Buitenland

Zuid-Afrikaanse partij heet Poetin welkom en ontmaskert de ‘echte mensenrechtenschenders’

Help door deze info met jouw vrienden op je social media te delen!

De Russische president Poetin is van harte welkom in Zuid-Afrika. Dat heeft Julis Malema, partijleider van de Economische Vrijheidsstrijders, gezegd op het hoofdkwartier van de partij in Johannesburg.

Hij voegde toe dat de Zuid-Afrikaanse overheid niet moet zwichten voor het Internationaal Strafhof, dat een arrestatiebevel heeft uitgevaardigd voor Poetin vanwege oorlogsmisdaden.

---Lees verder na dit advertentieblokje---

Zuid-Afrika had Poetin uitgenodigd voor de top van de leiders van de BRICS-landen, die in augustus plaatsvindt in Durban. Tot de BRICS-landen behoren Brazilië, Rusland, India, China en Zuid-Afrika.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Hypocrieten

De Russische president heeft nog nooit verstek laten gaan bij de jaarlijkse ontmoetingen met de leiders van deze landen.

“Poetin is hier welkom. Niemand gaat Poetin arresteren. Desnoods halen we Poetin van het vliegveld en brengen we hem naar de bijeenkomst. Hij zal deelnemen aan de bijeenkomst en wij zullen hem weer naar het vliegveld brengen,” zei Malema.

“We laten ons niet commanderen door die hypocrieten van het Internationaal Strafhof, die weten wie de echte mensenrechtenschenders zijn, die weten wie de moordenaars op deze wereld zijn,” vervolgde hij.

Daarna gebeurde er niets

Malema wees erop dat de Britse oud-premier Tony Blair heeft toegegeven dat de oorlog tegen Irak een ‘verschrikkelijke fout’ is geweest. “Hij is nog steeds niet aangeklaagd. Bush is er nog steeds. Ze zijn nog steeds niet aangeklaagd.”

“Vervolgens doodde Obama Gaddafi en daarna gebeurde er niets,” zei hij. “Libië is verwoest en kan zich niet herstellen. Dat is de schuld van Amerika.”

Wij weten dondersgoed dat de NAVO de terroristen zijn. En als Amerika zegt ergens vrede te zullen stichten, zal dat land nooit vrede kennen zolang Amerika daar aanwezig is, aldus Malema.

4.8 192 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit belangrijk?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

135 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Sardo
Sardo
1 jaar geleden

Eindelijk.
De beerput gaat steeds verder open.. kan niet wachten op de vrijheid in de wereld.

Nu nog op de mondiale opstand wachten.

Yvonne
Yvonne
1 jaar geleden

De spijker op zn kop deze Malma heeft gelijk.Dat EU strafhof is voor de buhne,USA is altijd in oorlog alleen toen TRUMP president was was er geen oorlog waar USA de hand in had.En wij weten hier allemaal dat Putin oekrie binnen is gevallen om de NAZI’S en de BIOLAPS van BUSH en Companen te vernietigen.Mooi gebaar naar Putin die gewoon welkom is in ZA en terecht.

Margie
Margie
1 jaar geleden

Amerika, het land van nepmensen en nog meer ellende. Overal waar die zich mee bemoeien heb je ellende en oorlog en nog meer verschrikkingen. En ze willen gewoon wereldmacht. Maar dat is afgelopen. Hoogste tijd.

apyr
apyr
1 jaar geleden

Deze meneer weet echt waar hij over praat.

Back to top button
135
0
We lezen graag je reactie!x