CoronaBuitenland

Van de 140.000 ‘coronadoden’ in Engeland en Wales stierven er 6183 AAN corona

Help door dit artikel met je kennissen op je socials te delen!

Tussen 1 februari 2020 en 31 december 2021 zijn in Engeland en Wales slechts 6183 mensen overleden aan corona. Dat heeft het Britse statistiekbureau ONS laten weten in reactie op een Wob-verzoek.

Officieel zijn er in Engeland en Wales 140.000 ‘coronadoden’ geregistreerd: 133.000 in Engeland en bijna 7000 in Wales. Hieruit blijkt dat het officiële dodental dat gecommuniceerd wordt door de Britse regering, gezondheidsexperts en media een valse voorstelling van zaken geeft, schrijft data-analist Daniël van der Tuin op Substack.

Van de 6183 mensen die aan corona zijn overleden, was ruim 80 procent ouder dan 65 jaar. Ruim de helft was ouder dan 80 jaar: hoogbejaard dus.

Ook Nederland

Het ligt volgens Van der Tuin voor de hand dat ook de Nederlandse regering het aantal coronadoden sterk overdrijft. Een deel van de coronapatiënten in de Nederlandse ziekenhuizen ligt daar mét corona, maar niet dóór corona. Er wordt niet landelijk bijgehouden om hoeveel mensen het gaat. In Groningen gaat het om een derde van alle patiënten.

Patiënten die in het ziekenhuis terechtkomen om een andere reden dan corona en vervolgens positief testen, tellen in de cijfers ook mee als coronapatiënten. Dat geldt ook voor een patiënt die met hartklachten binnenkomt en na een coronatest positief blijkt.

Het ONS schreef in reactie op een eerder Wob-verzoek dat er in Engeland en Wales zo’n 17.300 mensen zijn gestorven aan corona. Het lijkt er dus op dat het aantal coronadoden verder naar beneden is bijgesteld.

Nigel Farage gaat in onderstaand filmpje in op dit eerdere Wob-verzoek:

4.9 66 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel goed?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
63 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Henk
Henk
1 jaar geleden

Zo zal de aap geleidelijk aan ook uit de mouw blijven komen in de officiële kanalen.
Voor velen van ons was het reeds lang bekend.
Het gemanipuleerd aantal overledenen sedert 2 jaar geleden was en is nog altijd een elementaire factor om doodsangst bij de massa’s te creëren en blijven voeden, zodat deze verder gewillig de instructies konden volgen van de politieke leiders c.q. de elite.

Lest best Vergezicht
Lest best Vergezicht
1 jaar geleden

Als we dus het nu genaamde Corona weer gewoon griep gaan noemen, klopt alles weer.
Dan kan de naam Corona ons op de terrasjes weer blij maken, en deze hoax proberen te vergeten.
Maar tegelijkertijd ook een begin maken met de veroorzakers van deze hoax in quarantaine te plaatsen.
Geeft dus dubbel voldoening.
Zijn we echt aan toe!

Joepiedepoepie
Joepiedepoepie
1 jaar geleden

Farage had wel eerder aan de klokken kunnen luiden?

Sen
Sen
1 jaar geleden

Dat was te verwachten, dit wordt al een tijdje gezegd overal, ook de voormalig vice-president van WHO legde een officiële verklaring af bij een EU Summit (18-01-2022) dat goedkeuren en promoten van de covid prik de grootste schandaal is in de medische geschiedenis.
Volgens de officiële database zijn er 36.000 mensen overleden door de covid prik in Europa, 25.000 mensen in VS, inclusief honderden atleten.
Er is meer data in de VS, kankerdoden omhoog geschoten na de covid prik.

Hij denkt dat de beste voorbeelden van landen zijn die niet gevaccineerd zijn of gestopt zijn met vaccineren.
Deze pandemie eindigde lang geleden.
Een ander goed voorbeeld is India, vooral verplichte vaccinaties zijn illegaal.

Zoals eerder gezegd deze vaccine is alleen onder noodgebruik geautoriseerd.
Wat betekent dat deze vaccines alleen gebruikt mag worden als er geen ander effectieve behandelingen beschikbaar zijn.

Er zijn nu honderden wetenschappelijke publicaties. bv. in India en andere landen dat er andere effectieve behandelingen zijn.

Video fragment te zien op Thierry Baudet twitter, het gaat nog even door…

Ik moest wel lachen gisteren om wat Kuiken en Kuipers (partners in crime) gisteren zeiden over BIG-registratie afpakken van artsen, er zijn nl. verschillende landen die gewoon alternatieve middelen gebruiken, zoals in India worden succesvol eerste hulp pakketjes met o.a. Ivermectine uitgedeeld aan bevolking en sinds kort ook Japan alternatieve middelen vanwege ernstige bijwerkingen covid prik.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

63
0
We lezen graag je reactie!x