Buitenland

Waarom de Russische slachtpartij in Boetsja een nepnieuwsverhaal is

Help door dit met iedereen op je socials te delen!

Volgens Oekraïne hebben de Russen in de Oekraïense stad Boetsja een bloedbad aangericht. Er zijn beelden opgedoken uit Boetsja van dode burgers op straat en in geïmproviseerde graven.

De voorzitter van de Doema, de Russische Tweede Kamer, heeft de berichten over de slachting bestempeld als een propagandastunt van Washington en Brussel. “De VS en de EU zijn de regisseurs en screenwriters en de Oekraïners zijn de acteurs,” zei Viatsjeslav Volodin.

Het Russische Onderzoekscomité is daarnaast een procedure gestart wegens de verspreiding van wat het noemt ‘vermoedelijk valse berichten’ over moorden op burgers in Boetsja. Chef Alexander Bastrikin van het onderzoekscomité heeft justitie opgedragen de provocatie van de kant van Oekraïne strafrechtelijk te beoordelen.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Precies hetzelfde

Journalist Alejandro Kirk van teleSUR sprak in Donetsk in Oost-Oekraïne met mensenrechtenexpert Maxim Grigoriev, die in Donbass onderzoek doet naar oorlogsmisdaden en misdaden tegen de menselijkheid.

Grigoriev zag in Syrië hoe de zogeheten Witte Helmen nepnieuws maakten. “Dit is precies hetzelfde,” zei hij tegen Kirk. De mensenrechtenexpert merkte op dat de beelden van de slachting vier dagen na de Russische terugtrekking zijn gemaakt.

Klip-en-klaar

“De lichamen waren vers. Na vier dagen ziet het bloed er anders uit, zien de lichamen er anders uit en treden er veranderingen op in de huid,” benadrukte Grigoriev. “Voor een professional is het klip-en-klaar.”

“Die mensen zijn niet vier dagen daarvoor gedood,” zei hij. “Ik denk dat de Oekraïners die mensen hebben gedood, met als doel om nepnieuws te maken. Het kan ook een Oekraïense artillerieaanval zijn geweest.”

4.7 99 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
79 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Helga
Helga
11 maanden geleden

in deze wereld is de leugen de waarheid, en de waarheid n leugen. Wie t beste kan liegen wint.

Echt niet
Echt niet
11 maanden geleden

De regeringspartijen smullen ervan om Rusland ten onrechte in een kwaad daglicht te zetten, maar vergeten dat ze straks Rusland weer hard nodig hebben

Arnold
Arnold
11 maanden geleden

In een oorlog is de waarheid een moeilijke zaak. De oorlogvoerende partijen propageren beiden de waarheid in pacht te hebben.

Naam*
Naam*
11 maanden geleden

Het is heel simpel. Satan werkt door zijn demonen (1%) om een satanische wereld te bouwen. God werkt door zijn kinderen (de 99%, de mensheid) om in zijn wil een hemel op aarde te bouwen. De demonen (de 1%) worden bestuurd dmv egoïsme. De kinderen van God (de 99%) worden bestuurd door liefde. God of de duivel zijn in ons. Onze vrije wil is de keuze tussen ego (satan) en liefde (God). We hebben allemaal een ego (duivel) in ons en we hebben allemaal (God) in ons. Als je wijs genoeg wordt en je DENKEN overstijgt, ga je begrijpen dat je het ego (de duivel, de zondaar) zo klein mogelijk moet houden als je in een hemel op aarde (God’s wereld) wil leven. WIJZELF zijn in onze keuzes voertuigen van de duivel (ego, angst) of God (LIEFDE). De ratio/het denken is het ego. Ons denken wordt geprogrammeerd,ons brein is gehackt. Ons hart is niet te hacken, daar is onze liefde, de connectie met de wil van God. De vaccins vebreken de connectie tussen ons hart en ons brein, met de bedoeling om ons volledig in ons gehackte hoofd/brein/denken op te sluiten. God is liefde, satan is ego/angst. De satanisten bestoken ons met angst zodat satan ons in ons gehackte brein kan houden, weg van ons hart, liefde, God. Ze besturen ons met angst, omdat ze in de wereld van liefde/God geen enkele macht hebben. Alles draait om de angst en liefde in onszelf. Wie in angst leeft vlucht in consumeren. Kijk door de wereld, ALLES draait om consumptie… en dat is allemaal angst. Wie alle angst (de duivel) loslaat, gaat vanzelf de wereld van God dromen. En wie de wereld van God droomt, gaat hem vanzelf maken… want God geeft creatie kracht… zo werkt God door ons als WIJ angst/consumptie loslaten. Hoe meer kwaad er in de wereld komt, hoe meer verlangen er naar liefde ontstaat. Dat is hoe God terug gaat komen… omdat wij allemaal beseffen dat WIJ (de 99%) in een liefdevolle (Goddelijke) wereld willen leven. Liefde gaat winnen, omdat WIJ weer liefde gaan worden.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

79
0
We lezen graag je reactie!x