Het Complot

“Vicepresident Dick Cheney had de leiding over de false flag-operatie 9/11”

Help door deze info met iedereen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De voormalige Amerikaanse vicepresident Dick Cheney had de leiding over de false flag-operatie op 11 september 2001 in de Verenigde Staten. Dat zegt de Amerikaanse onderzoeker James Henry Fetzer, die uitgebreid onderzoek heeft gedaan naar de aanslagen.

Fetzer, oud-professor aan de Universiteit van Minnesota, deed zijn uitspraak nadat het Amerikaanse Nationaal Archief na enig aandringen van journalisten en politici ruim 350 foto’s heeft vrijgegeven die op 11 september 2001 zijn gemaakt in en rond het Witte Huis, in de chaos na de aanslagen op het World Trade Center en het Pentagon.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/geert-pieter-dilan.png

De hoofdfiguur in de fotoserie is Cheney, maar ook president George Bush, minister van Buitenlandse Zaken Colin Powell en veiligheidsadviseur Condoleezza Rice zijn er veelvuldig op te zien. De foto’s zijn gemaakt door de fotograaf van Cheney. Op één van de beelden kijkt de oud-bestuursvoorzitter van oliereus Halliburton vanuit zijn bureaustoel naar een televisie, waarop de brandende torens van het WTC worden getoond.

“De openbaring van deze foto’s haalt herinneringen naar boven over 9/11, een operatie van de CIA, de neoconservatieven, het ministerie van Defensie en de Mossad,” zei Fetzer. “Michael Ruppert bewijst in zijn boek Crossing the Rubicon dat Dick Cheney de leiding had over de gebeurtenissen rond 9/11.”

"Dick Cheney had de leiding over de false flag-operatie 9/11"
Dick Cheney in het noodcommandocentrum van het Witte Huis (US National Archives)

“De 9/11 Commission kreeg een fascinerend verhaal te horen, dat niet is opgenomen in het boek,” ging hij verder. “Norman Mineta, de toenmalige minister van Transport die met Dick Cheney in een ondergrondse bunker onder het Witte Huis zat, vertelde dat een medewerker naar Cheney liep en tegen hem zei: ‘Meneer, hij bevindt zich op 80 kilometer afstand, hij bevindt zich op 60 kilometer afstand, hij bevindt zich op 50 kilometer afstand, is het bevel onveranderd?’ Waarop Cheney tegen hem zei: ‘Natuurlijk is het bevel onveranderd, heb je iets anders gehoord dan?’”

Explosieven

Fetzer zei dat de medewerker het bevel moet hebben gekregen om het vliegtuig niet neer te schieten. “Op hetzelfde moment dat het vliegtuig over het Pentagon vloog werden er vlak voor het gebouw explosieven tot ontploffing gebracht,” zei hij. “Dit is gedaan om Amerikanen te laten geloven dat 19 ‘islamitische terroristen’ onder leiding van een man in een grot in Afghanistan er verantwoordelijk voor waren. Het is allemaal slim georkestreerd.”

“Het is heel erg duidelijk geworden dat de sleutelfiguren in dit hele verhaal Dick Cheney, Donald Rumsfeld, Paul Wolfowitz, Richard Perle, generaal Richard Myers, Rudy Giuliani, Larry Silverstein en andere leden van de zionistische gemeenschap zijn geweest.

Bij de aanslagen op 11 september 2001 kwamen bijna 3000 mensen om het leven. De Amerikaanse overheid zegt dat de aanslagen zijn uitgevoerd door terroristen van Al Qaida, maar vele experts hebben vraagtekens gezet bij de officiële versie van de gebeurtenissen. Vond je dit artikel interessant? Deel het op facebook.

[PressTV]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

44 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
nunki
nunki
8 jaren geleden

Ik heb ooit een lekkere sigaar met Dick gerookt. Ik wees hem erop dat hij beter kon stoppen met jagen, want hij is een beroerde schutter. (Jaren later schoot hij een jaagvriend neer.) Dat pikte meneer niet. Hij begon te schreeuwen dat ik geen kijk op jagen had. (Ik heb jaren op oorlogsmisdadigers uit Joegoslavië mogen jagen. Dat deed ik voor de Aanklager van het Joegotribunaal. Destijds was dat Carlo Delponte.)

Dick liep kwaad weg, en sindsdien heb ik hem nooit meer gesproken. Wel denk ik dat ik nog niet van deze knakker af ben. Het is een uitermate rancuneuze man. Dat is hoe ik me Dick herinner. Een uiterst rancuneuze man.

Gerard
Gerard
8 jaren geleden
ubunti
ubunti
8 jaren geleden

Money talks. End of discussion.

Rini
Rini
8 jaren geleden

Er is zoveel bewijs,en nog word er niets bewezen,en zo blijft het maar doorgaan en doorgaan.

Back to top button
44
0
We lezen graag je reactie!x