Homepagina » Buitenland » Steunt Nederland terroristen in Syrië? Dit is de krankzinnige situatie waarin we ons bevinden
Steunt Nederland terroristen in Syrië? Dit is de krankzinnige situatie waarin we ons bevinden

Steunt Nederland terroristen in Syrië? Dit is de krankzinnige situatie waarin we ons bevinden

De Nederlandse overheid steunt sinds 2015 gewapende groeperingen in Syrië. Volgens demissionair minister Koenders van Buitenlandse Zaken gaat die steun naar ‘gematigde’ rebellen.

Het gaat daarbij onder andere om communicatieapparatuur, voertuigen, elektriciteitsgeneratoren, medische kits, kleding, enzovoorts.

De kans is groot dat de steun die wij aan rebellen leveren in de verkeerde handen valt en terechtkomt bij terroristen.

Geen geheim

Het is ook goed mogelijk dat wij spullen hebben gegeven aan groepen die zich inmiddels hebben aangesloten bij al-Nusra of IS.

Geopolitiek onderzoeksjournalist Erik van de Beek sprak met een commandant van het Vrije Syrische Leger, een ‘gematigde’ groep, die er geen geheim van maakte samen te werken met terreurgroep al-Nusra.

Minister Koenders wilde ‘in het belang van de veiligheid’ niet zeggen aan welke groepen wij precies steun leveren. Hij wilde alleen zeggen dat het gaat om groepen rond het Vrije Syrische Leger.

In te dekken

Volgens Van de Beek doet de overheid hier zo geheimzinnig over om zich in te dekken en maar niet de indruk te wekken dat wij spullen geven aan verkeerde groepen.

Er is sprake van een krankzinnige situatie:

“We houden Syriëgangers tegen, maar op het moment dat het ze lukt om naar Syrië te reizen, geven we ze spullen,” zegt hij.

Verbazing

Tijdens een interview met Harry van Bommel bleek tot zijn verbazing dat het oud-Kamerlid helemaal niets wist over de Nederlandse steun aan gewapende groeperingen in Syrië.

“Als hij het al niet weet, hoe zit het dan met al die andere partijen in de Kamer?” vroeg Van de Beek zich vervolgens af.

Kamerlid Joël Voordewind (CU) diende in de Tweede Kamer een motie in om de steun aan Syrische rebellen in te trekken, maar een Kamermeerderheid stemde tegen.

[Café Weltschmerz]
0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
14 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Rob Steenwinkel
Rob Steenwinkel
3 jaren geleden

ISIS zijn nu ineens de gematigde rebellen geworden ze hebben zich nu helemaal gematigd………..ze doen je nu niet zoveel pijn meer met je levend in brand steken of je kop eraf hakken! Alle lof voor Mark Rutte voor zijn grote hart en begrip!

Jaya
Jaya
3 jaren geleden

Nĺ ïs überhaupt kränķzïnnïg.

Eelke Piers
Eelke Piers
3 jaren geleden

We bombarderen hun huizen, vermoorden hun familie en wat overblijft laten we naar Nederland komen voor een uitkering en roepen dan: Och, Arme.

Je zult maar gematigd vermoord worden. Ben je dan minder dood?

Eelke Piers
Eelke Piers
3 jaren geleden

De EU zou ons vrede brengen. Sinds het Rampjaar heeft Nederland nog nooit zoveel oorlog gevoerd

weg met ons
weg met ons
3 jaren geleden

Belasting afpersen van de NL burgers en met dit geld vervolgens moordenaars steunen die de democratisch gekozen president Assad van Syrië willen ombrengen en burgers afslachten. Mij verbaast helemaal niets meer in dit nazi EU vazal land. Nederland is dood en zo voorspoedig en vredig als dit land ooit was komt helaas mooit meer terug. Dit land zal verder en verder afglijden in grootsmogelijke ellende en zal Amerikaanse, Zimbabwaanse, Argentijnse toestanden kennen als het niet uit de nazi sekte EU stapt.

Richard
Richard
Reactie op  weg met ons
3 jaren geleden

Je kunt je verantwoordelijkheid nemen. http://www.ilclaimmijnnaam.nl.

Yoep
Yoep
Reactie op  Richard
3 jaren geleden

Richard deze mensen zullen straks als eerste in de femakampen zitten.
Het zijn vrijdenkers.

Helen
Helen
Reactie op  Richard
3 jaren geleden

Die mensen van ik claim mijn naam hebben er NIETS van begrepen, het bestuur over Nederland heeft het gewelds monopolie.Verder opgetuigd met wetgeving gesteund door rechters, deurwaarders, belastingdienst, politie en indien nodig het leger.

Mensen zijn inmiddels als gevolg van deze sekte uit hun koophuis gezet en waar waren jullie toen van ikclaimmijnnaam ????
https://m.youtube.com/watch?v=E1IBvN5ERF4

salvar
salvar
3 jaren geleden

sinds 1991 was het vrij rustig in het Midden-Oosten en in eens brak de hel los en we weten door wie en nu jaren verder is het hele Midden-Oosten een grote puinhoop en we weten door wie en wie meegeholpen heeft om er een klerezooi van te maken.
we zijn (burgers) ingeluisd en nu zullen we de vruchten hiervan plukken alleen zullen deze vruchten zeer zuur zijn.
als je bedenkt dat dit het plan was van de vs en nederland (het schoothondje van de vd) en de eu dan zal je nog er aan denken waarom we niet de straat zijn opgegaan.

nog stemmen we op de verkeerde partij en het feest voor hen gaat door en die zullen geen traan laten om en hoe de burger zich zallen voelen want, dat gevoel zijn ze allang kwijt.

trackback
Steunt Nederland terroristen in Syrië? Dit is de krankzinnige situatie waarin we ons bevinden | Silvia's Boinnk!!!
3 jaren geleden
War on Error
War on Error
3 jaren geleden

Interessante journalist, die Erik van de Beek. Verdient een Koninklijk lintje.
Dat ligt ietwat lastig. Shell, en Syrië . . . VOC-mentaliteit.

En die Kamerleden – hebben trouw gezworen aan . . . . de belanghebbende bij de Syrische genocide.
Dus volksverraders. De belangen van de olieboeren komen net niet overeen met die van de Nederlandse burgers.

Wil je niet de wraak incasseren van je beste vrienden, moet je wel voor hen blijven kruipen:
Impliciete bevestiging door Netanyahu dat Israel oprollen IS niet als prioriteit ziet:

“When it comes to Iran and ISIS Netanyahu warns America enemy of your enemy is your enemy.”

@markknoller CBS News White House Correspondent Washington, D.C. cbsnews.com
https://twitter.com/markknoller/status/572795385338601473/photo/1?ref_src=twsrc%5Etfw&ref_url=http%3A%2F%2Fwww.thegatewaypundit.com%2F2015%2F03%2Fnetanyahu-speech-before-congress%2F 3 mrt. 2015
NETANYAHU SPEECH BEFORE CONGRESS – Extended Standing Ovation
(March 3) AP https://www.usatoday.com/videos/news/nation/2015/03/03/24319253/

Zie deze bron; inventarisatie van meer dan een dozijn doodseskaders cq. ‘vrijheidsstrijders brigades’, die allemaal worden betaald en ruim van wapens voorzien door NAVO-landen,
in totaal gaat het om ca. 150.000 terroristen die de legitieme regering van Syrië aanvallen – meer dan er soldaten dienen in bv. het leger van Duitsland.

https://www.klagemauer.tv/index.php?a=showlanguage&lang=nl&id=10558&date=2017-05-24

Terreur is het nieuwe oorlogsvoeren. De modus operandi van de NAVO.

Deze terroristen worden voortdurend van slachtveld naar het volgende slachtveld verkast.
Ze werden naar Afghanistan gebracht, vandaar naar Afrika – waaronder Libië.
vandaar door naar Syrië. door naar Irak, en weer terug naar Syrië.
Ook werden ze ingezet in Oekraine.
En in Parijs, Nice, Zaventem, Berlijn, Londen.
Nu de angst er lekker is zit, zal dit voorlopig nog wel doorgaan – en opgevoerd worden.
‘Strategie of Tension’. Het werkt.

Koenders is een landverrader. Hij ligt in bed met Soros. Subsidieert tal van subversieve activiteiten in EU-landen, en Oekraïne.
Soros works openly with the United States Institute of Peace – an overt arm of the CIA
En Koeders gooit doodleuk nog een paar miljoen van uw geld achter de miljardair aan! http://deazijnpisser.blogspot.nl/2015/07/koenders-van-ijdelheid-knettergek.html

Ook de VS zit gevangen in de lobby voor ‘The Long War’ in het M.O..
De creatie van het Khalifaat is een project van de globalisten. De VS m.n. moeten het vuile werk opknappen. Doen ze blij, de mentaliteit is er al 100 jaar generaties lang ingeramd.

Het Kalifaat Project – onder regie van Pentagon/CIA/AIPEC:
report in August 2011:
This report (published 4 years ago) confirms what today has become glaringly obvious, namely the central role of the Turkish government and military in liaison with NATO as a “State sponsor of terrorism”. http://www.globalresearch.ca/when-terrorism-becomes-counter-terrorism-the-state-sponsors-of-terrorism-are-going-after-the-terrorists/ 5496051?utm_campaign=magnet&utm_source=article_page&utm_medium=related_articles

Joel voor de Wind, Harry van Bommel, Pieter Omzigt – een coalitie vormen?
Koenders op het rooster – tip: die man moet het zomerreces dit jaar in Den Haag blijven – antwoorden wat hij nu precies allemaal mee bezig is.

En dan is er nog de doorvoer van wapentuig, via Schiphol – dat daar berucht om is – door ieder land dat ergens ter wereld burgers wil doden (= wat oorlog voeren behelst). De een z’n dood . . . Handel hè.

luna
luna
Reactie op  War on Error
3 jaren geleden

goed geschreven WOE !

Denk dat je er n i e t naast zit,
koenders.. laat me niet lachen, die goudvis.. enne die ” de Hoop “-scheffer-keffer is ooit het schoothondje geweest van die andere griezelbek Boesj jr., hiet zijn allemaal topambtenaren in de pas lopend en doen wat er gedaan moet worden vanuit The deep state, niets verwonderlijks maar we moeten echt van dit gespuis af mensen, maar hoe Woe?

Je schreef aan het endje van je stukje : dan is er nog de doorvoer van wapentuig op schiphol :
laatst moest ik weer aan de vreselijke Bijlmerramp denken.. ( ook zo iets wat nooit met een ” onderste stuk puinsteen al a rutte is opgelost) WAT ZAT ER IN DIE EL AL KIST!?!!!?
Vermoedelijk iets wat de Appie niet in de schappen heeft liggen..

( tip : wie heeft de serie The Night manager gezien! prachtig en goed acteerwerk met een keiharde waarheid zoals dat gaat in die wereld die door ” onze politiek ” wordt bedreven) Nederland is een van de landen waar de wapenhandel welig tiert.. ook opgevallen hoeveel delicten er ook steeds vaker zijn met wapens ( en dan bedoel ik niet de ” aanslagen “) hoe zou dat nou toch kunnen in dit brave dropjesland..

En zo komen de mooie gladde nep praatjes van de ” nieuwsbronnen ” met elke keer weer een probeersel om ons te doen geloven dat het waar is.. zelf geloof ik niet maar geloof ik alleen in wie ik denk te zijn waar in ik mag geloven..

luna
luna
Reactie op  War on Error
3 jaren geleden

oh ja.. vergat ik nog , maar meen je dat echt : van bommel, omtzigt en voor de wind?? Zou sowieso een complete VERADEMING zijn, vooral Omtzigt is wel een man naar mijn denkwijze, alleen jammer dat ie in de verkeerde club zit
van Bommel is wel oke, zit ook bij de verkeerde club.. sorry
en die windman kan er ook mee door, maar hoort echt daar in de club waar hij nu zit

enne..wist je dat het prinsessen-muiltje mabel voor soros peest? ja.. velen weten dat wel hier maar toch

AlbertV
AlbertV
3 jaren geleden

ISIS doet het vuile werk voor onze Amerikaanse vrienden: het omverwerpen van de gekozen Syrische regering om plaats te maken voor een USA gezind regime. Daarvoor krijgen de terroristen op slinkse wijze wapens, munitie en nog veel meer.
https://www.amnesty.org/en/latest/news/2017/05/us-military-admits-failures-to-monitor-over-1-billion-worth-of-arms-transfers/
Onze keurige Nederlandse regering doet slaafs wat de Amerikaanse geheime diensten van ons vragen (eisen).
Koenders gaat gegarandeerd een heel mooie functie krijgen na zijn ministerschap, zolang hij maar precies doet wat van hem verwacht wordt, net als Jaap de Hoop-Scheffer.

x

Check Also

president

Wil de echte president van Amerika nu opstaan?

Wie in vredesnaam runt op dit moment ...

kaag

‘Kaag hoort samen met Rutte achter de tralies’

Demissionair minister Sigrid Kaag (D66) neemt verantwoordelijkheid ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

14
0
We lezen graag je reactie!x