Homepagina » Graancirkels » Tsjechische boer wil dat buitenaardsen betalen voor graancirkel
Tsjechische boer wil dat buitenaardsen betalen voor graancirkel

Tsjechische boer wil dat buitenaardsen betalen voor graancirkel

In een weiland in Tsjechië is een gigantische graancirkel verschenen. Hoewel de politie buitenaardse betrokkenheid niet uitsluit, wordt in eerste instantie gedacht aan een meer aardse verklaring.

De enorme vierpuntige ster met een omvang van 6000 vierkante meter verscheen van de ene op de andere dag in een weiland buiten de Tsjechische stad Boskovice. Hoewel de formatie in de regio een flinke boost heeft gegeven aan het toerisme, is de woeste landeigenaar Jan Karlik (55) niet te spreken over de graancirkel.

“Het maakt me niet uit waar ze vandaan komen, ook al zijn het buitenaardsen, ze moeten betalen,” zei de boer. De graancirkel bestaat uit een vierpuntige ster in een cirkel met een soort mysterieuze stenen van Stonehenge in een kleinere cirkel.

Woordvoerder van het stadsbestuur van Boskovice Jaroslav Parma zei: “De formatie is ontdekt door een man die op dat moment een wandeling maakte. De graancirkel is moeilijk te zien als je niet boven het gebied vliegt, maar hij stuitte er per toeval op omdat hij uitkeek over het weiland om te zien waar zijn hond was gebleven.”

Adam Anton (33) bracht een bezoek aan de formatie en zei: “Ik vind dit verdacht. De meeste mensen hier denken dat de graancirkel is gemaakt door mensen, maar niemand weet precies wie het gedaan heeft.”

“We sluiten buitenaards bezoek en de invloed van vortexen niet uit, maar we richten ons op dit moment met name op menselijke daders,” zei politiewoordvoerder Iva Sebkova.

Bekijk hieronder beelden van de graancirkel die op 28 juni zijn gemaakt door BTV Boskovická televize:

[Croatian Times]


Vind je deze info leuk? Deel het dan met je kennissen op Facebook/Twitter
meld je nu aan op onze gratis pushmeldingen!
Aanmelden
Want we publiceren binnenkort niet meer op social media!
NIEUW in onze NineForNews Shop: Welkom in de dictatuur...

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

14 reacties

 1. Altijd weer die aliens, maken alles maar kapot. Als je ze er op aan wil spreken geven ze niet thuis. Buitenaards uitschot, dat is het.

  6 likes
 2. Kan me goed voorstellen dat de boer niet happy is met een graanveld wat minder opbrengt dan de bedoeling was, de man moet geld verdienen en heeft geen behoefte aan een kapot veld of raadsels oplossen. Het is pure vandalisme en waarom laten de ‘aliens’ niet een duidelijke boodschap achter, er zijn voldoende manieren om ons iets mede te delen mocht het dringend nodig zijn. En raadsels als deze vertellen uiteindelijk ook niets, want het blijft gissen wat de maker uiteindelijk bedoelt. Met alle graancirkels in de wereld zijn we er nog steeds niet achtergekomen wat voor boodschappen ze inhoudelijk hebben. Wat ooit begon met een paar cirkels is uitgegroeid naar complete kunstwerken die een boodschap zouden moeten bevatten, maar wat heb je eraan als je niet weet welke boodschap en zou je de boodschap begrijpen wat kun je er dan mee of wat kunnen we dan eventueel veranderen? Leuk bedacht allemaal en zouden het aliens zijn die ons iets willen vertellen maar niet in het daglicht durven treden dan zou ik toch graag van deze heel intelligente wezens iets concretere boodschappen willen zien. De mens is maar een simpel destructief wezen, hoor.

  6 likes
 3. haha….wie zal dat betalen, wie heeft zoveel geld etc etc…. ‘t moet toch niet gekker worden… er wordt geen visitekaartje achtergelaten…’t zijn steeds boodschappen…”doorgegeven”? of werkelijk van entiteiten vanuit hogere dimensies… vermoed ik….well
  Who Knows….mag het zeggen….

  1 likes
  • Dit is een thema als doordenker!!

   Buitenaardsen hebben geen geld, zij leven dus in een systeem die totaal geldloos zal zijn.

   3 likes
   • Ik wilde toch even reageren op de vergeten reactie van Sandra Meijers

    Reactie:
    Hoe weet jij zo zeker dat buitenaardsen geen geld hebben?

    Ik ga er vanuit dat als men door de ruimte kan reizen dat men over een veel groter IQ beheerst en dat men dan het GELDTIJDPERK al lang geleden heeft gehad.

    Ik denk dat je ons zonnestelsel moet zien als een PUBER ZONNESTELSEL.

    0 likes
 4. Het lijkt op ons aarde…
  Een kern, 14 tektonisches platen, de ster is Noord-zuid-west-oost, de helfde in de zon ander helfde in het donker… de Aarde? prachtig!!!

  4 likes
 5. zo perfect ziet de tekening er niet uit, met name de rechte lijnen zijn niet mooi recht
  de halmen liggen ook niet mooi in dezelfde richting mij dunkt, doet me denken aan mensenwerk

  4 likes
 6. Nog even dan moeten de Aliens belasting betalen om te landen, ook nog. Nou snap ik het waarom ze nooit landen 🙂

  4 likes
 7. IK denk niet dat die ‘Aliens’ eventjes naar de aarde komen om effe te pinnen en wanneer ze een graancirkel formeren.

  3 likes
 8. Het is toch ongelofelijk, wat de mensheid over de aarde heen smeert.
  Zet die video eens stil op 1:05.
  Links zie je GOD, en rechts zie je dan het satanisme van de mensheid.
  Over die cirkel; volgens mij is het een slot. Het doet me denken aan
  een kluisdeur van een bank. Een slot dat op ‘half open’ staat.

  2 likes
 9. Die boer zal blij verrast zijn als hij later gaat oogsten. De groei van de aren zal zelfs beter gaan en zal hem meer graan opleveren dan normaal. Tenzij er een boerenlul met een plankje bezig is geweest, maar dat betwijfel ik, gezien de nauwkeurigheid van het kunstwerk.

  2 likes
 10. Ik ben erg benieuwd wat Janet Ossebaard van deze naar mijn mening boeiende graancirkel vindt.

  1 likes
 11. Buitenaardse zijn gwoon demonen.

  1 likes
 12. Volgens mijn opservatie van de foto is of zijn de daders gestoord in hun werk want de ster is nog niet klaar.Er moeten nog twee vakken plat gemaakt worden om de andere twee punten er uit te laten komen, om zodoende een ster te vormen. Kunstig gedaan hoor! ik ben ook benieuwd of die boer later inderdaad meer gaat oogsten als de tarwe rijp is. Als die tenminste weer omhoog rijst, want platte tarwe gaat gemakkelijk rotten of gaat dood. Ook is platgeslagen tarwe heel moeilijk te oogsten met een maaidorser.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

archeologen

Archeologen doen ‘verbazingwekkende ontdekking’ bij Stonehenge: Grootste prehistorische monument ooit gevonden

Archeologen hebben rond een oude nederzetting in ...

coronavirus

Viroloog legt in gewone mensentaal uit waarom coronavirus uit lab komt

De Tsjechische viroloog Sonja Pekova is in ...