Homepagina » Buitenland » VS voorziet terroristen in Syrië van chemische wapens. Dit zul je in het Westen nooit op tv zien
VS voorziet terroristen in Syrië van chemische wapens. Dit zul je in het Westen nooit op tv zien

VS voorziet terroristen in Syrië van chemische wapens. Dit zul je in het Westen nooit op tv zien

Syrië heeft gezegd dat de VS, Groot-Brittannië en hun bondgenoten terroristen steunen in het door oorlog verscheurde land door ze te voorzien van chemische stoffen en wapens.

Tijdens een persconferentie in de hoofdstad Damascus zei de Syrische onderminister van Buitenlandse Zaken Faisal Mekdad (foto) dat chemische stoffen en munitie die waren gevonden in Aleppo en Damascus, waren gemaakt door Amerikaanse en Britse bedrijven, meldt het Syrische persbureau SANA.

Het gaat om Federal Laboratories en NonLethal Technologies in de VS en Chemring Defence in Groot-Brittannië.

Verzinsels

Mekdad riep de Organisatie voor het Verbod op Chemische Wapens op een onderzoek in te stellen naar Amerikaanse en Britse activiteiten in zijn land.

Hij voegde toe dat het Westen de overheid in Damascus verantwoordelijk heeft gehouden voor diverse incidenten met chemische wapens, maar dat het zich steeds baseerde op valse beschuldigingen die waren gedaan door de terroristen die het steunt.

Mekdad benadrukte dat de VS die ‘verzinsels’ zelfs heeft gebruikt als rechtvaardiging voor de aanval op een Syrische vliegbasis, zonder de claims van de terroristen te onderzoeken.

Weigerde

Hij zei dat de Syrische overheid het incident uitgebreid heeft onderzocht en de resultaten heeft aangeboden aan de Organisatie voor het Verbod op Chemische Wapens.

De organisatie weigerde onderzoek te doen, omdat de resultaten de Amerikaanse agenda niet ondersteunen en om die reden niet worden geaccepteerd.

De Syrische overheid heeft in 2013 afstand gedaan van zijn voorraad chemische wapens.

[SANA]
0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Gezinusk
Gezinusk
3 jaren geleden

Zal me niks verbazen. In de jaren tachtig verkochten westerse bedrijven volop grondstoffen voor chemische oorlogsvoering aan Iran, Irak etc.., en wat op zich verboden zou moeten worden. Inclusief gasturbines bestemd voor kernreactoren.

Er schijnt ook nog een andere mogelijke chemische oorlogsvoering aan de gang te zijn die mogelijk ernstige gevolgen met zich mee kan brengen dan het lijkt. Te minste het begon bij mij pas vandaag te dagen na het zien van een aflevering op het tv kanaal VICE, of Viceland. Hier de link waar de *vid niet schijnt te werken.

https://www.vice.com/en_us/article/yvxkdv/watch-our-hbo-episode-about-genetically-modified-super-crops

In deze aflevering werd mij duidelijk hoe bedrijven als Monsanto, Bayern, en nog een paar anderen het voedsel wereldwijd vergiftigen. Monsanto schijnt vele gewas soorten dermate genetische te hebben gemanipuleerd dat boeren naast de zaadjes waarop Monsanto patent heeft, alleen de gewassen kunnen besproeien met een middel die door Monsanto speciaal hiervoor ontwikkeld is, genaamd Roundup. Behalve Rusland, China en een paar andere landen zitten de boeren in de rest van de wereld aan dit middel vast.

Eerder berichtte NineforNews het volgende over Roundup en kanker.

https://www.ninefornews.nl/monsantos-roundup-mensen-kanker/

Volgende herhaling Viceland over GMO’s is morgenvroeg. Voor wie belangstelling heeft en het kan opnemen? Hier het tijdstip.

http://www.tvgids.nl/vice/programma/28356004/

trackback
Eindtijdsignalen en ander opvallend nieuws, verzameld door: Arie Goedhart | Silvia's Boinnk!!!
3 jaren geleden
x

Check Also

president

Wil de echte president van Amerika nu opstaan?

Wie in vredesnaam runt op dit moment ...

kaag

‘Kaag hoort samen met Rutte achter de tralies’

Demissionair minister Sigrid Kaag (D66) neemt verantwoordelijkheid ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

2
0
We lezen graag je reactie!x