Homepagina » Buitenland » Aantal overlijdens na coronavaccinatie vliegt omhoog in Amerika: +6000
vaccinatie
Foto: MTA Leadership Launches Agency’s Public Vaccination Program CC BY 2.0

Aantal overlijdens na coronavaccinatie vliegt omhoog in Amerika: +6000

De Amerikaanse gezondheidsdienst CDC heeft meer dan 6000 nieuwe overlijdens na coronavaccinatie gemeld. Dat is meer dan een verdubbeling ten opzichte van het totale aantal van vorige week. Tussen 14 december vorig jaar en 13 juli dit jaar kwamen bij het VAERS, dat bijwerkingen van vaccins in de Verenigde Staten bijhoudt, 6079 meldingen van sterfgevallen binnen na toediening van een coronavaccin.

Het Amerikaanse RIVM laat weten dat er tussen 14 december 2020 en 19 juli dit jaar 12.313 overlijdens zijn gemeld na coronavaccinatie. Dat betekent dat er in een week 6234 meldingen zijn bijgekomen. Het is niet bekend of de enorme sprong het gevolg is van een achterstand of dat het hier gaat om overlijdens die afgelopen week zijn gemeld.

45.000 sterfgevallen

Een klokkenluider uit de medische industrie beweert daarnaast bewijs te hebben dat 45.000 Amerikanen binnen drie dagen na de coronavaccinatie zijn gestorven. Advocaat Thomas Renz heeft namens de klokkenluider een rechtszaak aangespannen tegen de Amerikaanse overheid.

De vrouw verdiepte zich in gegevens van Medicare en Medicaid om te achterhalen hoeveel mensen er binnen drie dagen na vaccinatie waren gestorven en kwam tot de ontdekking dat het er vijf keer meer waren dan gemeld door het VAERS-systeem.

Oorzaak van tientallen doden ‘niet te achterhalen’

In eigen land tast Bijwerkingencentrum Lareb in het duister over de doodsoorzaak van vele tientallen mensen die overleden na een coronaprik. Slechts in een handvol gevallen werd het lichaam na overlijden onderzocht.

4.7 55 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
45 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Prikvrij
Prikvrij
1 maand geleden

Nee hoor 100% veilig en 100% effectief. Ik moet bekennen dat scepsis nu ook onder gevaccineerden begint te groeien. Juist ja, erna.

“It’s Easier to Fool People Than It Is to Convince Them That They Have Been Fooled.” – Mark Twain.

Annette
Annette
1 maand geleden

Voor de criminele globalisten gaat alles precies volgens plan. Zoveel is weer duidelijk.
En dan te bedenken dat maar 1 – 10% van de “gevallen” daadwerkelijk gemeld worden.
Alle andere ernstige bijwerkingen en overlijdens worden geweten aan andere oorzaken.
Hier in Nederland maken ze het helemaal bont. Ze noemen het simpelweg mysterieuze overlijdens. Ze hebben zogenaamd geen flauw benul waar DAT nu door gekomen is.
Tien tonnen boter hebben deze gasten op hun hoofd. En dan te bedenken dat ze daar zeer waarschijnlijk iedere maand nog een vorstelijk salaris voor krijgen ook. Niets meer dan een stelletje minkukels.
Ik vind het zo langzamerhand niet te geloven, dat ze nog steeds niet de stekker uit dit gruwelijke project hebben gehaald.
En dan te bedenken dat het momenteel hoogzomer is.
Je hoeft niet veel fantasie te hebben om te bedenken, wat dit straks in de herfst/winter gaat betekenen.
Dan zijn er zeer waarschijnlijk geen ziekenhuizen en mortuaria genoeg om alle slachtoffers aan te kunnen. Een horror scenario. Dat is zeker.

jan
jan
1 maand geleden

Ja het gaat snel met het dode vaccin. Maar 3 miljard mensen gaat het even duren. Murder with vaccine genocide vaccin. Wir haben es nicht ge wusst.

Chris
Chris
1 maand geleden

Het is in Europa niet anders, ik zie alleen maar rondom mij mensen die zeggen dat er wat scheelt in hun hoofd, we hebben hier 3 zelfmoorden gehad in 1week, oudere mensen die ineens niet alleen willen blijven, angstige mensen, gezonde jongere mensen die gewoon van de ène op de andere dag sterven! Niet normaal, maar ho zeg niet dat het wel eens van het vaccin kan zijn dan zijn de poppen aan het dansen, hoe dom kan een mens zijn!!! En ik woon maar in een klein dorpje!! In België!! Die mensen willen slim overkomen maar zijn oerdom!!!

x

Check Also

meldpunt

Meldpunt Vaccinatie registreert 110 miskramen, Lareb wil meldingen niet aannemen

Het RIVM adviseert alle zwangere vrouwen om ...

arts

Volgens Kamerlid Nicki Verweij (JA21) zal geen arts zeggen dat de mRNA-prik gentherapie is. Klopt dat?

FVD-voorman Thierry Baudet stelde het mRNA-vaccin in ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

45
0
We lezen graag je reactie!x