Homepagina » Graancirkels » VIDEO: Mysterieuze graancirkel ontdekt in Zuid-Rusland
VIDEO: Mysterieuze graancirkel ontdekt in Zuid-Rusland

VIDEO: Mysterieuze graancirkel ontdekt in Zuid-Rusland

Inwoners van de Russische autonome republiek Adygea hebben een drone ingezet om een mysterieuze graancirkel te onderzoeken. Er zijn ook vreemde patronen gevonden in de buurt van Moskou.

De beelden die de drone heeft gemaakt tonen zes ringen in een weiland aan de voet van de Westelijke Kaukasus. De grootste cirkel heeft een doorsnee van 13 meter. De grootste twee cirkels bevatten bovendien een vreemde ‘krater’ van een halve meter diep.

De graancirkel werd dinsdag ontdekt door een lokale boer, die claimde dat de cirkels er de avond ervoor nog niet waren. In de afgelopen 15 jaar zijn dit soort formaties drie keer in het gebied ontdekt. Als populaire verklaringen voor de cirkels worden onder meer ‘aliens’ en ‘elektromagnetische straling’ genoemd. Mensen die niet in buitenaards leven geloven zeggen dat graancirkels door mensen worden gemaakt.

Bij een dorp in de buurt van Moskou zijn twee grote ovaalvormige patronen en een 10 meter grote cirkel gevonden. Vrijwilligers hebben bodemmonsters genomen om de herkomst van de geometrische vormen te achterhalen.

De lokale autoriteiten vermoeden dat de patronen resten zijn van een oude weg die ooit door het gebied liep. De cirkels zijn echter nog een mysterie.

[RT]
0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
19 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Michel
Michel
5 jaren geleden

Volgens mij is deze een hoax m.a.w. gemaakt door mensen. Als je het filmpje bekijkt merk je dat de aslijn helemaal niet recht is en de cirkels zijn niet mooi rond. Ook zie je aan de randen dat de graanstengels halverwege de stam geknakt zijn of scheef staan.

Bij de “echte” graancirkels heb je dat niet daar is alle geometrie perfect en lijkt het bijna alsof de cirkels met chirurgische precisie gemaakt is.

Denk dat de russen ook wat aandacht willen 🙂

Kat uit de Tas
Kat uit de Tas
Reactie op  Michel
5 jaren geleden

Helemaal mee eens!

Onno
Onno
Reactie op  Michel
5 jaren geleden

Klopt eerste indruk bij mij was dat hij sowieso door pas beginnende artiesten zijn gemaakt of graancirkel amateurs. Ten tweede de meeste zo niet alle graancirkels ook de hele strakke zijn gemaakt door mensen. Het typische is het hele gedoe startte met primitieve vormen en sloppy gemaakte cirkels en het werd naarmate de jaren volgden steeds mooier en beter, andere methoden en zorgvuldiger en vergeet niet dat ze nu gps en laser metingen kunnen doen nu om het goed te krijgen. Het ontwerp staat al op papier en goed uitgedacht !

King Pacal
King Pacal
Reactie op  Michel
5 jaren geleden

Zeer amateuristisch en slecht gemaakte “graancirkels”
Komt niet in de buurt van originele cirkels.

Emile
Emile
Reactie op  Michel
5 jaren geleden

Tja, ik lees bij de meeste opmerkingen dat het vast geen “echte” graancirkel is omdat ie niet recht is en de lijnen zijn krom.

Maar gaat het nou om de “rechte” lijnen en perfectie van het plaatje of om de boodschap die er achter zit 😉

Schijnbaar zijn die dingen er al honderden jaren en menigeen heeft het alleen maar over de ontwerpers ervan maar nooit zozeer de boodschap want tja, ook daarover kan je weer eeuwen discussieren, laat staan wie ze gemaakt hebben.
En is er nou nooit iemand opgepakt die nog maar op de helft was van het maken van zo’n graancirkel, de boer zal er niet al te happy mee zijn want hij kan weer heel wat geld afschrijven van de graan opbrengst van het veld.
En last but not least, Who Cares ??, al die moeite voor alleen de publiciteit van altijd dezelfde “believers” en “onderzoekers” , je bereikt er letterlijk helemaal niks mee, so why bother !!!

Arwijn
Arwijn
5 jaren geleden

Leuk om te zien dat dat ook gewoon nogsteeds door gaat. Ik ben benieuwd wat het uiteindelijk zal blijken te zijn.

Hier nog een Bilderberg update:
http://www.infowars.com/bilderberger-we-welcome-the-general-interest-in-the-conference/

Scrambler
Scrambler
5 jaren geleden

Alle graancirkels zijn fake. Er zit helemaal niets achter en ze zijn gemaakt door mensen. Ik daag iedereen uit om het tegendeel te bewijzen. En dat zal niet gebeuren.

Rini
Rini
Reactie op  Scrambler
5 jaren geleden

Mens ga terug slapen met alle graancirkels zijn nep en dor mensen gemaakt!
Men heeft het een keer geprobeerd om het na te maken,en dat was een auto,nou sorry daar is degelijk verschil in te zien,maar mensen zoals jij willen dat niet zien of je bent zoeen desinformatie op de site te gooien.
Moet zeggen daar ben je goed me bezig,en snap niet wat je op deze leugensite doet,laat ons toch lekker in deze onzin geloven,en blijf zelf lekkr ongelovig,dan laten we elkaar met rust,wij deden dat al met jou nu alleen jij nog met ons.
Prettige dag verder Tomas!

Stefan
Stefan
Reactie op  Scrambler
5 jaren geleden

Ik daag jou uit om te bewijzen dat deze dingen door mensen gemaakt worden in 1 nacht tijd. Ik zou zeggen pak je camera en stel vast hoe mensen in ongeveer 6 uur (de tijd dat het echt donker is) een dergelijke graancirkel in elkaar flansen.

Zelf heb ik ook geen bewijs. Ik heb wel een theorie gehoord dat er helemaal niets buitenaards achter zit, maar dat graancirkels worden gecreëerd door het collectief bewustzijn. Deze theorie is mogelijk, want men droomt doorgaans ‘s nachts.

Martha
Martha
Reactie op  Scrambler
5 jaren geleden

De eerste beschrijvingen van graancirkels stammen uit de zeventiende eeuw….. Persoonlijk denk ik dat toentertijd de mensen wel wat anders te doen hadden dan hun voedsel plat te stampen. En vanuit de lucht was het toen echt niet te zien. Dus nee, niet alle cirkels zijn door de mens gemaakt. Maar als ik deze zie dan heb je gelijk. 🙂

Ronny
Ronny
5 jaren geleden

die dingen worden gemaakt door een groep (wellicht best wel fantasierijke) mensen. ik vind het knap dat ze zulke patronen kunnen maken. helemaal niks buitenaards aan. ieder cirkel loopt “toevallig” altijd over/door een pad welke naar de rand van zo’n veld loopt. mocht zo’n ding ontstaan zijn zonder dat er een “pad” zichtbaar is dan zou ik het een knappe stunt vinden. voor de rest van die dingen….. mooi gemaakt, hulde voor de personen die dat doen.

Scrambler
Scrambler
5 jaren geleden

Wat een felle en ook wel trieste reactie Rini. Ik uit mijn mening t.a.v. graancirkels en plots ben ik een .. ‘weet ik wat allemaal’ en word ik beticht van praktijken waar ik geen weet van heb. Jammer ook dat je mijn integriteit in twijfel trekt. Stel je hart eens open want al dat je doet is er een ketting omheen leggen.

Kat uit de Tas
Kat uit de Tas
Reactie op  Scrambler
5 jaren geleden

Kusje erop? Je vroeg er wel een beetje om Scrambler. ‘Alle graancirkels zijn fake’ is geen mening maar een stelling. En inderdaad, laten we het omdraaien: lever maar het bewijs van je stelling. Dát gaat niet gebeuren. Overigens ben ik van MENING dat deze graancirkel inderdaad door mensen gemaakt is. Daar is ie lelijk en krom genoeg voor. Óf we hebben te maken met een ET-kleuterklasje. Jong geleerd…

Rini
Rini
Reactie op  Scrambler
5 jaren geleden

Ja klopt een beetje te sorry 🙂 🙂 🙂
Maar kijk eens naar dunvalo,luister maar naar hem wat hij over de graancirkels zegt,wat de Russen weten,en hoe ver ze zijn met het uitlezen daar van.
Eerst was het een wetenschapster,en nu zijn het er 60 die het zelfde over de graancirkels zeggen,denk niet dat dat mensen zijn die een mening geven over een mens gemaakt iets.
En ja deze zou ik ook zeggen dat hij door mensen gemaakt is,maar er zijn er toch een kunstwerken bij,daar zeg je u tegen.
Dus sorry,maar vind het ZWAAR gel.l als je zegt dat ze allemaal zijn gemaakt door mensen,er zijn er zoveel die zo cimetries zijn dat kan NOOIT door mensengemaakt zijn.
En sorry voor dat screbbelen 🙂 🙂 🙂 ben noit zoeen goede schrijver geweest,en daar komt nog bij dat als ik hier wat in tiep de worden pas na 20 sec verschijnen,hebben jullie dat ook?
Grtjes,en nogmaals sorry voor die te felle reactie,maar dat gel.l die blijft 🙂 🙂 🙂
ECHT GELOOF ME KIJK NAAR DIE MAN DRUNVALO,DAT IS EEN GELEERDE SUPER VENT MET HET HART OP DE GOEDE PLAATS 🙂 🙂 🙂

Scrambler
Scrambler
Reactie op  Rini
5 jaren geleden

Rini, dat eerste duimpje is van mij. Je verdient het. Je hebt mooi en eerlijk uitgelegd waarom je reactie is zoals’ie is. Mijn eerste reactie was inderdaad een stelling. ‘Kat uit de Tas’ omschreef dat treffend! Ik ga op jouw voorstel in. Drunvalo. Ik ga het bekijken/lezen noem maar op. Er zit zoveel emotie in je reactie dat ik deze ‘uitdaging’ gewoonweg moet aannemen. En dit ook met veel plezier!

Rini
Rini
Reactie op  Scrambler
5 jaren geleden

Thnx,en gelof me je word een suk wijzer 🙂 🙂 🙂
En nogmaals super thnx voor je tofe bericht 🙂 🙂 🙂
Gek wat worden met iemand kunnen doen he 🙂 🙂 🙂
Grtjes Scrambler,en aan de rest die deze site bezoeken!

Jan
Jan
5 jaren geleden

Jammer van het geluid. Dat had er netzogoed niet bij gezeten. Ik geloof zo ook wel dat het een Drone was

stevie wonder
stevie wonder
5 jaren geleden

Deze en alle graancirkels zijn ALLEMAAL door mensen gemaakt,met houten plankjes etc..om vervolgens plat te drukken met voeten en handen…..genoeg bewijzen/info op internet/you tube te vinden….het zijn gewoon HOAXES

Rini
Rini
Reactie op  stevie wonder
5 jaren geleden

Ik dacht dat Stevie blind was 🙂 🙂 🙂
Welterusten kerel 🙂 🙂 🙂
Ja en die planken laten een straaling achter die te meten valt,en met een plankje midden in de nacht zo cimetries en prisiec zo dat je niets beschadigd 🙂 🙂 🙂
GOED NIGHT STEVIE 🙂 🙂 🙂

x

Check Also

kees verhoeven

Kees Verhoeven (D66) wil ‘complottijdschrift’ uit winkels weren: ‘Dit is toch knap ernstig’

Vanaf woensdag is het blad Gezond Verstand ...

zweden

Zweden (geen lockdown) heeft laagste sterftecijfer in Europa

Zweden heeft niet zoals andere Europese landen ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

19
0
We lezen graag je reactie!x