Archeologie

De oude reuzen die over Noord-Amerika heersten

Help mee door deze info met kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Emmy Award-winnaar Richard J. Dewhurst uit de Amerikaanse staat Vermont heeft onderzoek gedaan naar een oud ras van reuzen dat in Noord-Amerika heeft geleefd. Volgens de schrijver en journalist wordt bewijs voor het bestaan van dit ras al 150 jaar lang in de doofpot gestopt door het gerenommeerde Smithsonian Institute.

Dewhurst heeft ontdekt dat in ruïnes in de Mississippi Valley vele duizenden gigantische skeletten zijn gevonden. Hij merkt op dat al meer dan 400 jaar resten van reuzen worden gevonden in Noord-Amerika.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Op Catalina Island, een rotsachtig eiland voor de kust van de staat Californië, is bijvoorbeeld een megalithische begraafplaats gevonden met meer dan 4000 gigantische skeletten. De skeletten van de koningen waren meer dan 2,7 meter lang.

Aan de hand van krantenknipsels, foto’s, getuigenissen en archieven heeft Dewhurst opgemaakt dat een hoogontwikkeld ras van reuzen ooit heerste over Noord-Amerika en dat het Smithsonian Institute er al bijna 150 jaar alles aan doet om fysiek bewijs hiervoor in de doofpot te stoppen.

Dewhurst kwam tot de ontdekking dat vondsten van in totaal duizenden enorme skeletten zijn gewist uit de archieven. Hij heeft ook onderzoek gedaan naar de ontdekking van gigantische mummies in Spirit Cave in de staat Nevada. De mummies waren gewikkeld in fijn textiel en dateerden van 8000 jaar voor Christus.

Voor de westkust van Florida zijn daarnaast honderden mummies van reuzen gevonden in een cenote, een bovengrondse poel. De resten werden gedateerd op 9500 jaar oud. In Arizona, Oklahoma, Alabama en Louisiana zijn steden van reuzen ontdekt waar ooit tienduizenden mensen woonden.

Dewhurst toont aan dat het verdoezelen van bewijs kort na de Amerikaanse Burgeroorlog begon. Vanaf 1879 was er pas echt sprake van een cover-up toen majoor John Wesley Powell werd benoemd tot directeur van het Smithsonian Institute. Na zijn benoeming werd alleen nog informatie verspreid ter ondersteuning van de evolutietheorie en Manifest Destiny.

De 4000 skeletten die zijn gevonden op Catalina Island worden volgens Dewhurst bewaard in ruimtes die niet toegankelijk zijn voor het publiek.

Leestip: The Ancient Giants Who Ruled America: The Missing Skeletons and the Great Smithsonian Cover-Up

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit belangrijk?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

11 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Bataaf
Bataaf
9 jaren geleden

According to Paiute Indian oral legends, a tribe called the Si-Te-Cah were a tribe of tall red-haired giants that once occupied the area in the distant past. Amazingly, 9,400 year old Mummified remains were indeed found in a cave in Nevada, though scientific study is NOT allowed on the remains for political reasons. That being said, Sarah Winnemucca Hopkins, a prominent female Native American activist, educator, and daughter of Paiute Chief Winnemucca, related many stories passed down in her tribe, first hand, about the Si-Te-Cah in her book Life Among the Paiutes, published in 1883. “My people say that the tribe we exterminated had reddish hair. I have some of their hair, which has been handed down from father to son. I have a dress which has been in our family a great many years, trimmed with the reddish hair. I am going to wear it some time when I lecture. It is called a mourning dress, and no one has such a dress but my family.” http://atlanteangardens.blogspot.com/2014/05/ancient-giants-of-new-world.html

Wim
Wim
9 jaren geleden

Hoe groot is een reus, indien zijn wijsvinger 38 centimeter lang is?
http://www.strangerdimensions.com/2013/07/06/the-giant-mummified-finger-of-egypt/

leon***
leon***
9 jaren geleden

google ; giant humans daar zie je genoeg foto`s dat er vroeger reuzen hebben geleefd
in de bijbel ; genesis staat het ook dat er vroeger reuzen waren en de goden hebben ze
om gelegd omdat ze geweldadig werden

barsoomx
barsoomx
9 jaren geleden

Hallo, Indiaanse Naties van Amerika!
Wees welkom bij het Wereldwijde Historische Genootschap
van Genocide Plegers!

Back to top button
11
0
We lezen graag je reactie!x