Paranormaal

Leven na de dood: man liep richting het licht (video)

Help mee door dit met vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een man uit de Amerikaanse staat Ohio heeft een bijzondere bijna-doodervaring gehad.

Brian Miller werd na een zware hartaanval opgenomen in het ziekenhuis. Na een dag trad bij hem ventrikelfibrilleren op, een toestand waarbij het bloed niet meer stroomt.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

De spiervezels van zijn hartkamers trokken wel samen, maar niet gecoördineerd, waardoor er geen pompfunctie meer was en de weefsels niet meer van zuurstof werden voorzien.

Het slachtoffer verliest hierdoor binnen 10 seconden het bewustzijn en als er niet wordt ingegrepen zal er binnen 5 minuten onherstelbare hersenbeschadiging optreden. Na meer dan 10 minuten zal vrijwel zeker de dood intreden.

Na 45 minuten begon het hart van Brian plotseling weer normaal te kloppen. Opvallend genoeg waren er geen beschadigingen opgetreden in zijn hersenen.

Brian liep richting het licht, maar kreeg van een geliefde te horen dat hij terug moest keren. Hij bevond zich op een hemels pad met bloemen en kwam zijn schoonmoeder tegen, die een week eerder was begraven. “Er is leven na de dood en mensen moeten er echt in gaan geloven,” zei de vader van drie dochters.

Bron: Fox8.com

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

33 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
hetzalwel
hetzalwel
10 jaren geleden

ik vraag mij eigenlijk meer af of er leven is voor de dood.

pietje bell
pietje bell
10 jaren geleden

De ervaring van deze man ,is maar al te waar!

celvesan
celvesan
10 jaren geleden

geen wonder hij kwam terug nadat hij zijn schoonmoeder had gezien 🙂

Jacob
Jacob
10 jaren geleden

“Het witte licht aan het einde van de tunnel”
Een concept waar wat we al jaren lang bekent mee zijn maar weinig over weten. Men gaat er van uit dat het witte licht gerelateerd is aan het “terug gaan naar de bron” maar is dit wel waar? Weten wij wel zeker dat we naar het witte licht moeten gaan? Is het witte licht geen “lok” middel voor onze ziel om ons vast te houden in de re-incarnatie cyclessen hier op Aarde? Het schijnt namelijk dat de Maan dient om alle zielen heen te lokken na dat ze dood gaan, daar worden ze weer blanco gewist en weer terug gestuurd naar Aarde.

http://www.youtube.com/watch?v=HHCuSCUPXo0

Ik zeg niet dat dit waarheid is, ik wil alleen duidelijk maken dat het de moeite waard is om ook hier skeptisch over te zijn en er onderzoek naar te doen. We zijn namelijk op meerdere vlakken gemanipuleerd zowel in de fysieke en mentale wereld, als de spirituele wereld.

Back to top button
33
0
We lezen graag je reactie!x