Mens en Dier

Trump in afscheidstoespraak: Het beste moet nog komen

Help anderen door dit met iedereen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

President Donald Trump heeft dinsdag in een toespraak afscheid genomen van het Amerikaanse volk. Daarin zei hij erg trots te zijn op het feit dat hij als eerste president in decennia geen nieuwe oorlog is begonnen. Hij zei ook dat hij niet de weg van de minste weerstand had gekozen, maar juist de moeilijkste weg. De speech werd door geen enkele grote Amerikaanse zender live uitgezonden.

Trump benadrukte dat ‘het beste nog moet komen’. “Ik heb voor jullie gestreden, ik heb voor jullie gezinnen gestreden, ik heb voor ons land gestreden. Bovenal heb ik gestreden voor Amerika en alles waar het voor staat. En dat is veilig, sterk, trots en vrij.”

Nog maar net begonnen

“Nu ik voorbereidingen tref om woensdag de macht over te dragen aan een nieuwe regering, wil ik dat jullie weten dat de beweging die we zijn gestart nog maar net begonnen is. Er is nog nooit eerder zoiets geweest. De overtuiging dat een land haar inwoners moet dienen, zal met de dag toenemen,” sprak Trump.

De president zei ‘er het volste vertrouwen in te hebben’ dat voor ons land en onze kinderen ‘het beste nog moet komen’. “Bedankt en vaarwel.”

Trump noemde de naam van aankomend president Joe Biden niet. Ook is hij niet aanwezig bij de inauguratie van Biden in Washington.

4.8 41 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
133 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Meena
Meena
1 jaar geleden

Top speech, een president die voor het volk en land was, zoals het hoort.
Make America great

ron
ron
1 jaar geleden

dan heeft Trump nog een troef kaart.

Hans
Hans
1 jaar geleden

Ik verwacht er niet veel van. Hij heeft zich als een klein kind opzij laten zetten. Usa is een bananen republiek geworden, met die gestolen verkiezingen. Hij had grondwettelijk gezien staat van beleg kunnen uitroepen. Te bang om dat te doen.

rop
rop
1 jaar geleden

Het besten? dus nooit in de geschiedenis is het er dus geweest, Het beste? misschien bedoelt ie het slechtste.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

133
0
We lezen graag je reactie!x