Gezondheid

Melk drinken verhoogt kans op borstkanker aanzienlijk, aldus studie

Help door deze info met je vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Het drinken van melk verhoogt de kans op borstkanker bij vrouwen aanzienlijk, blijkt uit een studie die is uitgevoerd door onderzoekers van de Loma Linda University in Californië. Hoofdonderzoeker Gary E. Fraser zei dat zijn team ‘sterk bewijs’ heeft gevonden dat het drinken van melk of een andere factor die verband houdt met het drinken van melk borstkanker veroorzaakt bij vrouwen.

Vrouwen die een kwart tot een derde glas melk per dag drinken, hebben al 30 procent meer kans op borstkanker, aldus Fraser. Bij twee tot drie glazen stijgt de kans op borstkanker met 70 tot 80 procent, voegde hij toe.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/geert-pieter-dilan.png

melkTijdens het onderzoek is de zuivelinname bij 53.000 Noord-Amerikaanse vrouwen onderzocht. De vrouwen waren aan het begin van het onderzoek volledig kankervrij en werden 8 jaar lang gevolgd. Na die periode is bij 1057 vrouwen borstkanker geconstateerd. Er bleek een duidelijk verband te zijn tussen koemelk en borstkanker. Er is geen link gevonden met sojaproducten, kaas of yoghurt.

Geslachtshormonen

Waarom veroorzaakt het drinken van melk kanker? Volgens Fraser kan dat te maken hebben met de concentratie geslachtshormonen in melk, aangezien vaak zo’n 75 procent van de kudde zwanger is. Daarnaast zou het te maken kunnen hebben met het hormoon IGF-1 (insulin-like growth factor) dat kanker zou bevorderen.

De studie is verschenen in het International Journal of Epidemiology.

[Loma Linda University Adventist Health Sciences Center]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel goed?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

25 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Madeloes
Madeloes
3 jaren geleden

wie nog denkt dat melk nog gezond is dat is het al lang niet meer. Het voedsel, het gras de lucht is al zo vervuild dat van gezond geen sprake is.

eigenlijk sluit dit aan op hetgeen ik las van Eddi Eddy
Wake up!

Interessant !!

TEKST UIT JOHN D. ROCKEFELLER MASONIC CREED –

“We zullen hun leven kort houden en hun geest zwak houden terwijl we doen alsof we het tegenovergestelde doen. We zullen onze kennis van wetenschap en technologie op subtiele manieren gebruiken, zodat ze nooit zien wat er gebeurt. We zullen zachte metalen, verouderingsversnellers en kalmerende middelen gebruiken in zowel voedsel en water als in de lucht, waar ze zich ook maar wenden tot vergif.

De zachte metalen zorgen ervoor dat ze hun verstand verliezen. We zullen beloven een remedie te vinden uit onze vele fondsen, en toch zullen we ze meer gif geven. Chemische gifstoffen zullen worden opgenomen door de huid van idioten die geloven dat bepaalde hygiëne- en schoonheidsproducten die door grote acteurs en muzikanten worden gepresenteerd, eeuwige jeugd op hun gezicht en lichaam zullen brengen, en door hun dorstige en hongerige mond zullen we hun geest en systemen vernietigen. van interne organen. reproductie.

Hun kinderen worden echter gehandicapt en misvormd geboren en we zullen deze informatie verbergen.
Het gif zal verborgen zijn in alles om hen heen, in wat ze drinken, eten, ademen en dragen. We moeten vindingrijk zijn in het verspreiden van de gifstoffen omdat ze ver kunnen zien. We leren ze dat gif goed is – met grappige plaatjes en muziektonen op tv. Degenen die ernaar zoeken, zullen behulpzaam zijn. We zullen ze inschrijven om ons gif te verdrijven.

Ze zullen zien dat onze producten worden gebruikt in film en ze zullen eraan wennen en zullen nooit hun ware effect kennen. Als ze bevallen, zullen we gif in het bloed van hun kinderen spuiten en hen ervan overtuigen dat we hen helpen! We zullen eerder beginnen, als hun geest jong is, zullen we hun kinderen richten op wat kinderen het liefste vinden, zoete dingen.

Als hun tanden bederven, vullen we ze met metalen die hun geest doden en hun toekomst stelen. Als hun leervermogen is aangetast, hebben we medicijnen gemaakt die ze zieker maken en andere ziekten veroorzaken, waarvoor we nog meer medicijnen zullen maken. We zullen ze door onze kracht volgzaam en zwak maken. Ze zullen depressief, traag en zwaarlijvig worden, en als ze bij ons om hulp komen, zullen we ze meer gif geven.

We zullen onze aandacht richten op geld en materiële goederen, zodat ze nooit contact maken met hun innerlijke zelf. We zullen ze afleiden met hoererij, uiterlijke genoegens en videospelletjes, zodat ze nooit één worden met de eenheid van allen. Hun geest zal van ons zijn, en ze zullen doen wat we zeggen. Als ze weigeren, zullen we manieren vinden om technologie te implementeren die de geest in hun leven verandert.

We zullen angst gebruiken als ons wapen. We zullen hun regeringen vestigen en we zullen binnen hen oppositie creëren. We zullen beide kanten bezitten. We zullen ons doel altijd verbergen, maar we zullen ons plan voortzetten. Zij zullen het werk voor ons doen, en wij zullen voorspoedig zijn van hun zwoegen.

Onze gezinnen zullen nooit met die van hen omgaan. Ons bloed moet zuiver zijn (want het is). We zullen ervoor zorgen dat ze elkaar vermoorden als ze tegen ons zijn.
We zullen ze gescheiden houden van eenheid door middel van dogma’s en religie. We zullen alle aspecten van hun leven beheersen en ze vertellen wat ze moeten denken en hoe. We zullen ze vriendelijk begeleiden en laten geloven dat ze zichzelf leiden.

We zullen vijandigheid tussen hen aanwakkeren via onze facties. Als er een licht tussen hen schijnt, zullen we het doven door spot of dood, wat ons het beste uitkomt. We zullen ervoor zorgen dat ze hun hart verscheuren en hun eigen kinderen doden. We zullen dit bereiken met haat als onze bondgenoot, woede als onze vriend. Haat zal hen volledig verblinden en ze zullen nooit inzien dat wij in hun conflicten hun leiders zullen zijn.
Ze zullen bezig zijn elkaar te vermoorden. Ze zullen in hun eigen bloed baden en hun buren doden, zolang we maar zien dat ze tegen ons zijn.

We zullen hier veel baat bij hebben, want ze zullen ons niet zien, want ze kunnen ons niet zien. We zullen blijven bloeien na hun oorlogen en hun dood. We zullen dit herhalen totdat ons uiteindelijke doel is bereikt. We zullen ze blijven laten leven in angst en woede, we zullen ze beelden en geluiden geven. We zullen alle tools gebruiken die we hebben om dit te bereiken. De tools worden geleverd door hun werk. We zullen ervoor zorgen dat ze zichzelf en hun buren haten.

We zullen altijd de goddelijke waarheid voor hen verbergen, dat we allemaal één zijn. Dat mag hij nooit weten! Ze mogen nooit weten dat kleur een illusie is, ze moeten altijd geloven dat ze niet gelijk zijn. Druppel voor druppel, druppel voor druppel gaan we verder met ons doel. We zullen hun land, hulpbronnen en rijkdom overnemen om er controle over uit te oefenen. We zullen ze misleiden om wetten te accepteren die de weinige vrijheid die ze hebben, zullen stelen. We zullen een geldsysteem opzetten dat hen voor altijd zal sluiten, waardoor zij en hun kinderen in de schulden blijven.

Als we ze samen verbieden, zullen we ze beschuldigen van moord en een ander verhaal aan de wereld presenteren, omdat we alle media bezitten. We zullen de media gebruiken om de informatiestroom en hun gevoelens in ons voordeel te beheersen. Als ze tegen ons opstaan, zullen we ze verpletteren als insecten, omdat ze minder zijn dan dat. Ze zullen er niets aan doen. “

Budh
Budh
3 jaren geleden

Melk komt uit de Tieten van een Rund en is hierdoor niet voor mensen bedoeld. Dat Mens dan TietKanker ervan krijgt is niet verwonderlijk…!!!

Jur
Jur
3 jaren geleden

Nog een aantal belangrijke vragen.

Hebben de dieren het voedsel gegeten dat ze horen te eten? Zijn de dieren niet volgespoten met rotzooi? Is dit gepasteuriseerde melk in plaats van rauwe melk? Et cetera.

rrr
rrr
3 jaren geleden

Het is al langer bekend dat IGF-1 en groeihormonen in zuivelprodukten tot een verhoogde kans op o.m. borstkanker leiden; deze grootschalige studie bevestigd dit nog eens. In aziatische landen waar geen of nauwelijks zuivelprodukten geconsumeerd worden komt ook veel minder borstkanker voor.

Back to top button
25
0
We lezen graag je reactie!x