Homepagina » Buitenland » Must read: “De berichtgeving over Syrië is de grootste medialeugen van deze tijd”
Must read: "De berichtgeving over Syrië is de grootse medialeugen van deze tijd"

Must read: “De berichtgeving over Syrië is de grootste medialeugen van deze tijd”

Voordat de oorlog losbarstte in Syrië was het een harmonieus land. Verschillende geloofsgemeenschappen leefden vreedzaam naast elkaar, het onderwijs was gratis en er was nauwelijks armoede.

Dat stelt de Belgische pater Daniël Maes (78), die sinds 2010 in het stadje Qara verblijft, in gesprek met het AD.

Hij merkt op dat de protesten tegen de regering van Assad van buitenaf werden aangewakkerd.

Tweespalt

Buitenlandse terroristen pleegden moorden om onder de Syrische bevolking, die heel eensgezind was, tweespalt te zaaien, aldus Maes.

De pater zegt dat het een wonder is dat hij nog leeft: “Dat hebben we te danken aan het leger van Assad en Vladimir Poetin.”

Hij vertelt dat rond Qara duizenden terroristen waren gelegerd. “Ze waren allemaal gelieerd aan Al Qaida en tot de tanden bewapend door het Westen.”

Pure onzin

Volgens pater Maes is de berichtgeving over Syrië de grootste medialeugen van deze tijd. “Er zijn onder journalisten te veel meelopers.”

“Over Aleppo is pure onzin verkocht,” zegt Maes, die benadrukt vanuit eigen observatie te spreken. “Het is de Amerikanen te doen om pijpleidingen en grondstoffen en het tegenwerken van Poetin. Ze willen het land te gronde richten.”

Duivelin

Maes noemde Hillary Clinton eerder een duivelin in wijwater omdat zij als minister van Buitenlandse Zaken ‘het conflict opstookte’.

Hij is blij met Trump omdat ‘hij ziet wat ieder normaal mens begrijpt: dat de Verenigde Staten moeten stoppen met het ondermijnen van landen die grondstoffen bezitten’.

[AD]
0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
6 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jelle
Jelle
3 jaren geleden

Juist Klare taal

weg met ons
weg met ons
3 jaren geleden

Heb het artikel gelezen en verbaas mij erover dat een krant als de AD dit wilde plaatsen, maar nog mooier beter zou zijn als dit nieuws bij de NOS en Telegraaf, de hardcore mainstream zou zijn te lezen en te horen. Nergens is dit nieuws, wat al eerder door de westerse huurlingen vermoorde pater Frans van der Lugt naar buiten was gebracht, ingeslagen als een bom??…..Oorverdovend stil zijn de jakhalzen en de fascisten, want de grond wordt ze nu te heet onder de voeten? De waarheid komt dichterbij? Bang om te worden uitgerookt en de leugens op leugens bekend zullen worden gemaakt?

En nog even over de proxy legers, de huursoldaten, beter omschreven als huurmoordenaars en geestelijk zwakbegaafde killers die door verschillende landen worden betaald, al deze ‘soldaten’, deze evenzo grote smeerlappen (je hebt puissant rijke, je hebt belangrijke, je hebt grote, je hebt doorsnee en je hebt kleine smeerlappen, maar smeerlappen en moordenaars zijn ze allemaal), maar al deze moordenaars tot aan de CIA en Mossad getrainde terroristen staan stijf van de captagon.

https://www.google.nl/search?q=kaptagon&ie=utf-8&oe=utf-8&client=firefox-b&gfe_rd=cr&ei=C5OHWLyHLsmCaJqJgZgB#q=captagon

weg met ons
weg met ons
Reactie op  weg met ons
3 jaren geleden

…de ad = de ad krant…Het is niet alleen Syrië, maar evenzo is het Libië. Mensen vermoord en Khadaffi beestachtig afgeslacht, want volgens het schijnheilige en leugenachtige Westen mocht Khadaffi onder valse voorwendselen….Alles schijnt geoorloofd te zijn, van het land vernietigen tot aan onschuldigen vermoorden mag als een land een label krijgt van “geregeerd door dictator”…Idem met Irak en Sadam Hussein, idem met Afghanistan, idem met Jemen, idem met Pakistan, idem met Bahrein, idem met Egypte en idem met “constructieve betrokkenheid’ van de VS en West-Europa bij diverse Afrikaanse landen. Zodra het Westen vindt dat een land een label heeft gekregen dan mag het worden aangevallen en uitgemoord.

Het wordt hoog tijd dat het derde wereldland Vernederland wordt bevrijdt van alle waanzin, leugens, roof en plundering en onderdrukking eigen bevolking en de macht teruggaat naar de bevolking, eventueel onder leiding van een dictator die zich niet inlaat met de corrupte westerse ‘normen en waarden’ maar één ding wil en dat is dat het volk regeert en bepaalt wat goed is voor een land en niet andersom!….

Gezinusk
Gezinusk
3 jaren geleden

Het verschil tussen de NOS, het AD en de Telegraaf is de naam. Voor de rest een pot nat. Als je niet gedesinformeerd wilt worden adviseer ik weg te blijven van dergelijke media!

Rob Steenwinkel
Rob Steenwinkel
3 jaren geleden

Rusland wil zijn olie en gas verkopen aan Europa!
En het westen wil aan de wensen van Saudi Arabië, Koeweit en Qatar voldoen door een oliepijpleiding direct naar Europa te maken!
Het probleem is Syrië en Assad………….honderdduizenden doden is geen enkel probleem voor hebzucht.
Al Qaida en Isis en Al Nushra en de Taliban zijn proxy-legers van het westen.
Dat Rusland heeft ingegrepen is genoeg redenen om WWIII te ontketenen met mensen als Hillary en Obama die betaald/gesponsord worden net als de totale “Linkse” westerse politiek (op Wilders, Trump, Farage en Le Pen na) en ook de westerse media door Qatar!
Dat is ook de redenen dat moslims geknuffeld worden!
,,De Amerikanen en hun bondgenoten willen het land te gronde te richten.”
http://www.ad.nl/nieuws/poetin-en-assad-hebben-mijn-leven-gered~add21ab7/

exegese
exegese
3 jaren geleden

Dat zoveel mogelijk mensen spoedig mogen gaan beseffen dat alle buitensporige macht drijft op leugens en bedrog en dat diezelfde (corrupte) macht zich alleen kan handhaven als wij daar medewerking aan verlenen. Als ze de medewerking (en goedgelovigheid) van de massa verliezen is het spel uit.

x

Check Also

bewijs

‘Steeds meer bewijs voor stemfraude: verkiezingen nog lang niet voorbij’

Het bewijs voor verkiezingsfraude blijft zich opstapelen ...

eppink

Eppink (FvD) stelt lastige vragen over verkiezingsfraude VS: ‘Dit moet rechtszaken voortbrengen’

Sinds de mainstream media Joe Biden hebben ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

6
0
We lezen graag je reactie!x