Binnenland

Raadslid: “Israël en terreurgroep IS twee handen op één buik”

Help anderen door dit artikel met je vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Het Haagse raadslid Abdoe Khoulani heeft Israël tijdens de Haagse gemeenteraad van donderdagavond vergeleken met terreurgroep IS. Toen Pieter Grinwis (ChristenUnie-SGP) hem vroeg een eerdere uitspraak over Israël terug te nemen zei Khoulani: “Never nooit niet, Israël en ISIS zijn twee handen op één buik.”

Burgemeester Jozias van Aartsen kapte de voorman van de Partij van de Eenheid vervolgens af. Khoulani nam eerder op de avond afstand van de steunbetuiging die hij in juni aan IS gaf. Grinwis reageerde op Twitter: ‘Khoulani […] wil zich niet meer uitlaten over buitenlandse politiek, maar maakte voor Israël lugubere uitzondering’. Eerder noemde ambtenaar Yasmina Haifi IS al ‘een vooropgezet plan van zionisten’.

Raadslid: "Israël en terreurgroep IS twee handen op één buik"
Haifi meent dat IS een vooropgezet plan van zionisten is (ANP)

De justitieambtenaar heeft haar lidmaatschap van de PvdA deze week opgezegd. Partijbaas Spekman liet weten dat voormalig kandidaat-Kamerlid Haifi haar beslissing per brief heeft medegedeeld. Ze heeft dit gedaan vanwege alle ophef die is ontstaan over haar opmerking over ISIS als vooropgezet plan van zionisten.

Het ministerie van Veiligheid en Justitie, werkgever van Haifi, heeft haar vanwege de uitlating geschorst. “Wij respecteren haar besluit,” was alles wat Spekman kwijt wilde.

Haifi schreef op Twitter dat IS is opgezet door zionisten om de islam zwart te maken. Ze trok de tweet in, maar de uitspraak was al verspreid op internet. Ze werkte jarenlang als personeelsfunctionaris bij de Rijksoverheid.

[Omroep West]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info interessant?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
120 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
makropoelos
makropoelos
8 jaren geleden

Infiltreren in openbare diensten is wat moslims graag doen. We moeten het vooral zo door laten gaan.

henk
henk
8 jaren geleden

Lijkt me logisch per jaar worden er miljoen belasting euro’s aan de Nieuwe Propaganda Omroep besteed.

Als mensen dan nog eens zelf gaan nadenken moeten er nog meer Propaganda belasting euros naar NPO.

Anders denken dat is leuk maar niet in Nederland Wat denken ze wel dat we een vrij land zijn ofzo

Ronny
Ronny
8 jaren geleden

helaas zijn de moslims meesters in het afschuiven van schuld. deze zullen nooit het boetekleed zelf aantrekken en blijven al hun schaamteloze en mensonterende “hobby” verschuilen achter “de schuld van de ander”. gelukkig laten steeds meer beelden zien dat deze groep een gevaar is op wereldniveau. jammer dat er hier in dit land een laf bewind is dat het paard achter de wagen blijft spannen.

Huisheks
Huisheks
8 jaren geleden

I.p.v. ons druk te maken over dit politieke gesteggel, zouden we ons eerder druk moeten maken, over wat ons de komende maanden boven het hoofd hangt.
nl. 1. vermindering of zelfs afsluiting van gas door Rusland. 2. Verspreiding van dodelijke virussen door de VS. ( Venezuela en Afrika)
3. De SO2 gas uitstoot door de IJslandse Vulkaan. 4. De chantage die is toegepast door de Banken op de Schotse Bevolking. Volgens mij is het gewoon eens tijd om de Stem van het Volk te laten horen.
Of men moet het net als in de 2de WO lijdzaam aanvaarden en over zich heen laten komen.
In dat geval is het IEDER VOOR ZICH ! En geef ik de Preppers groot gelijk.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

120
0
We lezen graag je reactie!x