Buitenland

Vrouw krijgt ziekenhuisverbod nadat ze stiekem ‘lege afdelingen’ filmt

Help mee door deze info met jouw vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een Britse vrouw die vraagtekens zet bij de coronacrisis heeft een toegangsverbod voor alle ziekenhuizen in Groot-Brittannië opgelegd gekregen, schrijft RT. Ze filmde meerdere keren ‘lege afdelingen’ en zette de beelden vervolgens op social media. Ze deed ook een oproep aan anderen om zelf verhaal te gaan halen bij zorginstellingen.

Hannah Dean (30) glipte vorige week zaterdag het Royal Bournemouth Hospital binnen. Ze liep daar zo’n 10 minuten rond voordat ze werd gesnapt door een verpleegster. Op zondag bracht ze een bezoek aan het Queen Alexandra Hospital in Portsmouth. In een filmpje op Facebook is te zien hoe ze probeert het ziekenhuis te naderen, maar wordt herkend door een beveiliger.

Enkele uren daarvoor had Dean een waarschuwing gekregen, zo liet de politie weten. Aangezien ze de waarschuwing negeerde, kreeg ze een ziekenhuisverbod opgelegd. Ook mag ze anderen niet aanmoedigen om de coronaregels te overtreden. Als ze het verbod overtreedt, kan ze een fikse boete of zelfs een celstraf krijgen.

Reageren

Dean haalde meerdere keren het nieuws nadat ze filmpjes had geplaatst van diverse ziekenhuizen. Ze vroeg zich af waarom ze niet overvol waren nu er een pandemie heerst. Begin januari kreeg ze een boete van 200 pond omdat ze tijdens de lockdown zonder geldige reden haar huis had verlaten.

Dat gebeurde nadat ze het ziekenhuis in Portsmouth had bezocht en een filmpje online had gezet waarin te zien zou zijn dat het ‘leeg’ was. Het Britse gezondheidsinstituut NHS zag zich genoodzaakt te reageren en zei het ‘ongelooflijk druk’ te hebben.

Als Dean zelf zorg nodig heeft, geldt het verbod niet.

[RT]

4.8 42 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info interessant?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
84 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Pieter Gelens
Pieter Gelens
2 jaren geleden

We zijn op weg naar een Marxcistische staat. Zonder liefde en zwak of dood gevaccineerd. Alles is van de staat straks. En we worden volledig gecontroleerd en keihard gecorrigeerd.

De Wakkere
De Wakkere
2 jaren geleden

Toppie. Een vrouw die laat weten hoe we in de maling genomen worden. Nog even volhouden. Komt goed.

rick
rick
2 jaren geleden

netjes opgelost, wat een maf wijf zeg

walter
walter
2 jaren geleden

de waarheid mag niet verteld worden. Ik hoop dat de Nederlandse Stupide Bankzitters wakker gaan worden en gaan vragen om hun rechten

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

84
0
We lezen graag je reactie!x