Archeologie

Verborgen geheimen van de mensheid: “Alles wat ons verteld is over onze geschiedenis, is een leugen”

Help door dit artikel met iedereen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Zuid-Afrikaanse onderzoeker en politicus Michael Tellinger heeft een nieuw programma op Gaia: Hidden Origins. “Eén van de populairste boeken op aarde, de Bijbel, vertelt ons dat er ooit reuzen waren op aarde,” zegt hij tijdens de allereerste aflevering. “Als je daar tijdens een gesprek over begint, gaan mensen vaak lachen en denken ze dat je een grapje maakt, maar toch staat de Bijbel vol met verwijzingen naar reuzen.”

Tellinger verwijst naar de nephilim in onder meer Numeri 13:33: “Ook zagen wij (de verspieders) daar de reuzen, Enakieten, die tot de reuzen behoren, en wij waren als sprinkhanen in onze eigen ogen en ook in hun ogen.”

Op verschillende plekken op aarde zouden reuzenskeletten zijn gevonden. Zo zouden in de kluizen van de Universiteit van Witwatersrand in Johannesburg botten worden bewaard van een reus die 3,5 meter lang was. De resten zouden in de jaren zestig in Namibië zijn gevonden door mijnwerkers. Ook het Amerikaanse Smithsonian Institute zou in de 19e eeuw al reuzenskeletten hebben ontdekt.

Bij de eerste uitzending schrijft Tellinger verder: “Alles wat ons verteld is over onze geschiedenis, is een leugen. De verhalen die onze samenleving zoals we die kennen hebben gevormd, zijn verzinsels van de overwinnaars van de vele oorlogen. Bewijzen die in oude teksten en op heilige vindplaatsen zijn gevonden laten een heel ander beeld zien.”

Bekijk de aflevering ‘Humanity’s Hidden Origins’ hieronder in zijn geheel:

[Gaia]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
24 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Rob ter Horst
Rob ter Horst
6 jaren geleden

De vondsten duiden meestal op een religieuze bedoeling, namelijk om de waarheid van de bijbel aan te tonen, niet de wetenschappelijke waarheid. Waarom werden deze reuzen allemaal gevonden in of voor de 19 eeuw, en niet nu…

Frans
Frans
6 jaren geleden

Wat is er tegenwoordig geen leugen. Er zijn zoveel leugens dat je door de bomen het bos niet meer ziet.

Kalki
Kalki
6 jaren geleden

“Alles wat ons verteld is over onze geschiedenis, is een leugen. De verhalen die onze samenleving zoals we die kennen hebben gevormd, zijn verzinsels van de overwinnaars van de vele oorlogen. Bewijzen die in oude teksten en op heilige vindplaatsen zijn gevonden laten een heel ander beeld zien.”; laten de ‘Aliens’ ons dan wel de waarheid vertellen.

janssen
janssen
6 jaren geleden

Waarom citeert hij weer uit de Fabeltjeskrant ( De Bijbel

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

24
0
We lezen graag je reactie!x