BuitenlandCorona

‘Vaccinatiekampioen’ Israël: besmettingen nemen toe, coronaprik gelinkt aan bloedziekte

Help anderen door dit met iederen die je kent op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Israël schoot uit de startblokken met vaccineren. Het land werd ook wel de ‘vaccinatiekampioen’ genoemd. Een groot deel van de Israëlische bevolking is inmiddels ingeënt, maar wat blijkt? Het aantal besmettingen neemt weer toe, en dus worden de coronaregels aangescherpt.

Inwoners van Israël die contact hebben gehad met iemand die besmet was met ‘een gevaarlijke coronavariant’ kunnen opdracht krijgen om in quarantaine te gaan, ook als ze al volledig zijn gevaccineerd.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png

Daarnaast wordt het weer verplicht een mondkapje te dragen op onder meer het vliegveld. Mensen die de quarantaineregels overtreden, hangt een boete van bijna 1300 euro boven het hoofd. In Nederland zijn de eerste boetes al opgelegd, deelde zorgminister De Jonge verheugd mede via social media.

“Zijn er nog steeds mensen zo vreselijk naïef om te geloven dat ‘vaccinatie’ leidt tot vrijheid?” vraagt Kamerlid Gideon van Meijeren (FVD) zich af.

Link tussen coronavaccin van Pfizer en bloedziekte

Ook de vaccins zorgen voor steeds meer problemen in Israël. Eerder vonden onderzoekers al een link tussen de tweede dosis van Pfizer en myocarditis bij jonge mannen. Nu hebben Israëlische onderzoekers ook een link ontdekt tussen het coronavaccin van Pfizer en trombotische trombocytopenische purpura, een bloedziekte.

Wetenschappers van het Shamir Medisch Centrum begonnen onderzoek te doen na een plotse stijging van het aantal gevallen van de aandoening. Tot de symptomen behoren vermoeidheid, neurologische aandoeningen, bloedingen en pijn op de borst, zeiden de onderzoekers tegen The Jerusalem Post.

De aandoening veroorzaakt bloedstolsels die ervoor kunnen zorgen dat er geen bloed naar organen zoals het brein, de nieren en het hart stroomt.

In de Verenigde Staten vergadert het CDC, het Amerikaanse RIVM, binnenkort over meer dan 800 gevallen van myocarditis bij jonge mannen die het Moderna- of Pfizer-vaccin hebben gekregen. Het agentschap zou deze week een spoedvergadering houden over de gevallen, maar die werd uitgesteld.

[The Epoch Times]

4.8 56 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info goed?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

65 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ster
ster
2 jaren geleden

Wanneer gaan ze hun fouten toegeven of zullen de ongevacineerde de schuld krijgen?

Annette
Annette
2 jaren geleden

Wij worden met z’n allen op een ongelooflijke manier in de maling genomen. Ik zeg WIJ, maar bedoel eigenlijk ZIJ.
Wij wakkeren wisten dat natuurlijk al lang. Er wordt een duivels spel gespeeld met IEDEREEN die er aan mee doet.
Eerst maandenlang lockdown en tussendoor avondklok, veel zaken gesloten, geen vertier. Daarna de belofte om, na de zogenaamde bevrijdende gentechinjectie, vrijheid terug.
Je ziet nu duidelijk, dat er vanaf dag 1 gelogen is. Meerdere wetenschappers hadden hier al voor gewaarschuwd. Het was levensgevaarlijk om midden in een “pandemie” te gaan vaccineren. Dat zou ruimte geven aan mutaties. Helaas werden die waarschuwingen door miljoenen en miljoenen mensen in de wind geslagen.
NU is de schade compleet: voor ons allemaal, de “gevaccineerden” en de ongevaccineerden dreigt weer opsluiting, boetes en wat ze nog meer allemaal bedenken.
De enige partij die al bijna een jaar een duidelijk standpunt inneemt is natuurlijk het Forum voor Democratie. Dat is ook precies de reden waarom ik denk, dat ze veel meer stemmen hebben behaald bij de verkiezingen dan ze hebben gekregen. De rest van de partijen bestaat uit laffe meelopers.

Natasja
Natasja
2 jaren geleden

Overduidelijk waar het vandaan komt. Lipide deeltjes met het mRNA gaan vrij door het lichaam heen, wat niet had gemogen. Het is in het beenmerg in grotere hoeveelheden aangetroffen. Het beenmerg is voor de aanmaak van bloedplaatjes.
Ik ben geen Einstein dus de artsen moeten dit weten!

Arnie
Arnie
2 jaren geleden

Dat is dus de delta variant, die speelde al lamger in Israël en om de aandacht af te leiden creëerden ze een fals flag, door de Gaza strook te bombarderen.
Hup mouwtje opstropen, naald erin en op vakantie…..

Back to top button
65
0
We lezen graag je reactie!x