Binnenland

Kamerlid tegen minister Van der Wal: als u de doelen echt wilt halen, moet u 3 miljoen Duitsers deporteren

Help door dit met vrienden op je social media te delen!

Het Planbureau voor de Leefomgeving heeft gesteld dat als je niet alleen alle boeren zou weghalen, maar ook alle industrie uit een gebied, alle huizen, alle mensen en alle dieren, we nog niet de door u gestelde normen halen. Hoe kan het dan dat uw doelstelling haalbaar is? Die vraag stelde PVV-Kamerlid Edgar Mulder in de Tweede Kamer aan stikstofminister Christianne van der Wal.

Ze antwoordde kortaf: “Vijftig procent minder stikstofuitstoot is haalbaar.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

“Nogmaals, het Planbureau stelt dat ook al zou je uit die gebieden alles en iedereen weghalen – alle auto’s, alle wegen, alle huizen, alle mensen, alle dieren, alles – we dan nog niet die waarden halen. Hoe kan dat dan haalbaar zijn?” vroeg Mulder opnieuw.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Uit het buitenland

Van der Wal zei dat in gebieden waar de doelstelling niet haalbaar is ‘maatwerk’ wordt geleverd. “Daar gaan we kijken hoe het nou precies zit. Daarvoor hebben we een onafhankelijke ecologische autoriteit, die kan bepalen wat daar dan wel kan. Maar dan sturen we op doelen.”

“Dat kan allemaal zo zijn, maar nogmaals, de vrienden van de minister hebben dat zelf gezegd in een technische briefing, waar we allemaal bij aanwezig waren. De reden dat die waarden overschreden worden, is omdat ongeveer 30 tot 40 procent van de stikstofuitstoot in Nederland uit het buitenland komt. Dus als u die normen echt wilt halen, dan zult u ook drie miljoen Duitsers moeten deporteren. Ik weet niet of ze dat daar zo leuk vinden,” aldus Mulder.

Totale gekheid

“Wow,” was het enige wat Van der Wal kon uitbrengen.

“Niet ‘wow’. [U] moet geen spelletjes spelen, maar gewoon eens antwoord geven,” reageerde Mulder. “Wij deporteren hier geen boeren. Ik vind het bizar,” zei de stikstofminister.

“Als de minister haar stof niet beheerst, gaat ze altijd dit soort rare dingen doen. Ik zeg niet dat je Duitsers moet deporteren. Maar als u stelt dat de waarden alleen gehaald kunnen worden als er ook geen stikstof meer uit het buitenland komt, betekent dat dat je in Duitsland ook alles en iedereen moet weghalen. Dat is natuurlijk totale gekheid. Als dat totale gekheid is, dan moet u dat niet als beleid vaststellen. Dan moet u gewoon zeggen: het is niet haalbaar,” benadrukte het PVV-Kamerlid.

4.9 142 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info waardevol?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

132 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Merijn Hugens
Merijn Hugens
1 jaar geleden

Alles….maar dan ook Letterlijk ALLES wat er in die Tweede Kamer der Staten Generaal gebeurt…is één Grote WEF-Controlled-Opposition…Rookgordijnen voor het Volk…Het zijn STUK VOOR STUK LANDVERRADERS!!!!

Behalve Forum voor Democratie….die tot op heden de enige écht integere Partij is geweest die TEGEN alle Maatregelen van al die Fascistische-Bolsjewistische NAZIS, NSB’ers, Landverraders & Parasieten van Troje hebben gestemd…

wakkere
wakkere
1 jaar geleden

van der wal had beter in het klooster kunnen belanden, had er niemand last van gehad

Anne
Anne
1 jaar geleden

Van de “walg” weet niet eens wat stikstof is laat staan waar het voor dient. Van de “walg” weet niet eens waar ze over praat. Gewoon voorlezen lukt al niet eens.
Weg met deze miskukel.

Frsln boppe
Frsln boppe
1 jaar geleden

Ze kijkt en lijkt niet alleen als een achterlijke met een beperking, maar acteerd ook als zodanig. Zijn denkt dat stikstof als een deken opstapelt, niet wetende dat planten, bomen en gewassen niet kunnen leven zonder gifstof🤪🤣🤣🤣. En ohja… Zie dat domme onnozele hoofd als ze hoort dat er ook stikstof vanuit het buiteland Nederland in durft te komen. BTW. STIKSTOF IS NIET STOF WAARVAN JE STIKT! Het is maar even dat je het weet. 😆🤪🤣😋

Back to top button
132
0
We lezen graag je reactie!x