Het Complot

Top 5 complottheorieën over de Bilderberggroep

Help anderen door dit artikel met iedereen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

In het Deense Kopenhagen vierde de mysterieuze Bilderberggroep afgelopen week zijn zestigste verjaardag. Het gaat om 120 tot 150 vooraanstaande figuren uit de westerse wereld die in de grootste discretie de werelduitdagingen bespreken. We hebben een top 5 complottheorieën over deze mysterieuze groep voor je samengesteld.

Nazi’s

Mede-oprichter van de Bilderberggroep prins Bernhard zou nauwe banden hebben gehad met het naziregime. Volgens verschillende theorieën is er een link tussen de groep en de nazipartij. Hoewel Bernhard dit ontkende tijdens zijn laatste interview voor zijn dood in 2004, trof historicus Annejet van der Zijl documenten aan in het archief van de Humboldt-universiteit in Berlijn, waaruit bleek dat hij tot 1934 lid was van de partij.

Ook de Amerikaanse bankier David Rockefeller, die het eugeneticaprogramma van de nazi’s zou hebben gefinancierd, wordt in verband gebracht met de fascistische groep. Rockefeller is een regelmatige deelnemer aan de Bilderbergconferenties.


Wereldregering

De club wordt ervan beschuldigd een Nieuwe Wereldorde te willen vormen, die bestaat uit banken, multinationals en overheden. De voormalige Britse Labour-politicus Denis Healey, één van de oprichters van de Bilderberggroep, zei: “Zeggen dat we streven naar een wereldregering is overdreven, maar niet geheel ongegrond.”

Oorlog in Servië

Hooggeplaatste Servische personen geven de Bilderberggroep de schuld van de Kosovo-oorlog, die leidde tot de val van de Servische politicus en Joegoslavische president Slobodan Milosevic. Milosevic werd door de Verenigde Naties aangeklaagd wegens oorlogsmidaden en misdaden tegen de menselijkheid.

De Amerikaanse regering stelde de nieuwe machthebbers in Servië een ultimatum dat in 2001 afliep: zij eisten de arrestatie van Milosevic in ruil voor financiële hulp. Sommigen menen dat de Bilderberggroep overheden naar zijn pijpen kan laten dansen.

Republikeinse Partij

Politiek activist Phyllis Schlafly publiceerde in 1964 het boek ‘A Choice, Not An Echo’, waarin wordt gesteld dat de Amerikaanse Republikeinse Partij wordt gecontroleerd door de Bilderberggroep. Volgens Schlafly worden de Republikeinen gemanipuleerd door elitaire intellectuelen binnen de Bilderberggroep. Ze beschuldigde hen van corruptie en globalisme en was vooral tegen de deelname van Henry Kissinger aan de conferenties.

Hagedissen

David Icke heeft een uitgesproken mening over de Bilderberggroep, die volgens hem wordt aangestuurd door figuren die afstammen van reptielen. Volgens de voormalig woordvoerder van de British Green Party wordt de wereld gerund door dictators die genetisch verwant zijn aan hagedissen.

Icke stelt ook dat de Bilderberggroep veel invloed uitoefent op de Europese Unie. “Dankzij de manipulatieve Bilderberggroep hebben we een Europese Unie, een gecentraliseerde bureaucratische dictatuur,” zei hij.

[Daily Mirror]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit waardevol?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

7 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
pietje bell
pietje bell
9 jaren geleden

David Icke is goed geinformeert.Maar het ging over de gehele verovering van geheel Joegoslavië eerst Titto eruit dan een bank van de caballisten .En de boel zoveel mogelijk leegroven.En dan langzaam aan de rest van het midden oosten.De werkwijze van indeed de Reptiliens die de macht hebbers op de aarde totaal controleerde.( instappen en overnemen van personen was hun methode.) en lieten hen, hun agenda uitvoeren.

Yvonne
Yvonne
9 jaren geleden

Het is een groep van ruim 600 criminelen met te veel geld,waarmee ze macht kopen!
Wel ten nadele van de mensheid!En ter meerdere glorie van zichzelf;mensen[als je ze zo nog kunt noemen!]zonder enige vorm van geweten!Van mij mogen ze allemaal hangen!

huisheks
huisheks
9 jaren geleden

Als ik zo rondvraag in mijn omgeving over de NWO, dan weten de meesten wel wat de betekenis is en hebben de meeste mensen wel een idee wat de leden uitspoken.
Helaas is het zo op de achtergrond dat de werkelijke impact van wat deze leden doen niet doordringt
in de breinen van de gewone mens. De media besteden hier namelijk geen aandacht aan. En het is natuurlijk nog steeds allemaal “fictie”. Want bewijzen zijn er nauwelijks ; dat wat kan praten wordt om zeep gebracht en de schriftelijke bewijzen worden zorgvuldig verborgen.
Er is een manipulatie aan de gang waar je eng van wordt en kijk maar naar 9/11, soms is het alsof je in een hollywood productie zit. Wel te begrijpen dus dat men hier sceptisch over doet.
Maar……… de zaken gaan onderhuids wel door. En voor je het weet iss er nog maar een handjevol “VRIJE ” mensen over. En dan…………… zie de MATRIX.

biko
biko
9 jaren geleden

Waar is het bewijs?

Back to top button
7
0
We lezen graag je reactie!x