UFO

Zal de waarheid over het UFO-complot van Roswell ooit naar buiten komen?

Help door dit artikel met kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

68 jaar geleden werden er brokstukken van een ongeïdentificeerd vliegend object gevonden nabij Roswell in New Mexico. Een lokale krant schreef in eerste instantie dat het om een vliegende schotel ging. Een dag later meldde het leger dat er een weerballon was neergestort.

Op 7 juli 1947 trof boer W.W. Brazel wrakstukken aan op zijn weiland. Hij haalde sheriff George Wilcox erbij, die weer contact opnam met de plaatselijke vliegbasis. Die stuurde majoor Jesse Marcel naar de crashplek. De majoor was ervan overtuigd dat de boer resten van een vliegende schotel had gevonden.

1900 kilometer per uur

Enkele dagen voor de crash, op 24 juni 1947, zag piloot Kenneth Arnold op weg naar een vliegshow een aantal felblauwe flitsen in de lucht. Tegenover een journalist vertelde hij dat de flitsen afkomstig waren van objecten die op schotels leken. Vanaf dat moment stonden de kranten bol van de UFO-meldingen, schrijft Time. Arnold was er zeker van dat hij getuige was geweest van iets buitenaards. De UFO’s die hij had gezien bereikten snelheden tot 1900 kilometer per uur, zo berekende hij.

In 1978 werd majoor Marcel geïnterviewd door de Canadese kerngeleerde Stanton Friedman. Hij interviewde ook diverse andere getuigen, waarna hij concludeerde dat er sprake was van een doofpotoperatie van ‘kosmische Watergate-proporties’.

Ultrageheim project

Het boek dat Friedman in 1980 publiceerde over het doofpotschandaal veroorzaakte zoveel verontwaardiging bij het publiek dat de Amerikaanse luchtmacht een officieel onderzoek instelde. De luchtmacht stelde dat het object dat bij Roswell was gecrasht onderdeel was van een ultrageheim project.

Veel mensen geloven niet in de verklaring van de luchtmacht. Walter Haut, de man die het oorspronkelijke persbericht schreef en de oprichter van het UFO Museum in Roswell, zei tot zijn dood in 2007 dat het om een vliegende schotel ging.

[DeMorgen via Time]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit interessant?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
9 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Mike
Mike
7 jaren geleden

De waarheid over de UFO crash bij Roswell is toch al lang bekend? Er zijn verschillende versies van het verhaal, maar de meest aannemelijke verhalen zijn in mijn ogen die verhalen die al 65 jaar met klem worden ontkend door de autoriteiten en belachelijk worden gemaakt in de MSM.

National Geographic zet zichzelf al jaren voor schut door onzinverhalen te verkondigen. Zij beweren dat het een weerballon was die aan elkaar geplakt was met kinderplakband waarop allerlei figuurtjes te zien waren. Dit deden ze om de ooggetuigenverklaringen onderruit te halen dat de overblijfselen van het toestel voorzien waren van voor ons onbekende symbolen. Het plakband zou zogezegd zijn gebruikt “omdat er even geen normaal plakband voorhanden was” bij de productie van de ballon. Yeah, right! Hoe achtelijk denken ze dat we zijn?!

Dan zijn er ook allerlei omwonenden bedreigd om vooral niet te getuigen in de media naast de omwonenden die brokstukken hebben verzameld en deze na enkele dagen hebben moeten inleveren.

Phillip Corso heeft stukjes “geheugenmetaal” gevonden die hij kon buigen en knikken zoveel hij wilde, maar het materiaal veerde direct terug in zijn oorspronkelijke vorm zonder dat de knikken zichtbaar bleven. En ook als hij het probeerde uit te rekken veerde het terug.

In zijn boek “The day after Roswell” beschrijft hij o.a. ook hoe hij twee ellipsvormige lenzen heeft gevonden die zo dun waren als onze huid. En als hij erdoorheen keek leek het beeld nog het meeste op dat van onze huidige nachtkijkers.

Er zijn ook andere technische hoogstandjes voortgekomen uit deze crash zoals microchips, lcd-schermen, glasvezel, en technologie om gedachten direct over te brengen aan de besturing van bijv. gevechtsvliegtuigen.

Hoa An
Hoa An
7 jaren geleden

De mens heeft deze ufo gemaakt. @USA

Arwijn
Arwijn
7 jaren geleden

Nee.

new atheist world order
new atheist world order
7 jaren geleden

stukje koude oorlog.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

9
0
We lezen graag je reactie!x