Homepagina » Archeologie » Verborgen geheimen van de mensheid: “Alles wat ons verteld is over onze geschiedenis, is een leugen”
Verborgen geheimen van de mensheid: "Alles wat ons verteld is over onze geschiedenis, is een leugen"

Verborgen geheimen van de mensheid: “Alles wat ons verteld is over onze geschiedenis, is een leugen”

De Zuid-Afrikaanse onderzoeker en politicus Michael Tellinger heeft een nieuw programma op Gaia: Hidden Origins. “Eén van de populairste boeken op aarde, de Bijbel, vertelt ons dat er ooit reuzen waren op aarde,” zegt hij tijdens de allereerste aflevering. “Als je daar tijdens een gesprek over begint, gaan mensen vaak lachen en denken ze dat je een grapje maakt, maar toch staat de Bijbel vol met verwijzingen naar reuzen.”

Tellinger verwijst naar de nephilim in onder meer Numeri 13:33: “Ook zagen wij (de verspieders) daar de reuzen, Enakieten, die tot de reuzen behoren, en wij waren als sprinkhanen in onze eigen ogen en ook in hun ogen.”

Op verschillende plekken op aarde zouden reuzenskeletten zijn gevonden. Zo zouden in de kluizen van de Universiteit van Witwatersrand in Johannesburg botten worden bewaard van een reus die 3,5 meter lang was. De resten zouden in de jaren zestig in Namibië zijn gevonden door mijnwerkers. Ook het Amerikaanse Smithsonian Institute zou in de 19e eeuw al reuzenskeletten hebben ontdekt.

Bij de eerste uitzending schrijft Tellinger verder: “Alles wat ons verteld is over onze geschiedenis, is een leugen. De verhalen die onze samenleving zoals we die kennen hebben gevormd, zijn verzinsels van de overwinnaars van de vele oorlogen. Bewijzen die in oude teksten en op heilige vindplaatsen zijn gevonden laten een heel ander beeld zien.”

Bekijk de aflevering ‘Humanity’s Hidden Origins’ hieronder in zijn geheel:

[Gaia]
0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
24 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Rob ter Horst
Rob ter Horst
5 jaren geleden

De vondsten duiden meestal op een religieuze bedoeling, namelijk om de waarheid van de bijbel aan te tonen, niet de wetenschappelijke waarheid. Waarom werden deze reuzen allemaal gevonden in of voor de 19 eeuw, en niet nu…

Frans
Frans
5 jaren geleden

Wat is er tegenwoordig geen leugen. Er zijn zoveel leugens dat je door de bomen het bos niet meer ziet.

Kalki
Kalki
5 jaren geleden

“Alles wat ons verteld is over onze geschiedenis, is een leugen. De verhalen die onze samenleving zoals we die kennen hebben gevormd, zijn verzinsels van de overwinnaars van de vele oorlogen. Bewijzen die in oude teksten en op heilige vindplaatsen zijn gevonden laten een heel ander beeld zien.”; laten de ‘Aliens’ ons dan wel de waarheid vertellen.

janssen
janssen
5 jaren geleden

Waarom citeert hij weer uit de Fabeltjeskrant ( De Bijbel

x

Check Also

Onthullen deze legendarische tombes dat er reuzen hebben geleefd op Sardinië?

Onthullen deze legendarische tombes dat er reuzen hebben geleefd op Sardinië?

Volgens legendes leefden er ooit reuzen op ...

Het mysterie van Mont'e Prama. Zijn deze beelden en graftombes op Sardinië gemaakt door reuzen?

Het mysterie van Mont’e Prama. Zijn deze beelden en graftombes op Sardinië gemaakt door reuzen?

Volgens legendes leefden er ooit reuzen op ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

24
0
We lezen graag je reactie!x