Mens en Dier

Telepathisch contact met dolfijnen

Help door deze informatie met vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Wetenschappers vermoeden dat dolfijnen in staat zijn om een foetus in de baarmoeder van een zwangere vrouw te zien.

Dolfijnen maken gebruik van echolocatie, een zeer geavanceerd zintuig. Door klikgeluiden uit te zenden in de richting van hun hoofd ontvangen zij de echo via hun onderkaak.

Er is anekdotisch bewijs dat dolfijnen zeer geïnteresseerd zijn in zwangere vrouwen. De dieren zwemmen in de richting van vrouwen die in verwachting zijn en maken geluiden rond het buikgebied van de vrouwen.

Genezen

Experts denken dat dolfijnen een soort afbeelding van de baby kunnen zien. Zij weten bijvoorbeeld dat de dieren erg goed zijn in het omzetten van een gezichtsbeeld in een akoestisch beeld en andersom. Net zoals een sonogram mensen een afbeelding van hun baby’s laat zien, kunnen dolfijnen mogelijk een mentaal beeld krijgen van de baby’s door middel van echolocatie.

Sommige mensen stellen dat dolfijnen ook in staat zijn om aandoeningen bij mensen te diagnosticeren of te behandelen. Er zijn gevallen bekend waarbij dolfijnen zich vreemd gedroegen in de buurt van iemand met een kankergezwel. 

Kerken

Frances Fox is helderziend en kan naar eigen zeggen telepathisch communiceren met dolfijnen. Als tiener hield ze ooit iemands peuter vast, waarop ze plotseling zei dat het kind blind zou worden. Binnen enkele weken werd de diagnose gesteld.

“Ik kan zien hoe een ziekte door het lichaam beweegt,” zei Fox. Ze heeft een deel van haar kennis van de Hopi, die hebben gezegd dat deze periode in onze geschiedenis het laatste hoofdstuk is voordat er een nieuwe tijd aanbreekt.

Op Animal Planet werd enige tijd geleden een aflevering van Animal People uitgezonden over het werk van Frances met dolfijnen. In haar boek The Gods Speak: Dolphin Wisdom Revealed legt Fox uit dat dolfijnen haar onder meer hebben verteld dat kerken en andere instituten zullen omvallen. Wordt het niet tijd dat we het contact met het dierenrijk herstellen?

Bron: Livescience.com, Foxnews.com

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie belangrijk?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
16 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Anoniem
Anoniem
9 jaren geleden

Telepathie bestaat niet. Hoe kan een telepathische gave evolutionair (via variatie en natuurlijke selectie) zijn overgedragen tot de anatomisch moderne mens: was het fenomeen miljoenen jaren geleden al aanwezig bij de Homo habilis, bij de Homo erectus, of zelfs bij de Australopithecus afarensis? Het bestaan van telepathie valt echter moeilijk te rijmen met de evolutiewetenschappen: mensachtige wezens met telepathische gaven, zouden evolutionair voordeel moeten hebben gehad: de capaciteit om bijvoorbeeld gevaar te kunnen voorspellen of vroegtijdig aan te voelen, zou een grotere overlevingskans moeten hebben gegeven.

http://nl.wikipedia.org/wiki/Telepathie

jenne
jenne
9 jaren geleden

Absoluut waar, plus het zijn mensen vrienden, als wij op de middenlandse zee zeilen en in het naseizoen ze langs de kust komen, ja je voeld ze aankomen ze springen van daar hun oude naam van Buitelaars, door de lucht zwemmen langs en voor het schip met hun kleinen tussen twee grote, en op eens schieten ze er weer van door en verplaatst het energie veld zich, en blijf je achter als mens, een beetje verlaten, en de opwinding ebt langzaam weg.
Ik kan niet begrijpen hoe die ondeugden deze beesten kunnen doden en afslachten,
het is tegen alle natuur wetten!

Ikkuh
Ikkuh
9 jaren geleden

[quote name=”jenne”]Absoluut waar, plus het zijn mensen vrienden, als wij op de middenlandse zee zeilen en in het naseizoen ze langs de kust komen, ja je voeld ze aankomen ze springen van daar hun oude naam van Buitelaars, door de lucht zwemmen langs en voor het schip met hun kleinen tussen twee grote, en op eens schieten ze er weer van door en verplaatst het energie veld zich, en blijf je achter als mens, een beetje verlaten, en de opwinding ebt langzaam weg.
Ik kan niet begrijpen hoe die ondeugden deze beesten kunnen doden en afslachten,
het is tegen alle natuur wetten![/quote]
Je bedoelt Tuimelaardolfijnen (Tursiops Truncatus, geen buitelaardolfijnen.)

Zijn gewoon dolfijnen, niks mystieks aan hoor… En dat Telepatie is gewoon nonsense, net wat Anoniem zegt.

Jer
Jer
9 jaren geleden

[quote name=”Anoniem”]Telepathie bestaat niet. Hoe kan een telepathische gave evolutionair (via variatie en natuurlijke selectie) zijn overgedragen tot de anatomisch moderne mens: was het fenomeen miljoenen jaren geleden al aanwezig bij de Homo habilis, bij de Homo erectus, of zelfs bij de Australopithecus afarensis? Het bestaan van telepathie valt echter moeilijk te rijmen met de evolutiewetenschappen: mensachtige wezens met telepathische gaven, zouden evolutionair voordeel moeten hebben gehad: de capaciteit om bijvoorbeeld gevaar te kunnen voorspellen of vroegtijdig aan te voelen, zou een grotere overlevingskans moeten hebben gegeven.

http://nl.wikipedia.org/wiki/Telepathie%5B/quote%5D

Jij hebt nog hoop te leren.
Geloof jij werkelijk nog in die Wikipedia?

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

16
0
We lezen graag je reactie!x