Mens en DierCorona

Video prof. Capel: Kans op overlijden door coronaprik 173 keer groter dan door griepprik

Help door deze informatie met iederen die je kent op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Bij het VAERS, de Amerikaanse tegenhanger van het Lareb, zijn bijna 20.000 sterfgevallen gemeld na de coronavaccinatie, laat emeritus hoogleraar Pierre Capel zien in een nieuwe video. “Dit is een officiële website en geen wappiesite,” benadrukt hij.

Per 167 miljoen vaccindoses stierven er ongeveer 5546 mensen (330 per 10 miljoen). Ter vergelijking: na toediening van ongeveer hetzelfde aantal griepvaccins overleden er 32 mensen, oftewel twee mensen per 10 miljoen doses.

Zware onderschatting

De kans om te sterven door de griepprik is 1 op 5.232.729. De kans om te overlijden door de coronaprik is 1 op 30.244. De kans om te sterven door de coronaprik is dus 173 keer groter.

De prik veroorzaakt onder andere stolling, hartproblemen, beroertes, orgaandisfunctie, blindheid, doofheid, diabetes, verlamming, multiple sclerose, dwarslaesie en hersenvliesontsteking. “Dat is niet zo leuk.”

“Dit zijn geen wappieverhalen,” aldus Capel. “Dit heb ik niet verzonnen. Dit is gewoon de officiële bijwerkingensite van Amerika. En waarschijnlijk is dit nog een zware onderschatting, maar dat kan ik niet hardmaken. Dit is wel wat er geregistreerd is.”

4.8 117 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info waardevol?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
45 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Caesar Lion Cachet
Caesar Lion Cachet
1 jaar geleden

LS…

Het zal de heren met een vetleren plaat voor de kop een rotzorg zijn !

Dionysius
Dionysius
1 jaar geleden

En de idioten staan in de rij om het vaccin te krijgen….

Jan
Jan
1 jaar geleden

En toch staan de mensen massaal in de rij voor een
booster. Ook zie ik dat FvD iets heeft getwitterd over het Valneva-vaccin, aldus de msm. Waarom doet FvD dat? Als meer mensen een QR-code krijgen, betekent dat nog meer macht over de mensen.

Wappie
Wappie
1 jaar geleden

Als peppie en kokkie dit allemaal kan krijgen dan is de zorg zwaar overbelast door die twee

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

45
0
We lezen graag je reactie!x