Homepagina » Buitenland » 19-jarige belandt op IC na tweede dosis van Pfizer-vaccin
19-jarige
Foto: Province of British Columbia CC BY-NC-ND 2.0

19-jarige belandt op IC na tweede dosis van Pfizer-vaccin

In Israël is een 19-jarige man vijf dagen nadat hij zijn tweede dosis van het coronavaccin had gekregen op de IC opgenomen. Bij de jongeman is myocarditis geconstateerd, een ontsteking van het hartspierweefsel.

Het is nog niet duidelijk of de ontsteking een bijwerking is van het vaccin. In de Verenigde Staten zijn echter een aantal gevallen van myocarditis gemeld die konden worden gelinkt aan Covid-19, schrijft The Jerusalem Post.

“Het feit dat de klachten zich meteen na de vaccinatie voordeden, doet vermoeden dat een immunologische reactie de ontsteking heeft veroorzaakt, zei arts Abdulhadi Farojeh.

De jongeman had na de prik een verhoogde hartslag, was kortademig en voelde een scherpe pijn in zijn armen, zei arts Badarnih Bahaa. Als myocarditis niet wordt behandeld, kan de aandoening leiden tot hartritmestoornissen en zelfs de dood. De 19-jarige had verder geen onderliggende aandoeningen.

Nederland

In Nederland zijn tot nu toe 1763 meldingen met 7713 vermoede bijwerkingen binnengekomen bij het Lareb. In 12 gevallen gingen het om een heftige allergische reactie bij het vaccin van Pfizer. Bij zes meldingen was er een anafylactische reactie.

Er is ook één melding van overlijden na de vaccinatie. Het betreft een 90-plusser met onderliggende gezondheidsproblemen. De doodsoorzaak is niet bekend, zegt het Lareb, toevoegende dat de melding nog nader wordt onderzocht.

4.7 50 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
42 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ProAsfalt
ProAsfalt
2 maanden geleden

Maar Angela Merkel heeft gezegd: pas na vaccinatie krijgt het volk zijn vrijheid terug dan wel diegene die gevaccineerd zijn, krijgen meer vrijheden.

Het is alleen jammer dat je dat mogelijk moet bekopen met letsel, blijvend letsel of zelfs de dood.

Mengele is wieder da.

Edward
Edward
Reactie op  ProAsfalt
2 maanden geleden

Morele chantage !

Pieternella
Pieternella
Reactie op  ProAsfalt
2 maanden geleden

Zij gaat daarbij ervan uit dat het vaccin werkt, maar dat doet het vooralsnog niet. Je verspreidt juist met vaccin, je test positief, ik zie niet hoe dit besmetting moet voorkomen.

A M
A M
Reactie op  Pieternella
2 maanden geleden

Precies. Ik zie hier dagelijks meldingen verschijnen van allergische reacties op het vaccin, maar het gaat om zeer geïsoleerde gevallen. In Israël is al 30% van de bevolking 1 keer gevaccineerd en 15% 2 keer. Dat zijn een paar miljoen mensen. Dat er daarvan 1 iemand op IC terecht komt is nauwelijks wereldnieuws. Interessanter vind ik dat er al zoveel gevaccineerd is in dat land, maar dat de toestand er niet verbetert, integendeel. Dat betekent dat de vaccinaties niet werken en dat big pharma geknoeid heeft met de klinische studies om snel zoveel mogelijk geld binnen te halen. Iets wat we al lang vermoeden…

joepiedepoepie
joepiedepoepie
Reactie op  A M
2 maanden geleden

Wat de mensen niet weten is dat dit mRNA vaccin een genetische modificatie in het lichaam aanbrengt, waarvan op de lange duur niets maar dan ook niets nog bekend is. Men kan niet meer terug! Dit is echt bloed- en bloedlink. Zoek maar eens op Dr. Carrie Madej, Dr. Judy Mikovits, Dr. Amanda Volmer, Dr. Stefan Lanka, Dr. Andrew Kaufman en talloze andere artsen die hiervoor waarschuwen.

Philip
Philip
Reactie op  A M
2 maanden geleden

Je moet die cijfers ook in het juiste perspectief plaatsen, iets wat aan de meeste mensen voorbij gaat.

Er zijn klinische proeven gedaan met pakweg 100 duizend mensen (zullen er wel wat meer zijn maar toch)
Je hebt op die 100 duizend mensen een uitkomst van 95% goede werking.
Maar als men dan miljoenen zo niet miljarden mensen gaat vaccineren, dan slinkt die 95% goede werking en die slechte werking van 5% gaat dan de hoogte in.

Uiteindelijk heb je dan in de realiteit een goede werking van amper 30-60% en dat is natuurlijk een wereld groot verschil!!

Dat is nu eenmaal het verschil tussen statistieken en de realiteit/werkelijkheid!!

Dr Fauxi
Dr Fauxi
Reactie op  Philip
2 maanden geleden

Een briljant statisticus merkte in de jaren tachtig al op dat de uitkomst van een statistiek wordt bepaald door het rekenmodel.. Als de uitkomst van een statistiek je (of je opdrachtgever) niet bevalt neem je een ander rekenmodel. Ergo; met statistiek kan je alle kanten op, het is maar wat je wilt bewijzen.

Philip
Philip
Reactie op  Dr Fauxi
2 maanden geleden

Zo is dat, probleem is dat heel ons doen en laten tegenwoordig word bepaald door statistieken.
Algorithms, computer simulaties, wiskundige tover formules etc…
Wat je er in stopt komt ook weer der uit.

Dat is niet alleen gevaarlijk, het word de mensheid haar ondergang.

Arts
Arts
Reactie op  ProAsfalt
2 maanden geleden

Verstandig besluit om op populatie niveau vele levens te redden. Een enkele bijwerking laat ons koud.

Philip
Philip
Reactie op  ProAsfalt
2 maanden geleden

Het Europese parlement heeft met een ruime meerderheid beslist, dat vaccineren niet mag gekoppeld worden aan meer of minder vrijheid.
Het mag geen verplichting worden en men mag zelfs geen mensen weigeren wat betreft werk/vrij verkeer etc…

Dus wat Merkel en of eender welk land/lidstaat ook beslist, zij moeten het Europese parlement volgen.

Pipojipo
Pipojipo
Reactie op  ProAsfalt
1 maand geleden

Dan maar geen vrijheid!

Arnie
Arnie
2 maanden geleden

Sommige mensen zijn zo desperaat om hun vrijheid weer terug te krijgen (krijgen we niet) dat ze zelfs Russische roulette ervoor over hebben…

Schrander
Schrander
Reactie op  Arnie
2 maanden geleden

Precies

joepiedepoepie
joepiedepoepie
Reactie op  Arnie
2 maanden geleden

Dit is geen Russische roulette met een revolver. Daar heb je nog een kans van vijf op zes dat je het overleeft. Dit is Communistische “roulette” met een doorgeladen pistool.

Wytske
Wytske
2 maanden geleden

Zielig voor de mensen die nooit een kritisch geluid hebben gelezen of gehoord, omdat ze alleen het fake-nieuws op TV en de kranten zien. Ze doen het voor hun medemens in het volste vertrouwen laten inspuiten en dit vind ik verdrietig en is gewoon moord.

Voor de mensen die “wappies” en “complotgekkies” roepen als je kritisch bent over dit mRNA vaccin, of die opzettelijk undercover onrust stoken als je het niet met het beleid eens bent, vind ik het hun verdiende loon.

Dr Fauxi
Dr Fauxi
Reactie op  Wytske
2 maanden geleden

Tip: kijk de film ‘Bye bye Lenin” eens. Gaat over het einde van de ddr. De moeder van het gezin is verslaafd aan het policor narratief van de ddr-ompoep. De gelijkenis met het NL van nu is heel grappig.
Toch nog wat te lachen in deze barre tijden..

Light and Love
Light and Love
Reactie op  Wytske
2 maanden geleden

En hoe is dat als je zoals ik met zo iemand getrouwd bent? Hij vindt mij ook een complotgek, ik spoor niet, zie spoken. Hij staat te springen om de gifspuit en ik ben inmiddels zover dat het me helemaal niets meer kan schelen en hij de spuit maar moet nemen. Dan zien we wel wat de gevolgen zijn. Ik zal het pertininent weigeren, net als de muilkorf, de pcr en andere testen en afstand houden. Ik ga ook naar buiten na 21.00. Ik laat me verdomme niet opsluiten en mijn vrijheid afnemen. Maar ik weet wel dat ik me verdomd eenzaam voel tussen al die sheeple ( waarvan sommigen mijn familie zijn) en me als een roepende in de woestijn voel.

Jacob
Jacob
2 maanden geleden

Niet luisteren hoor mensen, je gewoon als tamme schapen laten behandelen en vaccineren. We hebben u gewaarschuwd voor de eventuele gevolgen zoals hierboven.

Schrander
Schrander
Reactie op  Jacob
2 maanden geleden

C-ovid Ergo controle schaap

Bibi
Bibi
2 maanden geleden

Daar heeft die oplichter het niet over tijdens de persconferentie…….
Niet dat ik daar naar kijk of luister, want al die leugens en misleiding kan ik niet meer handelen!!
Ik kan niet begrijpen dat er nog mensen zijn die dit hele circus nog serieus nemen.

Wat een WAANZJN!!

robroyofireland
robroyofireland
Reactie op  Bibi
2 maanden geleden

Inderdaad is het niet om aan te zien zo ergerlijk Rutte en de Jonge .Zo zien de moderne high tech moordende nazies er dus uit.Totale onzin en leugens uit hun irritante rotkoppen. Non verbaal is er wel een en ander waar te nemen aan die twee nazies maar het is gewoon niet vol te houden er naar te kijken zonder gezondheidsschade op te lopen.Principieel weiger ik ook maar 1 minuut de propagandazender NOS te sponsoren maar ergerlijk genoeg betalen wij wel ongevraagd met z’n allen mee aan hun leugen en fake nieuws fabriek.Hoe kunnen we die geldstroom naar deze zieke NOS stoppen?

Anne
Anne
2 maanden geleden

Stoppen met die gifspuiten.

Bramix
Bramix
2 maanden geleden

Dáárom wacht ik dus nog even met mij te laten inspuiten.

Wilde Westen
Wilde Westen
Reactie op  Bramix
2 maanden geleden

Niet wachten, maar negeren. En trouwens, je kunt direct aan de slag!

https://www.seniorennet.be/Dossier/Vitaliteit/sterk_immuunsysteem.php

Ome jaap
Ome jaap
Reactie op  Bramix
2 maanden geleden

Hoezo wachten ! Jij slaat dus ook waarschuwingen uit den wind.! Prima niet zeuren straks en geen beroep doen op IC of zorg , je verdiende loon als het misgaat

Marie1
Marie1
Reactie op  Ome jaap
2 maanden geleden

Ben jij perfect dan? Eet je altijd gezond, drink je geen druppel alcohol ,rook je niet, doe je 3 keer per week aan sport etc.? Nee? Dan is er voor jou ook geen plek in de zorg of op de IC…

cat
cat
Reactie op  Ome jaap
2 maanden geleden

je mag mijn spuit wel extra hebben

pypke
pypke
Reactie op  cat
2 maanden geleden

en mijn als bonus!!!

C.C.
C.C.
Reactie op  Ome jaap
2 maanden geleden

Ome jaap, hoeveel borrels hebt u al achter de kiezen? Misschien dementerende? Neem voortaan gewoon een bakje zwarte bessen en een paar lekkere paddenstoelen bij de maaltijd, goed voor uw hersens want die bevatten ergothioneïne, is waarschijnlijk ook nog goed voor de beweeglijkheid van uw gewrichten.

Dubito
Dubito
2 maanden geleden

Even OT (nou ja….):

Staatscourant heden:

https://www.officielebekendmakingen.nl/stcrt-2021-4662.html

Het UMCG (Groningen) wordt aangewezen als plaats voor het vasthouden van tegenstanders van vaccinaties en maatregelen. Gedwongen quarantaine dus.
Let op: binnen een termijn van 6 weken kan hiertegen bezwaar gemaakt worden.
Dus….
Het Plan rolt verder uit.

Nina
Nina
Reactie op  Dubito
2 maanden geleden

Bedankt voor het delen.

Lucky
Lucky
2 maanden geleden

Straks stijgt het aantal zogenaamde besmettingen door nep Corona test weer, louter door de gevaccineerden. Dezelfde idioten die maar blijven testen. Kunnen Pinokkio en Hugo Mengele ons land nog langer gijzelen. Want ze moeten naar de 0 toe wat natuurlijk negens op slaat gezien het jaarlijks aantal griepgevallen. Waar zijn die trouwens ineens gebleven? Oh sorry, het land kan nog verder kapot.

Steven
Steven
Reactie op  Lucky
2 maanden geleden

De griep is helaas uitgeroeid en kon niet meer op tegen het ‘SUPER intelligente NEP Corona Virus’
R.I.P. Griep (we zullen je missen)

C.C.
C.C.
Reactie op  Lucky
2 maanden geleden

Zet ze gewoon in de zwaarbewaakte gevangenis, kunnen ze gelijk controleren hoe dat virus daar zo geniepig is binnengekomen. Kunnen ze ook gelijk uitslapen, dat hebben ze nodig om hun hersens weer fatsoenlijk te laten werken.

Pieternella
Pieternella
2 maanden geleden

“De doodsoorzaak van de 90-jarige is nog niet bekend”, nee, dan ligt het niet aan het vaccin, had hij gewoon Corona gekregen, dan wel natuurlijk.

x

Check Also

pfizer

Voormalig vicepresident Pfizer trekt aan alarmbel: ‘Ze willen jou en je familie doden’

De overheid liegt over de coronavarianten en ...

vrouwen

Verontrustend: vrouwen ‘kregen miskraam’ nadat ze bij gevaccineerde mensen in de buurt waren geweest

Tientallen vrouwen laten weten dat ze last ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

42
0
We lezen graag je reactie!x