CoronaBuitenland

Uitvinder mRNA-vaccintechnologie legt uit welke rol de CIA speelde bij de ontwikkeling van mRNA-vaccins

Help mee door deze informatie met je kennissen op je socials te delen!

Robert Malone, de uitvinder van de mRNA-vaccintechnologie, zegt zich grote zorgen te maken over de manier waarop de technologie wordt ontwikkeld en toegepast. Hij is verbannen van de meeste social media omdat hij zich heeft uitgesproken over de risico’s die volgens hem kleven aan deze technologie.

In gesprek met artsen Drew Pinsky en Kelly Victory legde Malone uit welke rol de Amerikaanse inlichtingendienst CIA speelde bij de ontwikkeling van de mRNA-vaccins.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Investeringstak van de CIA

Het Defense Advanced Research Projects Agency (DARPA), een instituut van het Amerikaanse ministerie van Defensie dat verantwoordelijk is voor de ontwikkeling van militaire technologie, raakte geïnteresseerd in een aantal papers die Malone had geschreven. DARPA, in feite een onderdeel van de CIA, stopte geld in met name Moderna, dat een mRNA-vaccin tegen corona ontwikkelde.

Malone wees er verder op dat de nieuwe fabriek in Canada waar Moderna mRNA-vaccins produceert, wordt gefinancierd door In-Q-Tel, de investeringstak van de CIA.

De inlichtingengemeenschap is hier dus zeer nauw bij betrokken. Volgens Malone al zo’n 10 jaar.

Duitse overheid

CureVac, een andere farmaceut, kreeg geld van Elon Musk om een mRNA-vaccin te ontwikkelen. BioNTech, dat samen met Pfizer een vaccin tegen corona ontwikkelde, wordt gefinancierd door onder andere de Duitse overheid.

In aanloop naar de ‘pandemie’, die de inzet van coronavaccins mogelijk maakte, investeerde miljardair Bill Gates in deze bedrijven, aldus Malone. Zijn stichting was ook betrokken bij Event 201, een uitgebreide simulatie van de virusuitbraak.

5 100 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info interessant?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

76 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Hans
Hans
1 jaar geleden

Dus gewoon genocide door regeringen, zoals de VS en Duitsland

Josh
Josh
1 jaar geleden

Malone behoort thuis in dezelfde categorie misbaksels en waanzinnige idioten als A. Einstein. Eerst creëren ze opties en een pad om massavernietiging mogelijk te maken en wanneer er daadwerkelijk massavernietiging plaatsvindt, krijgen ze berouw en proberen ze naar de goede kant van de geschiedenis te krabbelen. Nou…vergeet het maar: jullie daden zijn gezien!!!

Hooivork
Hooivork
1 jaar geleden

Er is geen mRNA ’technologie’ alleen maar hydrogel, nanopartikels, reduced grafeen oxide en een was lijst aan dodelijke chemicalien.
Deze gif injecties zijn voor depopulatie en mensen vermoorden.

Deze dame en een handvol wetenschappers hebben honderden samples van alle ‘vaccins’ merken onderzocht, er is geen TECNOLOGIE, dit is een leugen.
Deze injecties zijn puur GIF, sommige ernstiger als de anderen, wake up AUB.

https://rumble.com/v1d490z-there-is-no-covid..proof-of-fake-covid-by-labs.html

https://www.bitchute.com/video/y0qfSlrLu2sE/

Rombout
Rombout
1 jaar geleden

Vreemd: Fauci liet in Wuhan gain of function onderzoek doen naar Corona en de CIA financiert een Coronavaccinfabrikant? Het verhaal wordt steeds gekker.

Back to top button
76
0
We lezen graag je reactie!x