Mens en Dier

John McAfee, opgepakt na het uitdagen van de Deep State, dood gevonden in cel

Help mee door deze info met iedereen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

John McAfee, de man achter het beroemde antivirussysteem, is in Spanje dood gevonden in zijn cel. Dat heeft het Catalaanse ministerie van Justitie gemeld. Hij was 75 jaar oud. Het nieuws over zijn dood komt op de dag dat bekend werd dat hij aan de Verenigde Staten uitgeleverd mag worden.

De softwaremaker werd in oktober in Barcelona opgepakt. Volgens El Mundo heeft hij ‘zelfmoord’ gepleegd. Alle wijst daarop, aldus de krant.

De zakenman publiceerde in juli vorig jaar een video waarin hij de zogenoemde Deep State uitdaagt. Een week later werd er een arrestatiebevel tegen hem uitgevaardigd en werd hij gearresteerd in Spanje. Minder dan een jaar later is hij dood gevonden in zijn cel.


De Deep State is nauw verweven met de Amerikaanse overheid en mensen die ervoor werken, kunnen niet worden ontslagen, zei McAfee. “Is er een Deep State? Ja! Kunnen we die mensen ontslaan? Nee! Kunnen presidenten ze ontslaan? Nee!” Politieke partijen kunnen de Deep State niet beïnvloeden, benadrukte hij. “De Deep State bestuurt Amerika. Word wakker, mensen.”

Op 15 oktober twitterde hij dat hij vrienden had in de gevangenis en dat het eten lekker was. “Alles gaat goed. Als ik mezelf ophang zoals Epstein, weet dan dat het niet mijn schuld is.”


In 2019 liet hij deze tatoeage zetten, voor het geval hij ooit zou worden ‘gezelfmoord’:


[Zero Hedge]

4.9 50 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
28 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ProAsfalt
ProAsfalt
1 jaar geleden

Hij is dus gewoon omgelegd door de Cabal.

Herman R
Herman R
1 jaar geleden

Dus ook vermoord….!?

HollandaLibre
HollandaLibre
1 jaar geleden

Triest…

rc...
rc...
1 jaar geleden

Vergezelfmoord

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

28
0
We lezen graag je reactie!x