
Een Britse vrouw die vraagtekens zet bij de coronacrisis heeft een toegangsverbod voor alle ziekenhuizen in Groot-Brittannië opgelegd gekregen, schrijft RT. Ze filmde meerdere keren ‘lege afdelingen’ en zette de beelden vervolgens op social media. Ze deed ook een oproep aan anderen om zelf verhaal te gaan halen bij zorginstellingen.
Hannah Dean (30) glipte vorige week zaterdag het Royal Bournemouth Hospital binnen. Ze liep daar zo’n 10 minuten rond voordat ze werd gesnapt door een verpleegster. Op zondag bracht ze een bezoek aan het Queen Alexandra Hospital in Portsmouth. In een filmpje op Facebook is te zien hoe ze probeert het ziekenhuis te naderen, maar wordt herkend door een beveiliger.
Enkele uren daarvoor had Dean een waarschuwing gekregen, zo liet de politie weten. Aangezien ze de waarschuwing negeerde, kreeg ze een ziekenhuisverbod opgelegd. Ook mag ze anderen niet aanmoedigen om de coronaregels te overtreden. Als ze het verbod overtreedt, kan ze een fikse boete of zelfs een celstraf krijgen.
Reageren
Dean haalde meerdere keren het nieuws nadat ze filmpjes had geplaatst van diverse ziekenhuizen. Ze vroeg zich af waarom ze niet overvol waren nu er een pandemie heerst. Begin januari kreeg ze een boete van 200 pond omdat ze tijdens de lockdown zonder geldige reden haar huis had verlaten.
Dat gebeurde nadat ze het ziekenhuis in Portsmouth had bezocht en een filmpje online had gezet waarin te zien zou zijn dat het ‘leeg’ was. Het Britse gezondheidsinstituut NHS zag zich genoodzaakt te reageren en zei het ‘ongelooflijk druk’ te hebben.
Als Dean zelf zorg nodig heeft, geldt het verbod niet.
[RT]
We zijn op weg naar een Marxcistische staat. Zonder liefde en zwak of dood gevaccineerd. Alles is van de staat straks. En we worden volledig gecontroleerd en keihard gecorrigeerd.
Toppie. Een vrouw die laat weten hoe we in de maling genomen worden. Nog even volhouden. Komt goed.
netjes opgelost, wat een maf wijf zeg
de waarheid mag niet verteld worden. Ik hoop dat de Nederlandse Stupide Bankzitters wakker gaan worden en gaan vragen om hun rechten