Mens en Dier

Boosheid om tv-optreden Kaag: ‘Alle schaamte voorbij’

Help door dit artikel met kennissen op je social netwerk te delen!

Het is weer verkiezingstijd en dus is D66-leider Sigrid Kaag niet van de buis te slaan. In de peilingen is haar partij ongeveer gehalveerd. Zondag was Kaag te gast in het programma WNL op Zondag om te praten over de verkiezingen en stikstofdoelen.

Het optreden leverde haar veel honende reacties op. “Schaamteloos,” zegt columnist Arthur van Amerongen. “Alle schaamte voorbij,” vindt vastgoedondernemer Erik de Vlieger.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
Ze gaan voluit

“Vrolijk rechts volgens WNL op Zondag en Rick Nieman, met niemand minder dan Kaag, want mensen van D66 zijn nog zo weinig aan het woord geweest bij de NPO,” schampert oud-Statenlid Eelco van Hoecke. Jan Roos voegt hieraan toe: “Origineel.”

Journalist Joost Niemoller haalt uit: “Ze houden zich niet een beetje in. Ze gaan voluit. Tuig.”

“Pervers,” reageert jurist Theo Hiddema.

Zelfgenoegzame arrogantie

Politicoloog Job van Amerongen schrijft in een opiniestuk in De Telegraaf over de ‘zelfgenoegzame arrogantie’ van D66 en hun minachting voor andersdenkenden.

“D66 is in woord en beleid de partij van de welgestelden. Een partij ook met een gevaarlijk dedain voor de tegenmacht,” aldus Van Amerongen.

4.9 148 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit belangrijk?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

132 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Vout
Vout
1 jaar geleden

GEHALVEERD? Wie stemt er in vredesnaam nog op deze afbraak partij dan? Geen normaal mens zou dat doen, alleen sadomasochisten en pedo’s. Wist niet dat die groep zo groot is in Nederland!

Rene
Rene
1 jaar geleden

Heks al qaq kaag niet nog een keer dansend op tafel maar zich kapot schamend er onder gaan zitten voor het slopen van nederland.
15 maart FVD

William
William
1 jaar geleden

Hoge bomen vangen veel wind… nu nog een paar bevers die de stam doorknagen, dan is een zuchtje wind genoeg om hem om te laten vallen

Meine
Meine
1 jaar geleden

Het is gemakkelijker om een Jehova te overtuigen dat god niet bestaat, dan een d66-er dat zijn partij alleen bestaat uit machtswellustelingen..

Oh ja, de man van kaag is een “Plof-lim”

Back to top button
132
0
We lezen graag je reactie!x