BuitenlandCorona

Aantal overlijdens na coronavaccinatie vliegt omhoog in Amerika: +6000

Help mee door dit met jouw vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Amerikaanse gezondheidsdienst CDC heeft meer dan 6000 nieuwe overlijdens na coronavaccinatie gemeld. Dat is meer dan een verdubbeling ten opzichte van het totale aantal van vorige week. Tussen 14 december vorig jaar en 13 juli dit jaar kwamen bij het VAERS, dat bijwerkingen van vaccins in de Verenigde Staten bijhoudt, 6079 meldingen van sterfgevallen binnen na toediening van een coronavaccin.

Het Amerikaanse RIVM laat weten dat er tussen 14 december 2020 en 19 juli dit jaar 12.313 overlijdens zijn gemeld na coronavaccinatie. Dat betekent dat er in een week 6234 meldingen zijn bijgekomen. Het is niet bekend of de enorme sprong het gevolg is van een achterstand of dat het hier gaat om overlijdens die afgelopen week zijn gemeld.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

45.000 sterfgevallen

Een klokkenluider uit de medische industrie beweert daarnaast bewijs te hebben dat 45.000 Amerikanen binnen drie dagen na de coronavaccinatie zijn gestorven. Advocaat Thomas Renz heeft namens de klokkenluider een rechtszaak aangespannen tegen de Amerikaanse overheid.

De vrouw verdiepte zich in gegevens van Medicare en Medicaid om te achterhalen hoeveel mensen er binnen drie dagen na vaccinatie waren gestorven en kwam tot de ontdekking dat het er vijf keer meer waren dan gemeld door het VAERS-systeem.

Oorzaak van tientallen doden ‘niet te achterhalen’

In eigen land tast Bijwerkingencentrum Lareb in het duister over de doodsoorzaak van vele tientallen mensen die overleden na een coronaprik. Slechts in een handvol gevallen werd het lichaam na overlijden onderzocht.

4.7 55 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit belangrijk?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

45 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Prikvrij
Prikvrij
2 jaren geleden

Nee hoor 100% veilig en 100% effectief. Ik moet bekennen dat scepsis nu ook onder gevaccineerden begint te groeien. Juist ja, erna.

“It’s Easier to Fool People Than It Is to Convince Them That They Have Been Fooled.” – Mark Twain.

Annette
Annette
2 jaren geleden

Voor de criminele globalisten gaat alles precies volgens plan. Zoveel is weer duidelijk.
En dan te bedenken dat maar 1 – 10% van de “gevallen” daadwerkelijk gemeld worden.
Alle andere ernstige bijwerkingen en overlijdens worden geweten aan andere oorzaken.
Hier in Nederland maken ze het helemaal bont. Ze noemen het simpelweg mysterieuze overlijdens. Ze hebben zogenaamd geen flauw benul waar DAT nu door gekomen is.
Tien tonnen boter hebben deze gasten op hun hoofd. En dan te bedenken dat ze daar zeer waarschijnlijk iedere maand nog een vorstelijk salaris voor krijgen ook. Niets meer dan een stelletje minkukels.
Ik vind het zo langzamerhand niet te geloven, dat ze nog steeds niet de stekker uit dit gruwelijke project hebben gehaald.
En dan te bedenken dat het momenteel hoogzomer is.
Je hoeft niet veel fantasie te hebben om te bedenken, wat dit straks in de herfst/winter gaat betekenen.
Dan zijn er zeer waarschijnlijk geen ziekenhuizen en mortuaria genoeg om alle slachtoffers aan te kunnen. Een horror scenario. Dat is zeker.

jan
jan
2 jaren geleden

Ja het gaat snel met het dode vaccin. Maar 3 miljard mensen gaat het even duren. Murder with vaccine genocide vaccin. Wir haben es nicht ge wusst.

Chris
Chris
2 jaren geleden

Het is in Europa niet anders, ik zie alleen maar rondom mij mensen die zeggen dat er wat scheelt in hun hoofd, we hebben hier 3 zelfmoorden gehad in 1week, oudere mensen die ineens niet alleen willen blijven, angstige mensen, gezonde jongere mensen die gewoon van de ène op de andere dag sterven! Niet normaal, maar ho zeg niet dat het wel eens van het vaccin kan zijn dan zijn de poppen aan het dansen, hoe dom kan een mens zijn!!! En ik woon maar in een klein dorpje!! In België!! Die mensen willen slim overkomen maar zijn oerdom!!!

Back to top button
45
0
We lezen graag je reactie!x