UFO

VIDEO: Obama wordt ondervraagd over Area 51, UFO’s en aliens

Help anderen door dit met anderen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Amerikaanse president Barack Obama was afgelopen donderdag te gast in de talkshow ‘Jimmy Kimmel Live’. Presentator Jimmy Kimmel deed zijn best om informatie over buitenaards leven los te peuteren, maar de president wilde er weinig over kwijt.

De president las tijdens het programma onder meer gemene berichten op Twitter voor en ging dieper in op de protesten in Ferguson en het e-mailschandaal rond Hillary Clinton. Maar toen Kimmel hem vroeg of hij in het Witte Huis op zoek is gegaan naar documenten over buitenaards leven, antwoordde hij: “De aliens laten dat niet toe. Dan komen al hun geheimen naar buiten. Ze houden ons stevig onder de duim.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Nadat Kimmel zei dat hij gelijk op zoek zou gaan naar documenten over UFO’s en Area 51 als hij tot president werd verkozen, begon Obama te grijnzen. “Daarom zul je geen president worden.”

De talkshowhost zei vervolgens dat Clinton zich erin had verdiept en tot de ontdekking was gekomen dat de overheid geen geheime informatie over aliens heeft. “Wij krijgen de opdracht dat te zeggen,” grijnsde Obama.

Hoewel Clinton claimde dat er in het archief niets over aliens is te vinden, hebben sommigen gezegd dat de voormalige president ontwijkend gedrag vertoonde en niet eerlijk was toen hij de vragen van Kimmel vorig jaar beantwoordde.

Kimmel waarschuwde Obama dat mensen zijn gezichtsuitdrukkingen en uitspraken zouden gaan analyseren. De president antwoordde: “Ik kan niets onthullen.”

[LA Times]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel belangrijk?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

22 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
henk001
henk001
9 jaren geleden

“Ondervraagd”. Klinkt heel anders dan “geïnterviewd”. Ondervraagd wordt je door een rechercheur als je ergens van verdacht wordt, maar misschien was het ook wel de bedoeling om dat hier te insinueren.
Als je niet gelooft in aliens, dan vind je dit net zo grappig als Obama zelf. Als je er wel in gelooft dan vind je dit vast heel verdacht of roep je: zie je wel!
Worden we hier wijzer van?

Richard11
Richard11
9 jaren geleden

Hij geeft dus toe dat ie niet de baas is.

trackback
BOINNK!!! | Aan de eindtijd gerelateerde nieuwsberichten, verzameld door: Arie Goedhart
9 jaren geleden
Mike
Mike
9 jaren geleden

Ja, het is de vraag in hoevere wij hier wijzer van worden.

Het is in ieder geval duidelijk dat ze opnieuw de gelegenheid aangrijpen een groot publiek te bereiken met dit specifieke onderwerp.

Hij zegt letterlijk dat ze zijn geïnstrueerd om er niks over te onthullen. Maar stiekem doet hij dat toch. Het zou totale onzin zijn om dit onderwerp opnieuw aan te halen in een dergelijke in scène gezette show met zo’n groot publiek als ze er niet een bepaalde agenda mee willen dienen. Wat die agenda is zal moeten blijken, maar ze doen dit niet elke keer opnieuw met zulke vooraanstaande personen om alleen maar gezellige showprogramma’s te maken.

Wie zijn het dan? ET’s of ordinaire aardse leiders die zichzelf groter willen voordoen dan ze zijn, terwijl ze zich in de afgelopen eeuw allerlei wetenschappelijke ontdekkingen hebben toegeeigend en hiervoor vele wetenschappers hebben vermoord, met het doel om er zelf van te profiteren op hun weg naar de NWO.

Hoe het ook zij: het ene sluit het andere niet uit. De beste optie is wellicht om er met zo veel mogelijk mensen zo veel mogelijk over te weten te komen en helemaal niks uit te sluiten tot het moment daar is en ook dan nog: vooral vragen te stellen.

Back to top button
22
0
We lezen graag je reactie!x