Wereld

21/12: Einde der tijden rustig begonnen

Help mee door deze info met jouw kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Het einde der tijden is vooralsnog rustig begonnen. Vanuit Australië komen vooral veel berichten van mensen die zeggen dat ze er nog gewoon zijn.

Verder worden vanuit de hele wereld bekentenissen getwitterd. In het Franse dorpje Bugarach belegt de burgemeester persconferenties waar wel twintig cameraploegen uit de hele wereld op af komen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Sommige televisiestations huren helikopters in om vanuit de lucht opnames te maken van de berg bij de het dorp. Daar zit je volgens kenners vandaag goed. Veel mensen vinden ‘Pic de Bugarach’ bijzonder, er gaat al jaren iets magisch en spiritueels uit van die berg.

Close Encounters

Het gebied rond de 1231 meter hoge berg is tot verboden gebied verklaard. Alle toegangswegen in een straal van vijf kilometer zijn afgesloten. Er worden meer dan 200 politieagenten en 45 brandweerlieden ingezet om de berg, waar de journalisten zich hebben verzameld, te beschermen.

Het scenario doet denken aan de Devil’s tower, een tafelvormige berg in de staat Wyoming, uit de film Close Encounters of the Third Kind van Steven Spielberg. Boven de berg verschijnt in de film een gigantisch ruimteschip dat blijft zweven boven de landingsplaats. Daarna komen er buitenaardsen uit het schip. Het wordt al snel duidelijk dat ze vredelievende bedoelingen hebben.

In Zuid-Servië heerste bij de piramidevormige berg Rtanj een koortsachtige drukte. Het slaapdorp met honderd inwoners maakt zich op voor de komst van duizenden buitenlandse gasten die zich de afgelopen weken hebben aangemeld. In Italië zijn voor duizenden feestgangers Maya-tempels gebouwd.

Niburu

In Nederland staan de hashtags #Mayakalender, #doomsday, #21dec, #eindevandewereld en #Australië in de top 10. Het einde van de Mayakalender wordt vooral aangegrepen voor een goed feest. In onder meer Kuala Lumpur en zelfs in een atoombunker in Moskou zijn verschillende themafeesten georganiseerd.

Het verhaal rond 21-12-2012 begon met de bewering dat de planeet Niburu op weg is naar de aarde. Die zou in eerste instantie in 2003 moeten verschijnen. Toen er niets gebeurde, werd de voorspelling doorgeschoven naar 2012.

Persbureau ANP zal aan het begin van de middag aanwezig zijn bij het Nieuwetijdsfeest van Niburu in Soest.

Bron: ANP

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

116 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Yes
Yes
11 jaren geleden

Rekenfoutje van de Maya’s…..????? Blijkbaar is een computer accurater dan een telraam. 🙂

Bert
Bert
11 jaren geleden

En morgen gaan we dan weer gewoon over tot de orde van de dag.

AAQ
AAQ
11 jaren geleden

En hoe gaat het met de ascensie hier? Er is mij hier afgelopen maanden meerdere malen verteld dat het nu toch echt moest gaan gebeuren. Ik neem dus al aan dat een aantal hier al in een hogere dimensie verkeren? Ook aangezien ik hier als eerste reageer.

Nee ik wil niemand afkatten hier. Maar ik hoop dat er na vandaag een beetje een wat ruimer denkbeeld over de ontwikkeling van de wereld en aarde voor sommigen hier is.

Magician
Magician
11 jaren geleden

Ho ho, niet zo snel, ik zit namelijk koffie te drinken med SaLuSa en dadelijk gaan we ff de stad in om een stickie te roken voordat we in z’n schippie stappen. Zij hebben namelijk geen vliegen onder invloed wetten op Sirius, zelfs niet bij warp 9 snelheden.

Back to top button
116
0
We lezen graag je reactie!x