Mens en DierCorona

Legerofficier hangt levenslange celstraf boven hoofd wegens uitspraken over ‘killervaccin’ tegen corona

Help mee door deze info met jouw kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een Canadese legerofficier hangt een levenslange gevangenisstraf boven het hoofd wegens uitspraken die hij eerder heeft gedaan tijdens een coronademonstratie, schrijft CTV News. Officier Ladislas Kenderesi waarschuwde op 5 december vorig jaar tijdens een protest in Toronto voor de ‘killervaccins’ tegen corona.

Hij sprak zich uit tegen de plannen van het Canadese leger om coronavaccins te verspreiden. Kenderesi riep mensen die in het leger dienen op om ‘dit onwettige bevel niet op te volgen’ en het vaccin niet te verspreiden. De man zei dat het coronavaccin een ‘killervaccin’ is omdat niemand weet wat het met je lichaam doet. Hij zei ook dat het ‘crimineel’ is om het toe te dienen aan mensen.

https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
Krijgsraad

Kenderesi voorspelde toen al dat hij waarschijnlijk in de problemen zou komen vanwege zijn uitspraken. “Het kan me niet meer schelen,” zei hij. Het protest was georganiseerd door The Line Canada, een groep die zich verzet tegen lockdowns en andere beperkende maatregelen.

De legerofficier moet eind dit jaar of begin volgend jaar voor de krijgsraad verschijnen. Hij wordt beschuldigd van het aanzetten tot muiterij en van schandalig gedrag. Dat hem muiterij ten laste wordt gelegd, is verrassend, aangezien zoiets voor zover bekend sinds de jaren vijftig niet meer is gebeurd, zei Rory Fowler, een gepensioneerde luitenant-kolonel en advocaat.

Ontslagen

De maximale straf voor muiterij is levenslang in een militaire gevangenis, maar Fowler verwacht dat Kenderesi eerder een boete zal krijgen. Als hij schuldig wordt bevonden aan schandalig gedrag, wordt hij – al dan niet oneervol – ontslagen.

[CTV News]

4.8 53 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

41 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
salvar
salvar
2 jaren geleden

een standbeeld voor deze militair.

ProAsfalt
ProAsfalt
2 jaren geleden

Hij kan beter politiek asiel zoeken in Texas of Florida.

Karel I
Karel I
2 jaren geleden

we zochten nog een goede commandant in anti coronastrijdkrachten. Deze man heeft niet alleen zijn hoofd op de juiste plaats maar ook het hart.

wieisdesigaarwanneeruspuit
wieisdesigaarwanneeruspuit
2 jaren geleden

Alle lof voor dhr Kenderesi!
Laat hij svp veel publiciteit krijgen.

Back to top button
41
0
We lezen graag je reactie!x