Homepagina » Binnenland » Schokkend: Minister Bruins kijkt niet naar succesvolle corona-aanpak Singapore. ‘Geregeerd door idioten!’
singapore

Schokkend: Minister Bruins kijkt niet naar succesvolle corona-aanpak Singapore. ‘Geregeerd door idioten!’

In Singapore voorkwam de overheid door snel optreden dat het coronavirus een stevige voet aan de grond kreeg.

Zodra er genoeg bekend was over de genetische samenstelling van het virus, begon de stadstaat zelf testkits te produceren.

Bij de ingang van de meeste publieke gebouwen vonden temperatuurcontroles plaats.

Gewoon meteen goed

De praktijklessen die Singapore trok uit de Sars-uitbraak aan het begin van de eeuw, vormden de basis voor de aanpak.

“We doen hier niks anders,” zei deskundige Dale Fisher van de Nationale Universiteit van Singapore. “We doen het gewoon meteen goed.”

Tijdens het debat in de Tweede Kamer over het coronavirus bleek dat minister Bruins voor Medische Zorg überhaupt niet naar de succesvolle corona-aanpak in Singapore kijkt.

Modelvoorbeeld

Dat terwijl de Harvard-universiteit en Wereldgezondheidsorganisatie dat land het modelvoorbeeld noemen van hoe het moet, merkte FvD-leider Thierry Baudet op.

In Azië, waar het virus al een paar maanden is, zijn meerdere voorbeelden waar we van kunnen leren om de schade te kunnen beperken.

Schokkend

“Dit kabinet kijkt liever naar Italië,” zei hij. “Bruins wil liever leren van Europese landen.”

Baudet vindt het schokkend dat Bruins niet op de hoogte is van de situatie in Singapore.

“Geregeerd door idioten!”

Bekijk het filmpje hieronder:

[Forum voor Democratie]
0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
23 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Ron
Ron
7 maanden geleden

Minister Bruins weet dat hij dat niet verkocht krijgt aan eigen volk. Als je zelf te laf bent om de nodige maatregelen op te leggen maak je diegene die het wel doen maar belachelijk.

Willem
Willem
Reactie op  Ron
7 maanden geleden

Hij heeft het toch verkocht aan het volk? Rutte lult toch ook 7 slagen in de rondte waardoor de meerderheid weer zegt “wat een eindegozer”, “daar gaan we weer op stemmen” en ach die 100km valt wel mee en lockdown is voor ons eigen bestwil (al zijn er pas een stuk of 30 zieke mensen dood en is het niks anders dan een griep, niet erger) en als we straks net als in Spanje meer naar buiten mogen, nou ze zorgen toch maar goed voor ons, dan de verplichte doodsprik en huppetee, dan ben je waarschijnlijk toch al zo murw dat je hem graag laat zetten die prik. Dit is het begin van het einde en men ziet het nog steeds niet, alles dicht, geen patatje geen biertje helemaal niks. Waarom accepteren we dat.

vladi
vladi
Reactie op  Willem
7 maanden geleden

minder vrijheid voor meer ‘veiligheid’

fff

H.J.
H.J.
7 maanden geleden

Inderdaad het Linkse Ruttekartel, kiest voor zoveel mogelijk personen met het virus onder de leden.
Als er personen dit virus niet overleven, is de oplossing al voorhanden.
De grenzen blijven gewoon open.

René
René
7 maanden geleden

Lekker politiek blijven voeren met betrekking tot het Corona Virus.

Gecontroleerde immuniteit opbouwen is een goede aanpak:
– Vraag de mensen met een zwakke gezondheid om de komende maanden veelal binnen te blijven.
– Gezonde mensen gewoon aan het werk, als je het virus krijgt, blijf je 1 tot 2 weken thuis in isolatie.
–> Een enkel gezond mens kan het virus niet zelfstandig aan en zal een beroep doen op de gezondheidszorg.

Dan zal het aantal zieken tijdelijk fors oplopen en zijn we over een maand of drie al een heel eind op weg om groepsimmuniteit te hebben.

Zo simpel is het.

louis .
louis .
7 maanden geleden

Boudet, weer zo,n migrant die hier denkt de zaken te moeten recht zetten.

vladi
vladi
Reactie op  louis .
7 maanden geleden

wie is Boudet?
kun je dat verder uitleggen?

fff

Louise
Louise
7 maanden geleden

Typisch Westerse mentaliteit , gewoon zelf weer het wiel uitvinden…
Het is wel duidelijk als men van deze ramp al niks leert, hoe denk je dan hoe het gaat bij de volgende..
Men wil maar niet geloven dat wij,,de mens,, maar nietige wezentjes zijn in dat grote heelal….. we staan nog onderaan de ladder….. Maar de ego’s he daar kan je veel ruimte’s mee vullen, alleen je hebt er niks aan als je dood gaat……

Rene
Rene
Reactie op  Louise
7 maanden geleden

Is het niet duidelijk? Rutte en zijn vazallen willen het virus zo wijd mogelijk over de Nederlandse bevolking verspreiden, om zo groot mogelijke chaos te veroorzaken (net als Merkel in Duitsland).
Als dat bereikt is een lockdown afkondigen, en de politiestaat is geboren.

Ab Lekkerkerk
Ab Lekkerkerk
Reactie op  Rene
7 maanden geleden

We moeten de komende lock down massaal gaan negeren anders is het over en uit en is de NWO klaar en geboren. Ze spelen het spel geniaal moet ik zeggen, of is iedereen nou echt zo blind, vooral zo goed van vertrouwen in de overheden. Een enkeling die het negeert kunnen ze aan met een flinke boete of gewoon een gevangenisstraf. De massa kunnen ze niet aan.

kees
kees
Reactie op  Louise
7 maanden geleden

hoi Louise, wat betreft het wiel dat is al ouder dan god.

Rob
Rob
7 maanden geleden

Bedenk wel dat we het over China hebben als het om de aanpak gaat. China was wat controle betreft al heel extreem. Ze waren al bezig met een ‘social credit systeem’. Hun surveillance systeem was al zover dat als mensen een regel overtraden dan mochten ze al niet meer vliegen. Dat ging al aardig richting NWO idee. Als je dan zo extreem bent dan zijn ze ook extreem overdreven in het bestrijden van een virus wat gewoon een wat sterker verkoudheidsvirus blijkt te zijn volgens veel berichten. Mensen in hun huis lassen vanwege die verkoudheidsvirus? Leuk bedacht maar zeer extreem. Met dit soort virussen is het niet de vraag wat er gaande is maar waar er niet meer over gepraat wordt (dekmantel). Ineens is het corona virus het enige dat er nog bestaat. Dus is er veel waarover niet meer gesproken en geschreven wordt. Denk o.a. aan Epstein, Andrew etc. De elite is met zeer smerige zaken bezig geweest maar daar hoor je niets meer van. Dus is het vooral ook de elite die ingedekt wordt, op zeer extreme wijze. En wat is in Nederland dan een betere afleiding van een kliek van de pot gerukte politici?

Margie
Margie
Reactie op  Rob
7 maanden geleden

5G…uitrol

In Denemarken wordt er een kort geding aangespannen…de ‘tegen’party tegen de staat

salvar
salvar
7 maanden geleden

bruins doet niet veel, natuurlijk niet er zijn nog niet genoeg zieken.

Margie
Margie
Reactie op  salvar
7 maanden geleden

Doet hij uberhaupt wel eens wat???

exegese
exegese
7 maanden geleden

Ook hier is weer overduidelijk dat zij absoluut niet geïnteresseerd zijn in oplossingen en dat deze ramp meer dan welkom is omdat dat past in het scenario wat zij voor ogen hebben. Mensen moeten zo bang mogelijk gemaakt worden voor een totaal onzichtbare vijand waardoor zij de regie volledig in de hand hebben. Controle is nagenoeg onmogelijk, wij hebben maar te geloven wat hun “deskundigen” ons vertellen, terwijl de instituten als het RIVM al lang als frauduleus en onbetrouwbaar door de mand is gevallen in de stikstofaffaire. Zij hebben bewezen de hand er niet voor om te draaien het volk voor te liegen en te bedriegen. Wij worden hier wederom met gigantische problemen opgezadeld die met het grootste gemak te voorkomen zouden zijn geweest.

Henk
Henk
7 maanden geleden

Kom op Bruins bekijk het grote geheel de wereld stopt niet bij de Europese grenzen . In Azië is het begonnen verrijk je kennis is een beetje verder dan nu . Arrogant zijn maar dan ook beslagen ten ijs komen anders ben je een bla bla bla pratende pop en die lopen er al genoeg rond . Nu komt het erop aan om door te pakken met niet alleen handjes wassen en op ander halve meter afstand te blijven .

Marieke
Marieke
7 maanden geleden

Ik heb begrepen van viroloog Marc Wathelet dat er verschillende mutaties rond gaan. Italië heeft een ander virus dan China. Met ernstige gevolgen. Duitsland zou een milde variant hebben. België, Frankrijk en Nederland hebben de Italiaanse variant.
Is het gokken op groepsimmuniteit dan niet een veel te groot risico? Landen gaan om ons heen in lockdown. Nederland lijkt wel een proeftuin te worden.

Wie geïnteresseerd is: Blue Tiger studio interview met Marc Wathelet.
https://youtu.be/isCq2CPi7Dk

x

Check Also

toprechter

Oud-toprechter over corona: ‘Massahysterie en waanzin’

De overheid heeft de angst voor het ...

ziekenhuizen

Onthuld: ziekenhuizen telden hartaanvallen als coronadoden

Uit de jongste cijfers van de Amerikaanse ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

23
0
We lezen graag je reactie!x