UFO

Soldaat: “Ik zag een enorme UFO boven vliegbasis Soesterberg”

Help mee door dit artikel met jouw vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een soldaat die gestationeerd is geweest op vliegbasis Soesterberg, zegt in 1991 een enorme UFO te hebben gezien boven de basis. De getuige had op 17 februari 1991 nachtdienst op de legerbasis toen het incident zich voordeed.

“Ik zag om 03.00 uur samen met een andere soldaat recht boven ons een grote cirkel in de lucht,” zegt de getuige. “Het object had geen vorm. Er waren alleen felle lichten te zien die langzaam tegen de klok in draaiden.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png
Geen geluid

Het was een groot object en de getuige vroeg zich af wat het was. “Ik schat dat het object een doorsnee had van 30 tot 50 meter,” zegt hij. “We dachten in eerste instantie aan een blimp, een zeppelin, met lichten aan de zijkant. Maar het vreemde was dat het erg laag boven de grond hing en geen geluid maakte.”

Soldaat: "Ik zag een enorme UFO boven vliegbasis Soesterberg"
UFO boven vliegbasis Soesterberg (MUFON)

Al snel begon het object rond te draaien. “Na enkele minuten begon het sneller rond te draaien, waarna het plotseling met ongelooflijke snelheid wegschoot richting het westen,” aldus de getuige. “Enkele seconden later voelden we korte tijd een harde wind in ons gezicht, zoals bij een helikopter.”

Jarenlang gezwegen

De getuige kon het object goed zien. “Ik kan niet zeggen hoe snel het object vloog,” zegt hij. “Wel konden we tot over een afstand van meer dan 30 kilometer kijken. Dit object legde die afstand vanuit stilstand af in ongeveer 0,1 seconde. Ik ben thuis in de luchtvaartwereld en heb vliegervaring. Door dit soort extreme acceleratie zouden mensen in pulp veranderen.”

De getuige zegt vele jaren te hebben gezwegen over het incident. “Ik wilde er niet over praten omdat we gelijk na de gebeurtenis erg ziek zijn geworden,” zegt hij. “Dagenlang hadden we hoge koorts en moesten we overgeven. Ik was zo getraumatiseerd dat ik er jarenlang niet over kon praten.”

Boven vliegbasis Soesterberg zouden ook in 1979 UFO’s zijn gezien. In februari dat jaar zouden diverse waarnemingsposten UFO’s hebben gezien, maar zoals vaker durfden mensen er niets over naar buiten te brengen. RTV Utrecht besteedde in 2012 aandacht aan het verhaal.

[Openminds.tv]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

34 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Caesar Lion Cachet
Caesar Lion Cachet
8 jaren geleden

LS…

We zien eigenlijk constant van alles vliegen en weten nog steeds niet waar het vandaan komt. Wordt tijd dat de gemankeerde overheid eindelijk eens open kaart speelt met de mens. Betekent wel het einde van alle religies en ook de koningshuizen en leden van de satanische bloedlijnen moeten hun biezen pakken en naar de hel verhuizen waar ze vandaan komen… Etc. !

dimmer
dimmer
8 jaren geleden

De meest logisch denkende mens weet ook wel dat er buitenaards leven is alleen wordt je hier nog steeds voor gek verklaard als je het zegt.

B.N
B.N
8 jaren geleden

Hier in beiroet (libanon) s’avonds kun je objecten in de hemel zien ,in de vorm van sterren en erg laag boven de grond, ze blijven onbewegend tot ongeveen 4uur ’s nacht,beginnen zij in hemel te zwemen,want in die tijd mensen
zijn allemaal in slaap, hun kleur van wit tot rood veranderen,en ze krijgen in het media helemaal geen aandacht.

Bert
Bert
8 jaren geleden

Op Soesterberg lagen kernwapens. Het is algemeen bekend dat UFOś vaak in de buurt van locaties worden gezien waar massa vernietigingswapens liggen opgeslagen. Het lijkt er steeds meer op dat niet de op deze wereld zichtbare overheden de regie hebben maar duistere machten van buitenaf. Het zouden tegelijk ook deze machten zijn die leven op aarde mogelijk maken. Zonder voortdurend kunstmatig (van buitenaf) in allerlei zaken in te grijpen zou leven op aarde snel verdwijnen. Zo behoeden de buitenaardsen deze planeet voor inslagen van grote meteorieten. Sinds de recente mensheid op aarde aanwezig is hebben geen inslagen van formaat zich meer voorgedaan. De extraterrestrials bewaken verder de planetaire gang en zelfs het klimaat. Met een handjevol humane leiders staan ze in kontakt. Veel moderne technologie op aarde is van oorsprong buitenaards. Dat geldt o.a.voor de binaire rekenkunde en de IC technologie. We maken momenteel een omslag mee waarbij de mensheid slaaf van de technologie gaat worden. Dat is het plan van de tegenstander. Niemand kan binnenkort meer kopen of verkopen zonder het merkteken van het beest. Dit merkteken is de digalisering en het afdragen van privacy en soevereinitet van burgers. We leven in donkere maar extreem boeiende tijden. Sorry voor de tikfouten maar mijn Linux machine is niet helemaal compatibal met de browser.

Back to top button
34
0
We lezen graag je reactie!x