Homepagina » Mens en Dier » Legerofficier hangt levenslange celstraf boven hoofd wegens uitspraken over ‘killervaccin’ tegen corona
officier
Foto: Ladislas Kenderesi (Videostill YouTube/Tommy Rodgers 3)

Legerofficier hangt levenslange celstraf boven hoofd wegens uitspraken over ‘killervaccin’ tegen corona

Een Canadese legerofficier hangt een levenslange gevangenisstraf boven het hoofd wegens uitspraken die hij eerder heeft gedaan tijdens een coronademonstratie, schrijft CTV News. Officier Ladislas Kenderesi waarschuwde op 5 december vorig jaar tijdens een protest in Toronto voor de ‘killervaccins’ tegen corona.

Hij sprak zich uit tegen de plannen van het Canadese leger om coronavaccins te verspreiden. Kenderesi riep mensen die in het leger dienen op om ‘dit onwettige bevel niet op te volgen’ en het vaccin niet te verspreiden. De man zei dat het coronavaccin een ‘killervaccin’ is omdat niemand weet wat het met je lichaam doet. Hij zei ook dat het ‘crimineel’ is om het toe te dienen aan mensen.

Krijgsraad

Kenderesi voorspelde toen al dat hij waarschijnlijk in de problemen zou komen vanwege zijn uitspraken. “Het kan me niet meer schelen,” zei hij. Het protest was georganiseerd door The Line Canada, een groep die zich verzet tegen lockdowns en andere beperkende maatregelen.

De legerofficier moet eind dit jaar of begin volgend jaar voor de krijgsraad verschijnen. Hij wordt beschuldigd van het aanzetten tot muiterij en van schandalig gedrag. Dat hem muiterij ten laste wordt gelegd, is verrassend, aangezien zoiets voor zover bekend sinds de jaren vijftig niet meer is gebeurd, zei Rory Fowler, een gepensioneerde luitenant-kolonel en advocaat.

Ontslagen

De maximale straf voor muiterij is levenslang in een militaire gevangenis, maar Fowler verwacht dat Kenderesi eerder een boete zal krijgen. Als hij schuldig wordt bevonden aan schandalig gedrag, wordt hij – al dan niet oneervol – ontslagen.

[CTV News]
4.8 53 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
41 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
salvar
salvar
4 maanden geleden

een standbeeld voor deze militair.

ProAsfalt
ProAsfalt
4 maanden geleden

Hij kan beter politiek asiel zoeken in Texas of Florida.

Karel I
Karel I
4 maanden geleden

we zochten nog een goede commandant in anti coronastrijdkrachten. Deze man heeft niet alleen zijn hoofd op de juiste plaats maar ook het hart.

wieisdesigaarwanneeruspuit
wieisdesigaarwanneeruspuit
4 maanden geleden

Alle lof voor dhr Kenderesi!
Laat hij svp veel publiciteit krijgen.

x

Check Also

radboudumc

Radboudumc reageert op mediaberichten: IC’s liggen NIET vol met coronapatiënten

“Zullen de IC’s opnieuw overlopen met coronapatiënten?” ...

radio

‘Hoe geloofwaardig is een radiostation dat zich laat sponsoren door Pfizer en AstraZeneca?’

Het is meerdere mensen opgevallen dat enkele ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

41
0
We lezen graag je reactie!x