Archeologie

Verborgen geheimen van de mensheid: “Alles wat ons verteld is over onze geschiedenis, is een leugen”

Help ons door dit artikel met je vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Zuid-Afrikaanse onderzoeker en politicus Michael Tellinger heeft een nieuw programma op Gaia: Hidden Origins. “Eén van de populairste boeken op aarde, de Bijbel, vertelt ons dat er ooit reuzen waren op aarde,” zegt hij tijdens de allereerste aflevering. “Als je daar tijdens een gesprek over begint, gaan mensen vaak lachen en denken ze dat je een grapje maakt, maar toch staat de Bijbel vol met verwijzingen naar reuzen.”

Tellinger verwijst naar de nephilim in onder meer Numeri 13:33: “Ook zagen wij (de verspieders) daar de reuzen, Enakieten, die tot de reuzen behoren, en wij waren als sprinkhanen in onze eigen ogen en ook in hun ogen.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Op verschillende plekken op aarde zouden reuzenskeletten zijn gevonden. Zo zouden in de kluizen van de Universiteit van Witwatersrand in Johannesburg botten worden bewaard van een reus die 3,5 meter lang was. De resten zouden in de jaren zestig in Namibië zijn gevonden door mijnwerkers. Ook het Amerikaanse Smithsonian Institute zou in de 19e eeuw al reuzenskeletten hebben ontdekt.

Bij de eerste uitzending schrijft Tellinger verder: “Alles wat ons verteld is over onze geschiedenis, is een leugen. De verhalen die onze samenleving zoals we die kennen hebben gevormd, zijn verzinsels van de overwinnaars van de vele oorlogen. Bewijzen die in oude teksten en op heilige vindplaatsen zijn gevonden laten een heel ander beeld zien.”

Bekijk de aflevering ‘Humanity’s Hidden Origins’ hieronder in zijn geheel:

[Gaia]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie goed?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

24 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Rob ter Horst
Rob ter Horst
8 jaren geleden

De vondsten duiden meestal op een religieuze bedoeling, namelijk om de waarheid van de bijbel aan te tonen, niet de wetenschappelijke waarheid. Waarom werden deze reuzen allemaal gevonden in of voor de 19 eeuw, en niet nu…

Frans
Frans
8 jaren geleden

Wat is er tegenwoordig geen leugen. Er zijn zoveel leugens dat je door de bomen het bos niet meer ziet.

Kalki
Kalki
8 jaren geleden

“Alles wat ons verteld is over onze geschiedenis, is een leugen. De verhalen die onze samenleving zoals we die kennen hebben gevormd, zijn verzinsels van de overwinnaars van de vele oorlogen. Bewijzen die in oude teksten en op heilige vindplaatsen zijn gevonden laten een heel ander beeld zien.”; laten de ‘Aliens’ ons dan wel de waarheid vertellen.

janssen
janssen
8 jaren geleden

Waarom citeert hij weer uit de Fabeltjeskrant ( De Bijbel

Back to top button
24
0
We lezen graag je reactie!x