CoronaBinnenland

Oversterfte was in november 10 procent, artsen geven geen antwoord: ‘Het lijkt een omerta’

Help mee door deze informatie met je kennissen op je social media te delen!

Afgelopen maand zijn 10 procent meer mensen overleden dan verwacht. Het gaat om 1400 sterfgevallen, meldt het CBS. De sterfte was vooral hoger onder 65- tot 80-jarigen. Er is al vele maanden achtereen sprake van oversterfte.

Er wordt onderzoek gedaan naar de oorzaken van de oversterfte, maar dat heeft forse vertraging opgelopen doordat er maanden is gesteggeld over de vraag of privacywetgeving het wel toestaat om gegevens over onder meer coronatesten en -vaccinaties van burgers te delen met onderzoekers.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

FVD-Kamerlid Pepijn van Houwelingen merkt op dat je na drie coronajaren en de ‘vaccinaties’ juist nu een fikse ondersterfte zou mogen verwachten. “Tenminste als we afgaan op wat ‘experts’ in de ‘media’ ons hebben voorgehouden.”

Lekker doorprikken

De Belgische huisarts Frank Peeters vraagt: “Gaan ze het resultaat van een onderzoek naar de oversterfte afwachten en ondertussen lekker doorprikken?”

“De oversterfte blijft maar aanhouden. Zolang vaccinatieschade niet uitgesloten kan worden als één van de oorzaken zou terughoudendheid qua vaccinatie van de gezonde populatie logisch zijn,” stelt Statenlid Johan Almekinders.

“Welke impact heeft de bijwerking myocarditis van mRNA-vaccins op korte en langere termijn?” vraagt hij zich af.

Ze zitten er allemaal tot hun nek in

Gepensioneerd statisticus Herman Steigstra concludeert op basis van zijn onderzoek dat het aantal vaccinaties een uitstekende voorspeller is van het aantal overlijdens als onverklaarbare oversterfte. “Het is nog geen juridisch bewijs, maar wel een zeer sterke aanwijzing dat de vaccins de oorzaak zijn van deze oversterfte.”

Het lijkt erop dat van artsen verwacht wordt hierover niet te spreken. “Het lijkt een omerta. Huisartsen geven geen antwoord. Zelfs het Artsen Collectief zwijgt in alle talen. Ze zitten er allemaal tot hun nek in,” verzucht Steigstra.

Het Artsen Collectief, waar 2713 medische professionals bij zijn aangesloten, bestrijdt dat. “Het Artsen Collectief zwijgt zeker niet over oversterfte. Wij delen de grote zorgen die professor Theo Schetters daarover heeft. Wij dringen er bij zorgminister Kuipers op aan om de vaccinaties te stoppen en onderzoek te doen,” laat de organisatie weten.

4.9 99 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

78 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Victor Hugo
Victor Hugo
1 jaar geleden

we moesten onze vaccinatiestatus wel delen met horeca uitbaters, dit is ronduit te belachelijk voor woorden8

Locke
Locke
1 jaar geleden

Dat heeft de heer Steigstra heel goed omschreven het is een Omerta wel al zo oud als de drie apen vroeger op de schouwmantel.

Fransdo
Fransdo
1 jaar geleden

”Er wordt onderzoek gedaan naar de oorzaken van de oversterfte, maar dat heeft forse vertraging opgelopen doordat er maanden is gesteggeld over de vraag of privacywetgeving het wel toestaat om gegevens over onder meer coronatesten en -vaccinaties van burgers te delen met onderzoekers.”

Waar was die privacywetgeving toen Hugo de Jonge liep te verkondigen dat hij op postcode nauwkeurig wist waar die ongevaccineerden zich bevonden?

Voorts is dat natuurlijk slap gelul aangezien je bepaalde gegevens natuurlijk geanonimiseerd kunt delen.

Conclusie: de overheid maakt er wéér een zooitje van!!!

JoeRi
JoeRi
1 jaar geleden

Op mijn werk in de ouderenzorg vraag ik me sinds injectie nummer 1 al af of onze lieve oudjes gelukkigerwijs telkens de prik kregen uit batches die geen directe aanzienlijke schade met zich meebrengt, het dodental bleef beduidend normaal, tot afgelopen 7 dagen: 5 overlijdens in 1 week tijd 💉☠, houd mijn ❤ vast voor de komende weken 🥶😪….

Back to top button
78
0
We lezen graag je reactie!x