CoronaBuitenland

Ondernemer verbaast wereld met ongefilterde waarheid: ‘Dit vaccin is het gevaarlijkste vaccin dat ooit is gemaakt’

Help ons door deze info met iedereen op je social netwerk te delen!

De Amerikaanse ondernemer Steve Kirsch zag zijn vrienden één voor één sterven na het coronavaccin. Hij mocht zijn verhaal doen op Fox News.

Hij viel meteen met de deur in huis. “Toen ik me begon te verdiepen in de data was er geen twijfel over mogelijk: dit vaccin is het gevaarlijkste vaccin dat ooit door de mens is gemaakt,” zei Kirsch tegen presentator Brian Kilmeade.

“Het is 1000 keer dodelijker dan het pokkenvaccin,” voegde hij toe.

Trouwerij

Kirsch ging op onderzoek uit en kwam tot de ontdekking dat honderdduizenden Amerikanen zijn gedood door dit vaccin en dat miljoenen vaccinatieschade hebben opgelopen.

De techondernemer verwees naar radiopresentator Wayne Root, die een aantal maanden geleden een trouwerij had. De helft van de gasten was gevaccineerd en de andere helft niet.

Statistisch gezien onmogelijk

Van de 100 gevaccineerde mensen hadden 26 last van zeer ernstige bijwerkingen. Zeven anderen waren overleden. De ongevaccineerden hadden nergens last van. “Dat is statistisch gezien onmogelijk als de vaccins veilig zijn.”

De ondernemer was lange tijd megadonor van de Democraten, maar zij wilden hem niet te woord staan. Hij zei dat de Republikeinse senator Ron Johnson het enige congreslid is dat omkijkt naar de miljoenen slachtoffers. Kirsch schat dat het er alleen al in Amerika tientallen miljoenen zijn.

4.9 127 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit interessant?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
72 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
neltje
neltje
1 maand geleden

are the camps ready?

Evert
Evert
1 maand geleden

Ik wacht af wanneer dit naar buiten komt , zal toch eens openbaar worden ???

Jeff
Jeff
1 maand geleden

Verbaast de wereld? Of is het eigenlijk dat het de bevestiging is van de ongevaccineerden is? Want die overige rest, leest/ziet dit geeneens meer, omdat ze dan hun stommiteiten moeten toegeven.

Danny
Danny
1 maand geleden

Al 14 ja ik noem ze geen vrienden…kennissen dit jaar gestorven tja geen woord over vaccinatie Karma is a bitch

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

72
0
We lezen graag je reactie!x