklijk huis.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Wat er in totaal is betaald voor de vlucht van Amsterdam naar Genève wil een woordvoerder van het ministerie van Algemene Zaken niet zeggen.

Niet gespecificeerd

Wel is bekend dat de privéjet is gehuurd door de Dienst Koninklijk Huis, die jaarlijks bijna 300.000 euro te besteden heeft voor de huur van privéjets.

Hoe dit geld precies wordt uitgegeven, hoeft volgens een woordvoerder van Rutte ‘niet gespecificeerd te worden’.

Rutte en Willem-Alexander hebben nog overwogen om een lijnvliegtuig te nemen, maar uiteindelijk is in verband met ‘tijdsbeslag en veiligheid’ gekozen voor een privéjet.

Geen mededelingen

Ook is niet duidelijk hoeveel mensen er in totaal meevlogen.

De Rijksvoorlichtingsdienst laat weten dat ‘over de entourage van de koning geen mededelingen worden gedaan’.

Het bedrijf Fliteline, waar de privéjet is gehuurd, houdt de kaken stijf op elkaar.

Drie nachten

De premier verbleef in totaal drie nachten in het Fairmont Le Montreux Palace-hotel, waar de Bilderbergconferentie werd gehouden.

Kosten: bijna 2000 euro.

Rutte vloog daarnaast in juli voor 24.000 euro met een jet van Fliteline naar Parijs voor de Franse nationale feestdag.

[RTL Z]

5 1 stem
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel interessant?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

16 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
IIS
IIS
4 jaren geleden

Nazi ISR-SA Bilderberg, koninguizen en politici. Op multicultureel en Neo-EU-Nederlands niveau uit te drukken: als kanker voor de autochtone bevolking.

Deze mensen en satanische clubs zijn de grootste bedreiging in de geschiedenis sinds de rechtoplopende onbehaarde aap zijn intrede deed.

Heel verdrietig en jammer dat deze mensen gespaard blijven in het grote lijden wat ogenschijnlijk alleen is weggelegd voor kinderen en vredige mensen. Waarom dan geen immens grote ruimtesteen als wereldwijde entlösung van het illuminati probleem, een ingegreep door de giddelijke kosmos? Dit ras compleet uitrotten daaraan zal niets verloren zijn en zal nergens gemist worden.

Bilderberg member Beatrix is trouwens geboren onder het teken Waterman, zijn geen slechte mensen, maar wel onverbiddelijk, gevoelloos en keihard tot aan het graf in hun beslissingen en gaan als het moet over lijken, omdat ze het besef missen, het empathisch vermogen om werkelijk te voelen. Ze zijn daarbij ook keihard voor zichzelf in het nemen.

salvar
salvar
4 jaren geleden

daar gaat hij weer, de doofpot of de onderste steen.
zo en nu zo meteen allemaal stemmen op de SGP zal ze leren al is het maar voor 4 jaar.

IIS
IIS
4 jaren geleden

Rutte is ook zo’n van vele voorbeelden van geen gezonde geest, los van de psychopatische trekken kampt ook hij met het aangaan van een geestelijk degelijk en rijk leven.Deze mensen dicteren en controleren voor hun meesters het volk waarover zij hun macht spreiden, maar hebben zelf een weggegooid en nietszeggend leven. Aan het eind van hun leven hebben dergelijke mensen niets anders gedaan dan een slijmspoor van destructie achtergelaten en hebben zij niet alleen het leven van anderen verwoest of onmogelijk gemaakt, maar ook zichzelf opgeofferd in een ernmalige waardevol, maar uiteindelijk ook een waardeloos leven erop nagehouden, zonder oprechte liefde en menslievendheid te hebben gekend en geleefd in absolute duiternis als verteerde zielen zullen aan het eind te laat zijn om ook maar iets nog recht te kunnen zetten. Wat een verkwanseld en vergooit leven.

Het verrotte leven van ogenschijnlijk ‘belangrijke’ mensen.

Geen schaap
Geen schaap
4 jaren geleden

En dat zijn juist weer de politici die zeggen dat wij dan maar minder moeten gaan vliegen voor onze vakantiebestemming. De hypocrisie ten top.

Back to top button
16
0
We lezen graag je reactie!x