Great ResetMens en Dier

Sucharit Bhakdi: zo willen de onaantastbaren ons tot slaaf maken

Help ons door deze info met iedereen op je social netwerk te delen!

Ik ben bang, heel erg bang, Peter, dat er sprake is van een mondiale agenda, zei emeritus hoogleraar en microbioloog Sucharit Bhakdi in gesprek met de Amerikaanse psychiater Peter Breggin.

Je hoeft geen landen te noemen, maar de leiders van die landen hebben afspraken gemaakt om datgene wat er nog is op aarde onderling te verdelen, vervolgde Bhakdi.

Grazende schapen

“Het eerste wat ze moeten doen, is het afnemen van bezittingen van de individuen. Dat is wat er nu gebeurt. Ten tweede moeten ze de wereldbevolking terugdringen, wat recht voor onze ogen gebeurt,” zei hij.

“Daarna kunnen deze mensen leven waar ze maar willen. Zij zullen de onaantastbaren zijn. Onaantastbaar omdat ze hun privéjets en hun eilanden hebben. En wij kunnen hen niet bereiken omdat we opgesloten worden als slaven, als grazende schapen in het weiland.”

80 procent

Bhakdi krijgt bijval van arts Vladimir Zelenko, die in enkele dagen meer dan 100.000 volgers op Twitter wist te verzamelen. Hij schrijft dat deze mensen ons proberen uit te moorden. “Ze proberen de wereldbevolking met 80 procent terug te dringen.” Zelenko denkt echter dat ze niet zullen slagen.

4.8 106 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
74 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
exegese
exegese
10 maanden geleden

En het zal ze niet lukken ! Ze gaan falen, heel hard falen !

Vlinder
Vlinder
10 maanden geleden

Zezullen ook niet slagen maar het zou wel eens 10 jaren kunnen duren.

Rein
Rein
10 maanden geleden

Gezien het feit van de grazende en gehoorzaame kudde koeien om me heen.
Het zal gebeuren ook.

Bert
Bert
10 maanden geleden

Tuurlijk slagen ze niet. We zijn onkruid.

Maar wat wij onkruid hebben en zij niet, we zien het gitzwarte maar ook dat de wereld vol liedjes is.

Wie wint? Ik durf niet te gokken.

Jawel toch wel, ze zijn fucked. Maar tot die tijd is er onnoemelijk veel leed toegebracht. Ze dachten dat wij schapen naar de slachtbank zouden gaan, logisch want veel wel.

Tranen genoeg erover. Maar zij zijn eraan. Wie zijn zij? Ik weet het niet maar we komen erachter als het spel op het scherpst van de snede gespeeld wordt.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

74
0
We lezen graag je reactie!x