Binnenland

Boerenzoon tegen minister Van der Wal: ‘Wanneer gaat u nou opstappen?’

Help anderen door dit met anderen op je socials te delen!

U verkloot de hele agrarische sector zo. Wanneer gaat u nou opstappen? Die vraag stelde boerenzoon Sam in het tv-programma College Tour aan stikstofminister Christianne van der Wal.

“Want u bent het verdomme voor alle boeren aan het verpesten. Een hele sector bent u Nederland uit aan het helpen. Daar ben ik een beetje kwaad om,” aldus Sam.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Verzonnen probleem

“Als ik zou opstappen, wat zou er dan gebeuren?” vroeg de VVD-minister. “Dan komt er een nieuwe minister voor Natuur en Stikstof. Wat zou die dan gaan doen?”

“Sowieso, dat hele ministerie voor Natuur en Stikstof, waarom?” vroeg de boerenzoon. Het hele stikstofprobleem in Nederland is een verzonnen probleem vanuit Den Haag. We produceren keiduurzaam. En dat gaat u allemaal weghelpen.”

Van der Wal erkende dat we de allerbeste agrarische sector ter wereld hebben. “Dat meen ik echt. Ik ben ook trots op de boeren. Echt waar. Op iedere boer in Nederland. Maar dat neemt niet weg dat we wel een heel groot probleem hebben,” beweerde de minister.

Petitie

Een petitie die minister Van der Wal oproept om boeren niet te onteigenen is al bijna 100.000 keer ondertekend. “Dit is diefstal. Roof van boerderijen die soms al generaties in bezit zijn! De stikstofterreur moet stoppen.”

Campagneleider Hugo Bos bood de minister op 14 juli persoonlijk de handtekeningen aan. De ondertekende petities, bijna een pallet vol, nam ze niet in ontvangst.

4.9 111 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

137 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Hein
Hein
1 jaar geleden

Die 1eu was eigenlijk wel heel duidelijk, we leven niet in een democratie.

Fisk foar weet.
Fisk foar weet.
1 jaar geleden

Hij stelt de vraag aan de verkeerde persoon. Hij moet de vraag aan Klaus Schwab stellen.

J.A.Bosma
J.A.Bosma
1 jaar geleden

NEXIT.

semper amici
semper amici
1 jaar geleden

Het feit blijft, dat NA de stoelendans er enkele ministerposten bij zijn gekomen, waarvan je de wenkbrauwen van doen fronzen! Minister van stikstof, natuur (lees, klimaat) en armoede. Dus in 2021 wisten ze al, dat er armoede in Nederland zou plaatsvinden!!!!

Back to top button
137
0
We lezen graag je reactie!x