Homepagina » Buitenland » 53 doden in Gibraltar sinds start coronavaccinatie: ‘Een massaslachting’
gibraltar
Foto: Département des Yvelines CC BY-ND 2.0

53 doden in Gibraltar sinds start coronavaccinatie: ‘Een massaslachting’

Vanuit de hele wereld blijven er verontrustende berichten binnenstromen over mensen die zijn gestorven nadat ze het coronavaccin hadden gekregen. Ook op het zuidelijkste puntje van het Iberisch Schiereiland is een sterftegolf waargenomen nadat mensen waren ingeënt tegen corona.

Binnen 10 dagen na de vaccinatie stierven er in Gibraltar maar liefst 53 mensen. Familieleden en betrokkenen spreken van een ‘massaslachting’. Al deze mensen zijn gestorven nadat de eerste 5850 doses van het coronavaccin van Pfizer door het Britse leger waren ingevlogen. In de meeste gevallen ging het om bewoners van verzorgings- en verpleeghuizen die tussen de 70 en 90 jaar oud waren.

Opmerkelijk genoeg zijn de personen geregistreerd als coronadode. Dat is statistisch gezien erg onwaarschijnlijk, aangezien Gibraltar voor 9 januari dit jaar nauwelijks last had van het coronavirus. Sinds het begin van de pandemie bijna een jaar geleden zijn er in Gibraltar in totaal slechts 70 coronadoden gemeld.

Het sterftecijfer in Gibraltar was veel lager dan in Groot-Brittannië en het aangrenzende Spanje. Dat was niet het gevolg van de maatregelen, want Spaanse forenzen bleven van en naar Gibraltar reizen.

Sterftegolf het gevolg van de vaccinaties?

Sinds de start van de vaccinaties is het aantal coronadoden in enkele dagen meer dan verdrievoudigd. Een niet onaanzienlijk deel van deze mensen is niet gestorven aan corona, maar als gevolg van de vaccinaties, schrijft het Oostenrijkse weekblad Wochenblick.

In Groot-Brittannië is de coronasterfte hoger dan ooit tevoren. Dat terwijl een deel van de bevolking inmiddels is gevaccineerd en er nog altijd zeer strenge maatregelen van kracht zijn. De ‘tweede sterftegolf’ valt duidelijk samen met de vaccinatiecampagne, aldus het blad.

“De mensen die overlijden vlak nadat ze zijn ingeënt, worden weggeschreven als ‘coronadode’ en dus ook nog eens gebruikt om de angst verder aan te wakkeren en lockdowns te rechtvaardigen.”

[Wochenblick]
4.5 61 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
47 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ProAsfalt
ProAsfalt
6 maanden geleden

Maar volgens de onderzoeksredactie van het RTL4Nieuws (aldus hun geraadpleegde deskundigen) hoeven wij ons geen zorgen te maken!
https://www.rtlnieuws.nl/nieuws/artikel/5210255/16000-patienten-gemeld-met-mogelijke-bijwerkingen-van-coronavaccins

Christina
Christina
6 maanden geleden

Misdadig!!!

Walther
Walther
6 maanden geleden

Als je belt naar het pfiser call center krijg je te horen dat het vaccine niet eens goedgekeurd is dus vandaar dat den domme mensch er dood bij neer valt.

Bea
Bea
6 maanden geleden

💪 👍

x

Check Also

bhakdi

Professor Sucharit Bhakdi: ‘We zijn in oorlog! Sta op!’

Empathie is het fundament van een vreedzaam ...

sydney

Sydney zet LEGER in om te helpen bij handhaven van lockdown

Woensdag werd bekend dat de autoriteiten in ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

47
0
We lezen graag je reactie!x