Homepagina » Buitenland » Vrouw krijgt ziekenhuisverbod nadat ze stiekem ‘lege afdelingen’ filmt
ziekenhui

Vrouw krijgt ziekenhuisverbod nadat ze stiekem ‘lege afdelingen’ filmt

Een Britse vrouw die vraagtekens zet bij de coronacrisis heeft een toegangsverbod voor alle ziekenhuizen in Groot-Brittannië opgelegd gekregen, schrijft RT. Ze filmde meerdere keren ‘lege afdelingen’ en zette de beelden vervolgens op social media. Ze deed ook een oproep aan anderen om zelf verhaal te gaan halen bij zorginstellingen.

Hannah Dean (30) glipte vorige week zaterdag het Royal Bournemouth Hospital binnen. Ze liep daar zo’n 10 minuten rond voordat ze werd gesnapt door een verpleegster. Op zondag bracht ze een bezoek aan het Queen Alexandra Hospital in Portsmouth. In een filmpje op Facebook is te zien hoe ze probeert het ziekenhuis te naderen, maar wordt herkend door een beveiliger.

Enkele uren daarvoor had Dean een waarschuwing gekregen, zo liet de politie weten. Aangezien ze de waarschuwing negeerde, kreeg ze een ziekenhuisverbod opgelegd. Ook mag ze anderen niet aanmoedigen om de coronaregels te overtreden. Als ze het verbod overtreedt, kan ze een fikse boete of zelfs een celstraf krijgen.

Reageren

Dean haalde meerdere keren het nieuws nadat ze filmpjes had geplaatst van diverse ziekenhuizen. Ze vroeg zich af waarom ze niet overvol waren nu er een pandemie heerst. Begin januari kreeg ze een boete van 200 pond omdat ze tijdens de lockdown zonder geldige reden haar huis had verlaten.

Dat gebeurde nadat ze het ziekenhuis in Portsmouth had bezocht en een filmpje online had gezet waarin te zien zou zijn dat het ‘leeg’ was. Het Britse gezondheidsinstituut NHS zag zich genoodzaakt te reageren en zei het ‘ongelooflijk druk’ te hebben.

Als Dean zelf zorg nodig heeft, geldt het verbod niet.

[RT]
4.8 41 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
84 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Pieter Gelens
Pieter Gelens
9 maanden geleden

We zijn op weg naar een Marxcistische staat. Zonder liefde en zwak of dood gevaccineerd. Alles is van de staat straks. En we worden volledig gecontroleerd en keihard gecorrigeerd.

De Wakkere
De Wakkere
9 maanden geleden

Toppie. Een vrouw die laat weten hoe we in de maling genomen worden. Nog even volhouden. Komt goed.

rick
rick
9 maanden geleden

netjes opgelost, wat een maf wijf zeg

walter
walter
9 maanden geleden

de waarheid mag niet verteld worden. Ik hoop dat de Nederlandse Stupide Bankzitters wakker gaan worden en gaan vragen om hun rechten

x

Check Also

parlementslid

Kijk: Australisch parlementslid roept burgers op in opstand te komen tegen coronatirannie

Parlementslid George Robert Christensen uit Queensland heeft ...

onderzoek

Nieuw onderzoek: meer kans op hartaanval na mRNA-coronavaccin – ‘Zeer zorgwekkend’

Uit onderzoek is gebleken dat de kans ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

84
0
We lezen graag je reactie!x