Graancirkels

VIDEO: Mysterieuze graancirkel ontdekt in Zuid-Rusland

Help ons door dit artikel met vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Inwoners van de Russische autonome republiek Adygea hebben een drone ingezet om een mysterieuze graancirkel te onderzoeken. Er zijn ook vreemde patronen gevonden in de buurt van Moskou.

De beelden die de drone heeft gemaakt tonen zes ringen in een weiland aan de voet van de Westelijke Kaukasus. De grootste cirkel heeft een doorsnee van 13 meter. De grootste twee cirkels bevatten bovendien een vreemde ‘krater’ van een halve meter diep.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

De graancirkel werd dinsdag ontdekt door een lokale boer, die claimde dat de cirkels er de avond ervoor nog niet waren. In de afgelopen 15 jaar zijn dit soort formaties drie keer in het gebied ontdekt. Als populaire verklaringen voor de cirkels worden onder meer ‘aliens’ en ‘elektromagnetische straling’ genoemd. Mensen die niet in buitenaards leven geloven zeggen dat graancirkels door mensen worden gemaakt.

Bij een dorp in de buurt van Moskou zijn twee grote ovaalvormige patronen en een 10 meter grote cirkel gevonden. Vrijwilligers hebben bodemmonsters genomen om de herkomst van de geometrische vormen te achterhalen.

De lokale autoriteiten vermoeden dat de patronen resten zijn van een oude weg die ooit door het gebied liep. De cirkels zijn echter nog een mysterie.

[RT]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

19 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Michel
Michel
8 jaren geleden

Volgens mij is deze een hoax m.a.w. gemaakt door mensen. Als je het filmpje bekijkt merk je dat de aslijn helemaal niet recht is en de cirkels zijn niet mooi rond. Ook zie je aan de randen dat de graanstengels halverwege de stam geknakt zijn of scheef staan.

Bij de “echte” graancirkels heb je dat niet daar is alle geometrie perfect en lijkt het bijna alsof de cirkels met chirurgische precisie gemaakt is.

Denk dat de russen ook wat aandacht willen 🙂

Arwijn
Arwijn
8 jaren geleden

Leuk om te zien dat dat ook gewoon nogsteeds door gaat. Ik ben benieuwd wat het uiteindelijk zal blijken te zijn.

Hier nog een Bilderberg update:
http://www.infowars.com/bilderberger-we-welcome-the-general-interest-in-the-conference/

Scrambler
Scrambler
8 jaren geleden

Alle graancirkels zijn fake. Er zit helemaal niets achter en ze zijn gemaakt door mensen. Ik daag iedereen uit om het tegendeel te bewijzen. En dat zal niet gebeuren.

Ronny
Ronny
8 jaren geleden

die dingen worden gemaakt door een groep (wellicht best wel fantasierijke) mensen. ik vind het knap dat ze zulke patronen kunnen maken. helemaal niks buitenaards aan. ieder cirkel loopt “toevallig” altijd over/door een pad welke naar de rand van zo’n veld loopt. mocht zo’n ding ontstaan zijn zonder dat er een “pad” zichtbaar is dan zou ik het een knappe stunt vinden. voor de rest van die dingen….. mooi gemaakt, hulde voor de personen die dat doen.

Back to top button
19
0
We lezen graag je reactie!x