UFO

Het wordt nog gekker. Rapport geeft details prijs over UFO die tot het onmogelijke in staat leek

Help door dit met je vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Eind vorig jaar werd door het Pentagon een video vrijgegeven waarin te zien was hoe Amerikaanse marinepiloten een onbekend object volgden.

De New York Times publiceerde een artikel waaruit bleek dat de Amerikaanse overheid jarenlang in het geheim onderzoek had gedaan naar UFO’s.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Een nieuwsteam uit Las Vegas heeft nu de hand weten te leggen op officiële documenten die nog meer details bevatten over de waarneming.

Nog gekker

Het wordt allemaal nog gekker dan het al was, schrijft website BGR.

Het legerrapport verhaalt over een vreemd kat-en-muisspel tussen een vliegdekschip en meerdere UFO’s die tot het onmogelijke in staat leken.

De objecten werden vanaf 10 november 2004 meerdere dagen gezien. Ze verschenen gedurende korte tijd op de radarsystemen van het vliegdekschip, hingen stil in de lucht en schoten vervolgens met hoge snelheden weg.

Groot genoeg

De bemanning besloot een onderzoek in te stellen. Er werden twee F/A-18 Super Hornets op de vreemde signalen afgestuurd.

Het object dat de piloten zagen wordt in het rapport omschreven als ‘wit, glad en zonder randen of vleugels’.

Volgens het rapport was het object ongeveer 14 meter lang, terwijl de piloten schatten dat het 17 meter lang was. Het was in ieder geval groot genoeg voor tenminste één of meerdere individu(en).

Camoufleren

De piloten zeiden dat het object nooit een bedreiging was. In het rapport wordt opgemerkt dat de UFO leek te reageren op de aanwezigheid van de straaljagers.

Gedurende de dagen dat het object te zien was, bleek het in staat om zich te camoufleren en zich zo aan het oog te onttrekken.

Het feit dat het daalde van ruim 18 kilometer hoogte naar slechts 15 meter hoogte en vervolgens verdween doet de auteurs van het rapport vermoeden dat het ook onder water kon opereren.

[BGR]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit interessant?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ing. Waldeck
ing. Waldeck
5 jaren geleden

Een rapport met zwate balkjes over de namen als bewijs?
Dit doet me denken aan de MH17 rapportage.

rob
rob
5 jaren geleden

Weer wat voer voor ezeltjes..

Sergio
Sergio
5 jaren geleden

Waarom zie ik nou nooit een UFO??

A W Reijersen van Buuren
A W Reijersen van Buuren
5 jaren geleden

Graancirkels

https://groups.yahoo.com/neo/groups/nieuwsbrief-nl_weten_ufo_aliens_orbs/conversations/messages/88

(Ik ben op een boerderij geboren en werkte vaak als agrariër! De overheid adviseerde mij vroeger om een wetenschapper te worden die zulke gebeurtenissen als hieronder onderzoekt! Het viel mij op dat er iets interessants was met die graancirkels voor agrariërs.)

In 1947 zijn er bij Roswell NM USA meerdere buitenaardse vliegende schotels neergestort. Dat neerstorten van buitenaardse vliegende schotels gebeurt overigens al miljarden jaren (dat kan worden opgemaakt aan de hand van verklaringen van een overlevende van een van die ‘Roswell vliegende schotel crash’ incidenten). Een betrouwbare bon is Lt Col P J Corso die het boek ‘The Day After Roswell’ schreef (Zie ook YouTube over Corso). P J Corso Jr, de zoon van Lt Col P J Corso, bouwt vliegtuigen en maakt daarbij gebruikt van kennis opgedaan bij het onderzoeken van die bij Roswell neergestorte buitenaardse vliegende schotels. De pers in NL zwijgt hierover.

Al jaren wordt er melding gemaakt van graancirkels. Vooral overheden in het Westen proberen dat graancirkel gebeuren belachelijk te maken.

Tegenwoordig is het maken van filmpjes en foto’s van die graancirkels de gewoonste zaak van de wereld. Vaak is te zien of die graancirkels gemaakt zijn door mensen omdat het gewas dan op een bepaalde manieren is beschadigd.

Er zijn echter graancirkels waarbij te zien is dat planten zijn omgebogen terwijl andere planten in zo’n graancirkel ongeschonden zijn. Vaak zijn er ook dode insecten en andere dode dieren te vinden.

Dit laatste is nou interessant omdat daardoor blijkt dat het mogelijk is om met elektromagnetisme onder andere gewassen te beschermen tegen schadelijk insecten en andere kleine dieren. Verder kunnen gewassen worden gescheiden waardoor het makkelijker wordt om alleen dat te oogsten wat de boer (agrariër) wil. Het laat ook zien dat ongewenste planten kunnen worden bestreden. Dit heeft tot gevolg dat er geen bestrijdingsmiddelen meer nodig zijn.

Het lijkt er veel op dat bedrijven die producten leveren aan de agrariërs al jaren weten wat er kan door onderzoek van wat er gebeurt als graancirkels ontstaan / worden gemaakt / zijn gemaakt. Zelf vermoed ik dat grote bedrijven en overheden onder druk van die grote bedrijven doodleuk met een laster campagne bezig zijn om bewust die kennis tegen te houden omdat het de belangen schaadt van die grote bedrijven.

Dat de pers hierover zwijgt en meedoet met het belachelijk maken van het graancirkel gebeuren komt vooral omdat die bedrijven stoppen met het adverteren bij die media als zij er er over schrijven wat er werkelijk aan de hand is.

Zelf sluit ik niet uit dat die buitenaardsen die die graancirkels maken dat bewust doen om mensen duidelijk te maken dat het mogelijk is om met behulp van elektromagnetisme gewassen te verbouwen zonder dat die grote bedrijven nodig zijn.


Bert ( A W RvB )
(Adres op website)
[email protected]
http://www.awrvb.nl
Twitter: awrvbnl

Back to top button
5
0
We lezen graag je reactie!x