Homepagina » Mens en Dier » Verpleegster legt gruwel bloot: mijn collega’s sterven na de prik
verpleegster
Foto: Tamara (Videostill Stew Peters Show)

Verpleegster legt gruwel bloot: mijn collega’s sterven na de prik

De Amerikaanse verpleegster Tamra heeft besloten om zich uit te spreken over vaccinatieschade. Ze zei in de Stew Peters Show dat meerdere verpleegkundigen en tenminste één arts zijn overleden na de coronaprik.

Na de kerst bleek dat een arts van het ziekenhuis waar ze werkt een auto-ongeluk had gekregen en was overleden. Zijn vrouw had laten weten dat hij buiten bewustzijn was geraakt. “Hij viel flauw en crashte,” zei Tamra, die toevoegde dat zijn hele gezin op dat moment in de auto zat.

Ze wees erop dat hij zeven dagen voor het ongeluk zijn eerste coronaprik had gehaald. “We zullen nooit weten [of er een verband is] omdat er geen autopsie is uitgevoerd.”

Heel erg geschokt en boos

In februari stierf een verpleegkundige in haar slaap. “Ze was jong en oogde gezond,” zei Tamra. In maart overleden er nog twee verpleegkundigen. “Ik was heel erg geschokt en boos omdat niemand er onderzoek naar deed.”

“Een vriend van me is zijn moeder kwijtgeraakt,” zei ze. “Ze was volledig gevaccineerd. Ze zat in een ‘risicogroep’ en kreeg het advies om het vaccin te nemen omdat het haar leven zou redden.”

Gevaarlijk

De verpleegster heeft het geluk dat ze in de staat Texas woont en niet kan worden ontslagen als ze het vaccin niet neemt.

Ze zei ook dat een verpleegkundige na het vaccin het Guillain-Barré-syndroom kreeg. “Ik heb in de ruim 20 jaar dat ik verpleegster ben nog nooit iemand het Guillain-Barré-syndroom zien krijgen. Er kleven veel risico’s aan deze vaccins. Ze zijn gevaarlijk.”

4.7 81 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
37 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Monumentenzorg
Monumentenzorg
1 maand geleden

Elfduizend boetes uitgeschreven in het OV vanwege mondkapjesopstandigheid.
Ik las dit en moest weer even naar de stenen vrouw. Zij is er net als mijn vrouw, altijd voor mij. Toen ik bij het monument aankwam, stond er een man met een hond. Hee, dacht ik. Zou het een overtuigingsbondgenoot zijn? Helaas waarschijnlijk niet. Hij reageerde wel op mijn groet maar liep meteen verder. Ik zou hem mijn verhaal dat ik aan de stenen vrouw kwijt wilde, toch niet verteld hebben.
Als ik, wat ik gisteren zag, als een filmpje nogmaals voor mijn geest afspeel, krimp ik opnieuw ineen van afschuw, ontzetting en onmacht. Ik was erbij en deed of zei helemaal niets. Lafaard die ik ben.
“Graag uw mondkapje ook over de neus, mevrouw!” commandeerde de zelfuitgeroepen handhaver die de bus bestuurde. Hij bracht zijn bevel op zo’n luide en dwingende toon dat ik, die  halverwege de bus zat, moeiteloos kon meeluisteren. De nog instappende oudere dame pakte als een terechtgewezen kind meteen de elastiekjes en schoof het kapje wat verder over haar gezicht. Onderdanig hield zij haar ov-kaart bij de pieper en haastte zich naar een zitplaats in de bus van deze strenge bevelvoerder. De arrogante bus-fuhrer keurde de dame verder geen blik waardig. Hij keek strak voor zich uit met een blik van: ‘zonder mijn doortastend optreden doen die onverantwoorde mensen maar alsof er geen dodelijk virus bestaat. Wat doe ik toch nuttig werk voor de samenleving’.
Zijn houding en gedrag maakte me angstig en kwaad. Zulke mensen helpen het land naar de verdommenis.
Dat gevoel werd extra versterkt omdat de – in een net pak gestoken-
stuurwielhufter zelf geen mondkapje droeg omdat hij dat vanwege zijn functie van onze overheid ineens niet meer hoeft. Wat leek hij ervan te genieten mensen tot idiotie te dwingen waaraan hij zelf niet mee hoeft te doen. Ik werd hier verdrietig en mismoedig van.
Ik kan het voorval niet meer uit mijn hoofd krijgen.
Als alle eigenaren van kroegen, restaurants, theaters en andere openbare gelegenheden mensen zouden zijn zoals hij, dan zitten wij, nfn-ers, binnen een jaar achter het prikkeldraad en zullen zij de autoritaire schreeuwende bewakers zijn, vrees ik.
Had ik maar een hoofd zoals u, stenen vrouw. Eentje van steen. Dan sla je dit soort momenten niet op en draag je dat niet als ballast mee.
Ik besloot maar weer naar huis te gaan. Er kwam niemand. Is er eigenlijk wel iemand als ons? Of bestaan ze alleen maar op de sociale media? Ach, ik kom vast nog wel eens iemand tegen. Terwijl ik wegliep zag ik de man met hond weer aan komen lopen. Misschien Annette, Puur natuur, Anna en alle anderen is hij toch een van ons. Ik weet het niet en zal het nooit te weten komen. Ik ben te laf om het te vragen.

Merijn Hugens
Merijn Hugens
1 maand geleden

Alle Hersenloze Schapen hebben tot nu toe (over het algemeen genomen uit Narcistische motieven) gewoon geheel Vrijwillig meegedaan aan dit Grootste Medische Experiment…Zeker van Medisch geschoold personeel mag je verwachten dat ze zich van tevoren enigszins hadden ingelezen in de Materie…Dat hebben ze in dit geval Duidelijk NIET gedaan…niet achteraf gaan lopen janken…Die mRNA-Troep zit in Gevaccineerden hun lichaam en gaat er niet meer uit ook…Vele Gevaccineerden zullen hetzelfde Lot ondergaan…Wie zijn billen brandt moet op de Blaren zitten…

Juriaan
Juriaan
1 maand geleden

Waar blijven de Nederlandse verpleegkundige?

Marrob BE
Marrob BE
1 maand geleden

Dat er levensgevaarlijke bijwerkingen zijn met die mRNA prikken heeft deze site ninefornews al genoeg gewaarschuwd en bewijs geleverd.
De vraag is: wat kunnen wij er aan doen??

x

Check Also

belgi

In België is de meerderheid van de nieuwe ziekenhuispatiënten met corona gevaccineerd

We hadden de voorbije week 614 nieuwe ...

politicolo

Politicologe legt bloot: we hebben te maken met een technocratische wereldagenda, met als dekmantel een virus

Eerder dit jaar barstte in Duitsland een ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

37
0
We lezen graag je reactie!x