Financieel

ECB-baas Christine Lagarde doet opmerkelijke bekentenis over digitale euro

Help anderen door dit artikel met jouw kennissen op je social netwerk te delen!

Twee Russische komedianten doen zich voor als hoge types en slaagden erin om ECB-baas Christine Lagarde aan de lijn te krijgen. Ze dacht dat president Zelenski aan de andere kant van de lijn zat.

Vovan en Lexus ontlokten haar opvallende uitspraken: de CBDC gaat wel degelijk over controle. Lagarde geeft toe dat deze digitale euro in staat zal zijn om controle uit te oefenen op wat we uitgeven. Een controlestaat dus.

Lagarde deed nog een opmerkelijke uitspraak. Ze zei dat Nederlanders enthousiast zijn over de digitale euro.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Opmerkelijk gesprek

FVD-Kamerlid Ralf Dekker spreekt van een ‘opmerkelijk gesprek’. Hij wijst erop dat dit groot nieuws is in Duitsland, maar dat het hier in Nederland nauwelijks wordt genoemd.

“Dus dit is wat Rutte Lagarde tijdens de thee vertelt,” reageert jurist Sietske Bergsma. “Je krijgt toch een behoorlijk inkijkje zo. Dat verdelen van de volken in de EU op grond van buigzaamheid, en dat voorop stellen. Protesten zijn voor hun slechts een volksaard-dingetje, geen inhoudelijk verzet via politieke weg. Die weg is allang afgesloten voor Lagarde.”

Ze zegt het echt

Financieel journalist Arno Wellens schrijft: “Ze zegt het echt. Iedereen verdacht.”

“Wij worden bestuurd door ‘rovers’,” zegt financieel expert Ab Flipse.

Eerder deden Vovan en Lexus zich voor als een Amerikaanse oud-ambassadeur. De Oekraïense minister Koeleba gaf in gesprek met het komische duo toe dat Kiev achter de explosies op de Krimbrug zat.

5 109 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit goed?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
99 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Madeliefje
Madeliefje
11 dagen geleden

Die hele unie achter een hek,zij willen ons slaven maken,en dat zouden Nederlanders niet moeten willen,we weten wat de conseqwentie’s kunnen zijn

Speelman .lj
Speelman .lj
11 dagen geleden

Ook nu de EU weer door de mand gevallen , we dienen als Nederlandse burgers zeer scherp op te letten ,we worden ook ZEER ZWAAR BEDROGEN DOOR DE EU lees WEF .

Hans van Alphen
Hans van Alphen
11 dagen geleden

Landverraad van Van Huffelen van de VVD en daar heeft toch weer een groot deel van de mensen op gestemd.

Victor Hugo
Victor Hugo
11 dagen geleden

Weer zo een muts die geholpen heeft om de hele economie naar de kloten te helpen en die van zichzelf denkt dat ze bekwaam genoeg is om dit verder te doen, weg met dat schorem, het zijn allemaal rovers!!!

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

99
0
We lezen graag je reactie!x