Homepagina » Buitenland » Covid-19 is biowapen en komt uit Amerikaans lab, zegt deze wetenschapper
covid-19
Foto: Nemo CC BY-SA 4.0

Covid-19 is biowapen en komt uit Amerikaans lab, zegt deze wetenschapper

Het zeer besmettelijke nieuwe coronavirus (Covid-19) is niet in de natuur ontstaan, maar als biowapen gemaakt in een Amerikaans lab. Dat zegt een Pakistaanse wetenschapper die gespecialiseerd is in organische chemie.

Professor Atta-ur-Rahman deed de uitspraak tijdens een interview met nieuwszender Public News.

Hij kreeg onder meer de vraag of Covid-19 volgens hem een biowapen is. “Het is mogelijk dat een bestaand virus is aangepast en veranderd in een biowapen,” zei dr. Rahman.

Gesloten

“Er is enig bewijs dat de Verenigde Staten in een laboratorium aan een biowapen werkten,” voegde hij toe.

Het lab is volgens hem gesloten vanwege een lek.

“Het was een militair laboratorium,” zei Rahman, die ook voorzitter is van de VN-commissie voor wetenschap, technologie en innovatie.

Biowapenprogramma

“Er is bewijs dat [de uitbraak] niet is begonnen in Wuhan in China,” zei Rahman, toevoegende dat ook een Brits lab betrokken is geweest bij de ontwikkeling van het virus.

“Deze labs waren betrokken bij het biowapenprogramma,” onthulde hij.

Voormalige VN-ambassadeur

Rahman zei verder dat het virus is losgelaten om China te verslaan en dat de waarheid naar buiten zal komen.

Enkele dagen geleden zei ook de voormalige Pakistaanse VN-ambassadeur Abdullah Hussain Haroon dat het virus in een lab is gemaakt.

[PressTV]


Vond je deze info waardevol? Denk er dan aan het op je social media te delen
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

36 reacties

 1. Weer die speculaties ,,komt uit een Amerikaans Lab,,
  als dat zo is dan krijgt Amerika een Koekje van eigen Deeg.
  Hoe het ook zij, de waarheid zal op allerlei manieren geweld worden aangedaan..
  met een beschuldigen vinger verwijzing naar elkaar,
  bedoelt als Covid 19 een bio wapen om rampspoed te verwerkelijken,
  met speculeren komen we er niet..en zeker niet als het wat de Waarheid aangaat,
  waar zijn we in ????? naam mee bezig..?

  37 likes
  • Jaren kun je mensen bezig houden op deze wijze…
   Net als 9/11 MH 17 en vele andere georkestreerde drama’s en nee we komen nergens achter……..

   19 likes
  • Waarom heeft dit virus de naam Covid-19? Omdat het voor de 19e keer door mensen gemuteerd is?

   0 likes
   • Diw vleermuizen zijn er al duizenden jaren…en nu jrijgen mensen daar de 19e variant van ?

    0 likes
    • Sprak gister een stel, ver boven de 70. Zeer gelovige mensen…
     Hun uitspraken:
     dit virus is kunstmatig…
     We worden met opzet ziek gemaakt…
     wij hebben geen enkel vertrouwen in de (een) overheid…
     dit is geen coronavirus maar een angstvirus… ( hun thuishulp, een jonge vrouw, .is zo verschrikkelijk bang , dat ze nergens meer naar toe durft.)

     En ja. Ik kan niet anders dan me bij hun wijsheid aansluiten.

     7 likes
 2. Deepstate/NWO

  Covid-19 is biowapen punt.
  Waar het gemaakt is maakt niet zoveel uit. Door wie en wat de bedoelingen zijn wel.

  De Elite wil een andere samenleving. Eigenlijk een sameleving van slaven (het liefst hele domme slaven).
  Wat we nu zien is dat hier een soft depopulation word uitgevoerd. Veel mensen zullen sterven en dat is niet door corvid-19 maar door de effecten van de hype die de economie vernietigd heeft.

  Dat de waarheid ooit naar buiten komt geloof ik niet meer. We leven immers in een wereld waarin het slechte altijd wint.

  21 likes
  • De economie ging toch wel een keer naar de klote. Er werd geld verdient over het geld van een product. Winst werd in eigen zakken gestopt en verlies werd op de gewone man afgerekend. Bergen schulden/overnames/geld bijdrukken enz. enz. Dan is het normaal, dat het systeem een keer zou klappen.( In de Koran werd al gewaarschuwd voor rente). Nu hebben ze daar het virus voor gebruikt. Nu moeten “wij” dus denken, dat het systeem, hierdoor is gevallen. Maar goed, het is nog niet zover. Misschien komt er toch nog een onverwachte goede draai.

   5 likes
   • Jammer genoeg durf ik niet echt meer te hopen.
    Telkens als er iets goeds gebeurt word dit teniet gedaan. Economische problemen tot daaraan toe.
    Maar wat blijft er over van de mens als deze maatregelen maanden lang actief blijven ? veel mensen zijn niet gemaakt om maand(en) thuis te zitten.

    De hele corona hype veroorzaakt zoveel elende dat ik maar moeilijk de ‘onverwachte goede draai’ kan zien.

    Hoe dan ook Sterkte Elise !

    3 likes
    • Kom op. Zoals ik al eerder zei: misschien doen ze dit(NWO/high technologie enz.) om de aarde zelf te beschermen. Brengen ze een magnetisch schild rondom de aarde. Kun je ook corona(kroon) noemen.
     Als we rustig blijven, dan kunnen we ook elkaar blijven helpen als het moet.
     Probeer ook leuk bezig te blijven. Spelletjes/puzzels maken/kijk in je tuin wat de vogels allemaal doen enz.

     2 likes
     • Ik denk eerder dat die ‘Corona’ slaat op de zon. Bij een zonsverduistering zien we de corona van de zon (zeg maar: de zonnestralen). Verder kennen we de Coronal mass ejection; Het afstoten van de bovenste lagen van de zon oppervlakken.

      De oude culturen vereerden de zon, Jezus staat vaak in glas en lood in kathedralen afgebeeld met een zon in de achtergrond; Hij is tenslotte ‘Het licht der wereld’.

      Was het niet zo dat alle heersers op Aarde genetische bloedlijnen hadden naar via via de oude Egyptenaren die ook de zon vereerden?

      Even ter illustratie:

      Ik woon niet ver van Heiloo, daar in het bos staat het oude buitenhuis (een landhuis/klein kasteel) van de 17e eeuwse burgemeester van Alkmaar, genaamd: Landgoed/kasteel Nijenburg. De betreffende burgemeester was Jan van Egmond.

      Als je langs het kasteel rijdt (Kennemerstraatweg) richting Heiloo zie je links het kasteel en rechts in het bos een zeer brede laan (die in principe niet dient als pad maar kunstmatig wordt vrijgehouden van begroeiing). Die laan heeft een functie; Bij de zomerzonnewende valt het licht van de zon bij zonsondergang via die laan het kasteel binnen.

      Zon vereering?

      https://www.heiloo-online.nl/video/5474-nijenburg-heiloo-zonsondergang

      3 likes
     • @ Tetra.. Dat denk ik dus ook. Iets met de zon. We(aarde) draaien/draait nu wel dichter om de zon.(we hebben alle sterrenbeeldentijdperken doorlopen). Maya kalender gaf in 2012 al aan van een nieuw tijdperk. In de zeven zegels staat iets van dat het op aarde heter wordt en daardoor allerlei ziektes/plagen ontstaan. En dan is technologie wel een logisch gevolg.
      Maar ja, men gaat echt niet zeggen wat er nu precies aan de hand is.(de waarom vraag). De hele wereld op slot is toch wel iets/moet een reden zijn/hoger doel zijn.

      1 likes
 3. @rayoflight je schreef : Waar het gemaakt is maakt niet zoveel uit. Door wie en wat de bedoelingen zijn wel.

  Er is ook een theorie (te weten Janet Ossebaard) dat het mede is gemaakt om de effecten van G5 te maskeren. G5 schijnt dezelfde soort klachten te veroorzaken en men kan dan mensen gewoon wijsmaken dat ze besmet zijn door corona terwijl in werkelijkheid G5 de boosdoener is.

  13 likes
  • denk ik ook Exegese, afgelopen avond rond 21.20 uur vlogen er denk ik zo een 25 satellieten boven de randstad, ik heb het gezien en het was zeer vreemd, allemaal achter elkaar 1 lijn volgend, bizarrrrrrrrrrr
   5G is volgens mij ook afgelopen dag in belgie een groot feit, dus..
   Ook de blauwe, opvallende luchten de laatste dagen zijn bijna een sprookje aan je ogen, misschien zijn ze wel gestopt met de chemtrails boven ons uit te sproeien, want de TEST met het ” virus ” werkt zoals ze willlen en de agenda afrollen, het is gewoon eng om nog te WILLEN hopen, maar dat moet wel, want anders gaan er heel veel mensen voor jan lul zelfdoding plegen, ( valt ook op bij bepaalde programmas, dat dat telefoonnummer er onder staat!!!)
   De zelfdodingslijn genaamd.. nou ik kan je zeggen.. er komt heel veel kolerezooi aan met dat 5G
   Ik ben 20 jaar geleden mijn zoon verloren aan zelfdoding, omdat hij deze wereld al niet lekker vond voelen, ppff.. moest ik even kwijt, thanks

   10 likes
   • Heb je daar een foto of filmpje van? Denk niet dat het satellieten waren.

    1 likes
   • ‘deze’, Die satellieten heb ik hier een paar maanden geleden al gezien. ZW Drenthe. ‘s Morgensvroeg in de winter dus nog donker. Meer dan 25 heb ik geteld. Toen naar binnen gegaan want het was steenkoud. Wel doorgegeven aan ufo-meldpunt. In rechte lijn ongeveer met dezelfde onderliggende tussenruimte, van west naar oost!! Echter , ze ontstonden uit het niets boven m’n hoofd!! Ze kwamen niet vanuit zover ik kon kijken ri west. Ze floepte ineens tevoorschijn.

    Iemand vertelde mij dat dat nieuwe communicatie satellieten zouden zijn.

    1 likes
   • @deze, ik begrijp je zorg over de vloed aan zelfmoorden die hier uit voort zal komen. Ik kan me nauwelijks voorstellen hoe het moet zijn om daar je zoon aan te moeten verliezen, iets ergers kan ik me niet voor de geest halen dan je eigen kind te overleven. Doch de overheid zal de komende tijd een stormvloed aan zelfmoorden op hun geweten hebben, mogelijk meer dan coronadoden. Gelukkig voor hen zijn het allemaal robotachtige psychopathische toneelspelers, die hebben geen geweten en daar dus ook geen last van.

    1 likes
  • Inderdaad: Cel poisening by 5G
   https://www.youtube.com/watch?v=PqbVLW8IYB0&t=291s

   Toch speelt er denk ik meer en van alles door elkaar. Makkelijk is het niet deze knoop te ontwarren..

   4 likes
   • Die knoop hoeft ook niet ontwart te worden; maar er met wortel en tak uitgesneden.
    En dan is het beginnen boven aan de pyramide, bij onze politici

    2 likes
    • Loekie, ik denk dat door de angst voor het virus de mensen straks graag voor de inenting tegen ” corona” in de rij staan. En wat er dán wordt ingespoten… misschien wordt de enting straks wel verplicht…want ” deze toestand ” willen “wij” volgend jaar toch niet weer.
     Ieder jaar gaan er alleen al in nl duizenden mensen dood aan de ” gewone griep”. Hier en daar lees ik getallen ( van ná 2000) , van bijv in 2008, 9000 doden boven op de gemiddelde griepsterftes… ben ik nou gek?

     1 likes
   • Sprak gister een stel, ver boven de 70. Zeer gelovige mensen…
    Hun uitspraken:
    dit virus is kunstmatig…
    We worden met opzet ziek gemaakt…
    wij hebben geen enkel vertrouwen in de (een) overheid…
    dit is geen coronavirus maar een angstvirus… ( hun thuishulp, een jonge vrouw, .is zo verschrikkelijk bang , dat ze nergens meer naar toe durft.)

    En ja. Ik kan niet anders dan me bij hun wijsheid aansluiten.

    0 likes
  • g5 zou longontsteking veroorzaken? zegt die ossebaard dat? mensen die besmet zijn door corona worden op die besmetting getest, en daarmee wordt ook aangetoond dat ze dat zijn, die testen liegen niet.
   daarnaast, g5 is nog niet geïmplementeerd, waarmee het een ongefundeerd idee is dat dat de oorzaak zou zijn voor een wereldwijde epidemie.

   0 likes
   • officieel niet nee…

    0 likes
   • @freddy, je zou je eens een beetje meer moeten verdiepen wat er echt allemaal gaande is. Ossebaard zegt zeker niet zo maar iets, ze checkt alles meerdere keren en is zeer goed onderlegd. Jouw reactie verraad gebaseerd te zijn puur op wat de m.s.m. uitkraamt. Dat is meestal incompleet of compleet gelogen !

    0 likes
    • ik informeer me in brede zin, zowel msm als alternatieve media. en dan maak ik een keuze wat mij het best lijkt. niks mis mee.

     0 likes
     • en wat incompletie betreft, dat is zowel in de sms als hier het geval. ik beschouw beide als informatief aanvullend. verhalen en kritiek die er hier is aangaande de coronakwestie vind ik ook terug in de algemene media. daar ben jij niet van op de hoogte, want die lees jij blijkbaar niet.

      0 likes
     • M.s.m. bestaat voor 99% uit leugens en onmogelijk serieus te nemen voor een weldenkend mens.

      0 likes
  • Heel waarschijnlijk is corvid een hybrid weapon. als dat het geval is is het niet moeilijk om het teniet te doen. Geen Wifi/5G in huis. Aarden van lichaam met EMF meter de omgeving meten. En isoleren met shungite. maar…

   … De levensqualiteit gaat dan echter wel achteruit en van een gelukkig leven kun je dan ook niet meer spreken. Existeren is dan een beter woord. Het is alsof iedereen machteloos is en wat dan ook kan worden doorgedrukt door de ‘Elite’.

   In mijn geval zou ik dan liever een snelle dood door corona willen ondervinden dan te existeren in een wereld die ontmenselijkt is door criminelen met een onbeperkte hoeveelheid geld.

   0 likes
 4. waarom mogen Fransen niet genezen?

  Op 13 januari classificeert Agnes Buzyn, nog steeds de Franse minister van Volksgezondheid, chloroquine als een “giftige stof”, en is voortaan alleen op recept verkrijgbaar. Een verbazingwekkende zet, aangezien het al een halve eeuw in Frankrijk van de plank wordt verkocht.

  https://indignatie.nl/2020/03/27/macron-big-pharma-en-covid-19/

  2 likes
 5. En dat er uit biolabs wordt gelekt wordt ook vaker genoemd.

  Prof. Dr. Francis Boyle with Mercola:In this interview, Francis Boyle — whose background includes an undergraduate degree from the University of Chicago, a juris doctor (lawyer) degree from Harvard and a Ph.D. in political science — shares his theory of the origin of this novel coronavirus. • Francis Boyle, who for decades has advocated against the development and use of bioweapons, suspects COVID-19 is a weaponized pathogen that escaped from Wuhan City’s Biosafety Level 4 facility, which was specifically set up to research coronaviruses and SARS • According to Boyle, the COVID-19 virus is a chimera. It includes SARS, an already weaponized coronavirus, along with HIV genetic material and possibly flu virus. It also has gain of function properties that allow it to spread a greater distance than normal • The incubation period for COVID-19 infection is still unknown, but estimates range from 14 days to 30 days • The U.S. government spent $100 billion on biological warfare programs since September 11, 2011, up until October 2015 • While there have so far only been a limited number of reported cases of COVID-19 infection in the U.S., the U.S. military has designated several detention sites around the country to quarantine Americans, should the situation take a turn for the worse

  Mercola met Boyle: https://www.youtube.com/watch?v=VVTbW47hPmo

  1 likes
 6. Oef. De globale intensieve veeteelt dankt U.

  0 likes
 7. Was the CDC the criminal mastermind behind the coronavirus outbreak?
  https://www.brighteon.com/ec1bb455-561a-4a61-af05-da1af5983033

  0 likes
 8. In Nederland is het helemaal niet nodig om zoals in China een biowapen uit te vinden om onze conitiviteit uit te schakelen/ vernietigen,
  dat is bij het gros van de bevolking ALLANG gebeurd door onze scholing, msm en onze zombie-maatschappij waarbij eenieder met zijn neus op het scherm van zijn/haar mobiel geplakt zit.
  Deze maatregelen in Nederland zijn ALLEEN een toevoeging op ons toch al bestaande EGO- leving !

  Axel M.

  Ps zijn jullie de posters in (alle)bushokjes al opgevallen?
  Waar in verschillende text het zelfde beschreven staat ; alleen thuis zitten helemaal niet erg is , je kunt bijv. altijd van huis uit werken etc.
  Dit voor dat er volledige lock-down komt , hersenspoeling zit in de kleine details !

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

duitse

Duitse longarts: Corona-aanpak is ‘misdaad tegen de menselijkheid’

De Duitse longarts Wolfgang Wodarg heeft in ...

coronavaccin

Vrijwilliger die coronavaccin testte: ‘Nog nooit zo ziek geweest’

Ian Haydon mocht op televisie vertellen over ...