Homepagina » Binnenland » Veel geheimzinnigheid over bonnetjes. Zoveel kostte het bezoek van Rutte aan de Bilderbergconferentie
Veel geheimzinnigheid over bonnetjes. Zoveel kostte het bezoek van Rutte aan de Bilderbergconferentie
Foto: World Economic Forum CC BY-SA 2.0 Wikimedia Commons

Veel geheimzinnigheid over bonnetjes. Zoveel kostte het bezoek van Rutte aan de Bilderbergconferentie

Eerder dit jaar vloog premier Rutte met koning Willem-Alexander in een privéjet naar de geheimzinnige Bilderbergconferentie in Zwitserland.

Hij moest hiervoor zo’n 14.000 euro overmaken op de rekening van het koninklijk huis.

Wat er in totaal is betaald voor de vlucht van Amsterdam naar Genève wil een woordvoerder van het ministerie van Algemene Zaken niet zeggen.

Niet gespecificeerd

Wel is bekend dat de privéjet is gehuurd door de Dienst Koninklijk Huis, die jaarlijks bijna 300.000 euro te besteden heeft voor de huur van privéjets.

Hoe dit geld precies wordt uitgegeven, hoeft volgens een woordvoerder van Rutte ‘niet gespecificeerd te worden’.

Rutte en Willem-Alexander hebben nog overwogen om een lijnvliegtuig te nemen, maar uiteindelijk is in verband met ‘tijdsbeslag en veiligheid’ gekozen voor een privéjet.

Geen mededelingen

Ook is niet duidelijk hoeveel mensen er in totaal meevlogen.

De Rijksvoorlichtingsdienst laat weten dat ‘over de entourage van de koning geen mededelingen worden gedaan’.

Het bedrijf Fliteline, waar de privéjet is gehuurd, houdt de kaken stijf op elkaar.

Drie nachten

De premier verbleef in totaal drie nachten in het Fairmont Le Montreux Palace-hotel, waar de Bilderbergconferentie werd gehouden.

Kosten: bijna 2000 euro.

Rutte vloog daarnaast in juli voor 24.000 euro met een jet van Fliteline naar Parijs voor de Franse nationale feestdag.

[RTL Z]


Vind je dit interessant? Deel het dan met iedereen op Social Media
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

16 reacties

 1. Rutte is ook zo’n van vele voorbeelden van geen gezonde geest, los van de psychopatische trekken kampt ook hij met het aangaan van een geestelijk degelijk en rijk leven.Deze mensen dicteren en controleren voor hun meesters het volk waarover zij hun macht spreiden, maar hebben zelf een weggegooid en nietszeggend leven. Aan het eind van hun leven hebben dergelijke mensen niets anders gedaan dan een slijmspoor van destructie achtergelaten en hebben zij niet alleen het leven van anderen verwoest of onmogelijk gemaakt, maar ook zichzelf opgeofferd in een ernmalige waardevol, maar uiteindelijk ook een waardeloos leven erop nagehouden, zonder oprechte liefde en menslievendheid te hebben gekend en geleefd in absolute duiternis als verteerde zielen zullen aan het eind te laat zijn om ook maar iets nog recht te kunnen zetten. Wat een verkwanseld en vergooit leven.

  Het verrotte leven van ogenschijnlijk ‘belangrijke’ mensen.

  33 likes
  • Inderdaad maar er wordt ze koeien met gouden horens beloofd, menig politicus ligt zich nu nog om te draaien in zijn/haar graf omdat ze er achter kwamen uitermate dom en goedgelovig te zijn geweest. Deze lieden worden niet voor niets mini ster genoemd. allemaal klein en tijdelijk.

   6 likes
 2. Nazi ISR-SA Bilderberg, koninguizen en politici. Op multicultureel en Neo-EU-Nederlands niveau uit te drukken: als kanker voor de autochtone bevolking.

  Deze mensen en satanische clubs zijn de grootste bedreiging in de geschiedenis sinds de rechtoplopende onbehaarde aap zijn intrede deed.

  Heel verdrietig en jammer dat deze mensen gespaard blijven in het grote lijden wat ogenschijnlijk alleen is weggelegd voor kinderen en vredige mensen. Waarom dan geen immens grote ruimtesteen als wereldwijde entlösung van het illuminati probleem, een ingegreep door de giddelijke kosmos? Dit ras compleet uitrotten daaraan zal niets verloren zijn en zal nergens gemist worden.

  Bilderberg member Beatrix is trouwens geboren onder het teken Waterman, zijn geen slechte mensen, maar wel onverbiddelijk, gevoelloos en keihard tot aan het graf in hun beslissingen en gaan als het moet over lijken, omdat ze het besef missen, het empathisch vermogen om werkelijk te voelen. Ze zijn daarbij ook keihard voor zichzelf in het nemen.

  24 likes
 3. Kwam gisteren per toeval twee kinderen tegen van Angelina Jolie en Brad Pitt die aan het shoppen waren en nam op grote afstand een foto van de twee, misschien ongepast van mij, maar voelde de drang om toch op heel grote afstand het moment vast te leggen. Daarop stapte er iemand, schijnbaar een chaperonne, op mij af die mij aansprak en over privacy begon. Ik was het volledig met hem eens en verontschuldigde voor het discreet, maar ongevraagd een foto nemen. Echter, wat ik daarna voor satanische blik met eenzelfde uitspraak toegeworpen kreeg deed mij beseffen hoe ook de ‘Hollywood geesten’ gevuld zijn met heel zieke gedachten. Geen vriendelijk verzoek, maar een golf van puur kwaad kwam eruit. Was even een bizar moment en voor mij weer een bevestiging dat het voetvolk ver beneden staat in de piramide en slechts de kassa duene te vullen.

  18 likes
  • Vanaf de openbare weg kan en mag je een ieder filmen danwel fotograferen dacht ik

   4 likes
   • @Willem

    Dit gebeurde in het buitenland en ben niet op de hoogte met de wetgeving hier. Achteraf begrijp ik zelf niet zo goed waarom ik dat moment wilde vastleggen van mensen die feitelijk niets meer voorstellen dan ieder andere sterveling. De reactie die het uitlokte vond ik wel interessant.

    Het was ook interessant om te zien hoe de familie voor de tweede keer uit de winkel kwam met tassen vol China rommel dit i.v.m. Halloween, denk ik. Een hele trits grote milieuvervuilende bolides voor de deur en een complete filmcrew die door de lucht vanuit de VS is komen overvliegen om hier een filmshot te draaien (Fuerteventura) is bijna lachwekkend als je bedenkt dat bijna heel Hollywood extreem links milieu-hysterisch is afgericht. Zelfs idioot Arnold Schwarzenegger heeft het lef om met Greta Thunberg de wereld een les te leren over milieu en klimaat. Unbelievable.

    3 likes
 4. En dat zijn juist weer de politici die zeggen dat wij dan maar minder moeten gaan vliegen voor onze vakantiebestemming. De hypocrisie ten top.

  20 likes
 5. Allemaal ‘weg gegooid geld’ aan de ” pedo deep state ” en deze bilderberg-puppies die vanuit hun egoïstisch valse ego’s alleen maar eigen machtsbelangen na streven en werkelijk geen enkele moer om de mensheid zelf geven!

  19 likes
 6. daar gaat hij weer, de doofpot of de onderste steen.
  zo en nu zo meteen allemaal stemmen op de SGP zal ze leren al is het maar voor 4 jaar.

  9 likes
 7. Ja en die Haagse nar maar lacheeuuuu

  9 likes
 8. Veel geheimzinnigheid bla bla bla.
  Ja vind ik niet gek,het kind heeft altijd bij zijn moeder gewoond.Nu woont ie alleen en word ie volwassen……..en daar zijn wij flink de dupen van…
  Vind ik …

  4 likes
 9. @Ger

  Nee, geen beroep met reizen of zo, woon ‘helaas’ op Fuerteventura waar Jolie is voor opnames. Komen hier vaker filmcrews uit Hollywood.

  Opmerkelijk: haar vader is een groot aanhanger van Trump waar iedere acteur in Hollywood toch verplicht anti-Trump lijkt te zijn.

  1 likes
  • ….En, inderdaad echte onderwereld, met de hoeren van Babylonië (Angelina is hier opmerkelijk genoeg voor een Babylonische scène) met het begrip groter dan de “onderwereld” ooit was, omdat er vroeger een afgeschermde onderwereld was die klinisch en respectvol verre bleef van de bovenwereld. Tegenwoordig is de onderwereld een doorspekte zio organisatie en overal is geïnfiltreerd, vandaar ook dat de gecontroleerde politici en overheid vijanden zijn (geworden) van het volk.

   3 likes
 10. ….”Vader Angelina Jolie: Trump beste president van deze eeuw”…

  Jamner van dat sausje van de heilige staat Israël dat maakt het net weer te goedkoop Hollywood-achtig.

  ……”Acteur Jon Voight is nog altijd groot fan van de Amerikaanse president Donald Trump. In een video die hij maandag op sociale media plaatste, noemt de acteur de staatsman zelfs de beste president van deze eeuw.

  In het twee minuten durende filmpje zegt de Ray Donovan-ster (80) onder meer: “President Trump is een man van waarheden, van liefde en gerechtigheid voor het Amerikaanse volk en voor de mensen in het heilige land, Israël. Hij houdt niet alleen van ons land, de Verenigde Staten van Amerika, maar hij heeft veel liefde voor mensen uit alle landen.” In zijn videoboodschap zegt Voight te bidden voor nog vier jaar de “kracht, toewijding, kennis en waarheden” van Trump.

  De vader van Angelina Jolie is één van de weinige uitgesproken Trump-aanhangers in Hollywood. In mei plaatste hij ook al eens een video om hem te prijzen. De president heeft blijkbaar wel iets aan ontzag ingeboet bij de acteur: toen noemde Voight Donald Trump nog de beste president sinds Abraham Lincoln….’

  1 likes
 11. 11S ik denk dat je een bepaald beroep hebt, reist en niet zomaar twee koters van Jlo en pit ziet wandelen.
  Maar, die “satanische” blikken zulke mens kun je je reet mee afvegen, dat doet weinig. Echte ondrwereld however, da’s andere koek.

  1 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

kamerlid

Kamerlid Tony van Dijck pleit voor Nexit: ‘We willen eruit, weg van de EU’

Geen cent extra naar Brussel, zo riep ...

leger

Leger ingezet bij boerenprotest in Den Haag: ‘Nederlandse regering is bang’

Verbaasde reacties op de inzet van het ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag 27 februari
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.