Buitenland

De ziekenhuizen in Australië worden overspoeld en niemand kan uitleggen waarom

Help door deze informatie met je vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Mark McGowan, de premier van West-Australië, zei op 31 oktober dat de ziekenhuizen worden overspoeld. “Onze ziekenhuizen staan onder enorme druk. Dit geldt ook voor [de rest van Australië]. Dit is iets wat niemand ooit eerder heeft meegemaakt,” zei McGowan. “Er worden enorme aantallen mensen binnengebracht, dus we doen alles wat we kunnen om dit in goede banen te leiden.”


Journalist Alex Berenson wijst erop dat corona niet verantwoordelijk is voor de ziekenhuiscrisis in West-Australië. Er zijn strenge grensbeperkingen van kracht en er worden nauwelijks coronagevallen gemeld. Wel heeft de deelstaat – net als de rest van Australië – een zeer hoge vaccinatiegraad.

Het wordt hoog tijd dat we onszelf afvragen wat hier aan de hand is, benadrukt Berenson.

4.8 79 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

74 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Merijn Hugens
Merijn Hugens
2 jaren geleden

IN ITALIË ZIJN MAAR 3.783 STERFGEVALLEN COVID-1984 GERELATEERD

Het Italiaanse Hoger Instituut voor Gezondheid heeft zijn schatting van het aantal mensen dat is overleden aan COVID-1984 sinds FEBRUARI 2020 naar beneden bijgesteld van meer dan 130.000 naar 3.783 Sterfgevallen JAZEKER u Leest het Goed….Het blijkt dat 97,1% van de Sterfgevallen die tot nu toe aan COVID-1984 werden toegeschreven, NIET RECHTSTREEKS aan COVID-1984 te WIJTEN waren….

Volgens het Laatste Onderzoek naar COVID-1984-STERFTE zegt het Instituut dat COVID-1984 MINDER Mensen heeft GEDOOD dan de GEMIDDELDE SEIZOENSGRIEP!!! Volgens de Statistische Steekproef van Medische Dossiers verzameld door het Instituut, is SLECHTS 2,9% van de Geregistreerde Sterfgevallen sinds EIND FEBRUARI 2020 te wijten aan COVID-1984… Dus van de 130.468 sterfgevallen die zijn Geregistreerd volgens Officiële Statistieken die teruggaan tot het begin van de Plandemie, zijn er slechts 3.783 te wijten aan het virus alleen…van ALLE OVERIGE Italianen die Overleden, hadden één tot vijf reeds BESTAANDE ZIEKTES. Van de Overleden 67-plussers had 7% meer dan drie gevallen van Comorbiditeit en 18% ten minste twee. Volgens het Instituut was 65,8% van de Italianen die Stierven na besmetting met COVID-1984 Ziek & had Arteriële Hypertensie (hoge bloeddruk), 23,5% was Dementerend, 29,3% had Diabetes en 24,8% Atriale Fibrillatie (Hartritmestoornis)….Daar komt nog bij dat 17,4% kampte met Longproblemen, 16,3% had de Afgelopen vijf jaar Kanker gehad en 15,7% had al eens Eerder Hartfalen gehad…Ik heb ZÉÉR STERKE VERMOEDENS dat hier in Nederland ook best eens Gigantisch Gerommeld & Babylonisch Gegoocheld zou kunnen zijn met die Data & Statistieken….tijd voor wat Onderzoek hier op Nederlandse Bodem zo lijkt me…Want met een véél Lagere COVID-1984-MORTALITEIT nemen Procentueel gezien, de ONVERANTWOORDE RISICO’S die we hebben genomen met het inspuiten van Experimentele Gentherapie-Nood-VacciNazis in Kinderen, Zwangere Vrouwen & Gezonde Volwassen dus ook EXPONENTIEEL TOE….

Jan
Jan
2 jaren geleden

Daar hoef je niet veel geleerd voor te hebben een blinde kan nog zien dat het door die gif spuit komt meneer bil cats lacht in zijn vuistje dit is precies wat hij wil de bevolking halveren
Zoek het maar op hij zegt het je keihard in je gezicht

Tom
Tom
2 jaren geleden

Zou het iets met de verplichte prikjes te maken hebben en met het dictatoriale regime?
https://www.facebook.com/100001346750096/videos/974546640131810

Ronald
Ronald
2 jaren geleden

In de nabije toekomst zal het land Australië te koop worden aangeboden, maar dan wel leeg te aanvaarden.  

Back to top button
74
0
We lezen graag je reactie!x