BuitenlandCorona

Texas ging een maand geleden weer open, en het aantal coronagevallen blijft maar dalen

Help anderen door deze informatie met je vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Gouverneur van Texas Greg Abbott besloot vorige maand om zijn staat weer voor 100 procent open te gooien. Mondkapjes zijn er niet langer verplicht en ook alle bedrijven hebben hun deuren weer geopend. “Mensen en bedrijven hebben de staat niet meer nodig om te bepalen hoe ze zich moeten gedragen,” zei Abbott.

Anthony Fauci, de Amerikaanse Jaap van Dissel, en allerlei ‘gezondheidsdeskundigen’ waarschuwden dat het besluit ‘verwoestende gevolgen’ zou hebben. Er zouden duizenden onnodige doden te betreuren zijn. Uit de cijfers blijkt echter dat de aantallen alleen maar dalen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png
texas
Beeld: Aantal dagelijkse gevallen in Texas (Worldometer)

Het aantal dagelijkse ‘besmettingen’ komt in de staat al weken nauwelijks boven de 3000 uit, op een bevolking van 29 miljoen mensen. Begin februari werden er nog ongeveer 18.000 ‘besmettingen’ gemeld.

Fauci kreeg er dinsdagochtend vragen over tijdens een interview met MSNBC. “Als je naar Texas gaat, lijkt het alsof het 2019 is. Restaurants zijn vol. Stadions zijn vol.” De belangrijkste infectieziekte-expert van de Verenigde Staten had daar eigenlijk geen goede verklaring voor. Hij suggereerde dat de volgende golf zich mogelijk nog niet heeft gemanifesteerd vanwege een ‘vertraging’.

Stap verder

Hij speculeerde ook dat de wedstrijd die honkbalclub Texas Rangers afgelopen nacht speelde voor een uitverkocht Globe Life Field een zogeheten superspreading event was.

Abbott laat zich niet van de wijs brengen en gaat nog een stap verder. Hij heeft ook een decreet ondertekend dat vaccinatiepaspoorten verbiedt. In Texas worden coronavaccins bovendien niet verplicht. Eerder ondertekende gouverneur van Florida Ron DeSantis een soortgelijk decreet.


[Zero Hedge]

4.8 55 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel goed?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

38 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Pieternella
Pieternella
3 jaren geleden

Fantastische man!

Cgm
Cgm
3 jaren geleden

Misschien naar Texas verhuizen.

Annemiek B.
Annemiek B.
3 jaren geleden

De coronamafkezen beginnen in paniek te raken. Er komen steeds meer van dit soort goede berichten. De leugen is op een gegeven moment niet meer vol te houden.

Jan Versteeg
Jan Versteeg
3 jaren geleden

Fauchie is an criminal

Back to top button
38
0
We lezen graag je reactie!x