Homepagina » UFO » Het wordt nog gekker. Rapport geeft details prijs over UFO die tot het onmogelijke in staat leek
Het wordt nog gekker. Rapport geeft details prijs over UFO die tot het onmogelijke in staat leek

Het wordt nog gekker. Rapport geeft details prijs over UFO die tot het onmogelijke in staat leek

Eind vorig jaar werd door het Pentagon een video vrijgegeven waarin te zien was hoe Amerikaanse marinepiloten een onbekend object volgden.

De New York Times publiceerde een artikel waaruit bleek dat de Amerikaanse overheid jarenlang in het geheim onderzoek had gedaan naar UFO’s.

Een nieuwsteam uit Las Vegas heeft nu de hand weten te leggen op officiële documenten die nog meer details bevatten over de waarneming.

Nog gekker

Het wordt allemaal nog gekker dan het al was, schrijft website BGR.

Het legerrapport verhaalt over een vreemd kat-en-muisspel tussen een vliegdekschip en meerdere UFO’s die tot het onmogelijke in staat leken.

De objecten werden vanaf 10 november 2004 meerdere dagen gezien. Ze verschenen gedurende korte tijd op de radarsystemen van het vliegdekschip, hingen stil in de lucht en schoten vervolgens met hoge snelheden weg.

Groot genoeg

De bemanning besloot een onderzoek in te stellen. Er werden twee F/A-18 Super Hornets op de vreemde signalen afgestuurd.

Het object dat de piloten zagen wordt in het rapport omschreven als ‘wit, glad en zonder randen of vleugels’.

Volgens het rapport was het object ongeveer 14 meter lang, terwijl de piloten schatten dat het 17 meter lang was. Het was in ieder geval groot genoeg voor tenminste één of meerdere individu(en).

Camoufleren

De piloten zeiden dat het object nooit een bedreiging was. In het rapport wordt opgemerkt dat de UFO leek te reageren op de aanwezigheid van de straaljagers.

Gedurende de dagen dat het object te zien was, bleek het in staat om zich te camoufleren en zich zo aan het oog te onttrekken.

Het feit dat het daalde van ruim 18 kilometer hoogte naar slechts 15 meter hoogte en vervolgens verdween doet de auteurs van het rapport vermoeden dat het ook onder water kon opereren.

[BGR]


Vind je deze informatie interessant? Deel het dan met mensen die je kent op Facebook/Twitter
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

5 reacties

 1. Een rapport met zwate balkjes over de namen als bewijs?
  Dit doet me denken aan de MH17 rapportage.

  2 likes
 2. Weer wat voer voor ezeltjes..

  0 likes
 3. Waarom zie ik nou nooit een UFO??

  0 likes
  • Misschien kijk je nooit naar de hemel en denk je op voorhand ik zie toch niks .Ik heb al talloze ufoos gezien.Eerst geloven en dan zien.

   0 likes
 4. A W Reijersen van Buuren

  Graancirkels

  https://groups.yahoo.com/neo/groups/nieuwsbrief-nl_weten_ufo_aliens_orbs/conversations/messages/88

  (Ik ben op een boerderij geboren en werkte vaak als agrariër! De overheid adviseerde mij vroeger om een wetenschapper te worden die zulke gebeurtenissen als hieronder onderzoekt! Het viel mij op dat er iets interessants was met die graancirkels voor agrariërs.)

  In 1947 zijn er bij Roswell NM USA meerdere buitenaardse vliegende schotels neergestort. Dat neerstorten van buitenaardse vliegende schotels gebeurt overigens al miljarden jaren (dat kan worden opgemaakt aan de hand van verklaringen van een overlevende van een van die ‘Roswell vliegende schotel crash’ incidenten). Een betrouwbare bon is Lt Col P J Corso die het boek ‘The Day After Roswell’ schreef (Zie ook YouTube over Corso). P J Corso Jr, de zoon van Lt Col P J Corso, bouwt vliegtuigen en maakt daarbij gebruikt van kennis opgedaan bij het onderzoeken van die bij Roswell neergestorte buitenaardse vliegende schotels. De pers in NL zwijgt hierover.

  Al jaren wordt er melding gemaakt van graancirkels. Vooral overheden in het Westen proberen dat graancirkel gebeuren belachelijk te maken.

  Tegenwoordig is het maken van filmpjes en foto’s van die graancirkels de gewoonste zaak van de wereld. Vaak is te zien of die graancirkels gemaakt zijn door mensen omdat het gewas dan op een bepaalde manieren is beschadigd.

  Er zijn echter graancirkels waarbij te zien is dat planten zijn omgebogen terwijl andere planten in zo’n graancirkel ongeschonden zijn. Vaak zijn er ook dode insecten en andere dode dieren te vinden.

  Dit laatste is nou interessant omdat daardoor blijkt dat het mogelijk is om met elektromagnetisme onder andere gewassen te beschermen tegen schadelijk insecten en andere kleine dieren. Verder kunnen gewassen worden gescheiden waardoor het makkelijker wordt om alleen dat te oogsten wat de boer (agrariër) wil. Het laat ook zien dat ongewenste planten kunnen worden bestreden. Dit heeft tot gevolg dat er geen bestrijdingsmiddelen meer nodig zijn.

  Het lijkt er veel op dat bedrijven die producten leveren aan de agrariërs al jaren weten wat er kan door onderzoek van wat er gebeurt als graancirkels ontstaan / worden gemaakt / zijn gemaakt. Zelf vermoed ik dat grote bedrijven en overheden onder druk van die grote bedrijven doodleuk met een laster campagne bezig zijn om bewust die kennis tegen te houden omdat het de belangen schaadt van die grote bedrijven.

  Dat de pers hierover zwijgt en meedoet met het belachelijk maken van het graancirkel gebeuren komt vooral omdat die bedrijven stoppen met het adverteren bij die media als zij er er over schrijven wat er werkelijk aan de hand is.

  Zelf sluit ik niet uit dat die buitenaardsen die die graancirkels maken dat bewust doen om mensen duidelijk te maken dat het mogelijk is om met behulp van elektromagnetisme gewassen te verbouwen zonder dat die grote bedrijven nodig zijn.


  Bert ( A W RvB )
  (Adres op website)
  [email protected]
  http://www.awrvb.nl
  Twitter: awrvbnl

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

las vegas

Inwoner Las Vegas ziet ‘raadselachtig object’ boven stad. Deze beelden gaan momenteel viraal

In de lucht boven Las Vegas is ...

ufo

Legerveteraan spot ‘3 kilometer lange UFO’ boven legerbasis. Wat heeft hij gezien?

Een Amerikaanse marineveteraan heeft onthuld dat hij ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag 23 januari
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.