Gezondheid

23 jaar onderzoek: “Kankerpatiënten die chemotherapie weigeren leven tot vier keer langer”

Help mee door dit met jouw kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Kankerpatiënten die een behandeling ondergaan sterven eerder dan patiënten die er niets aan laten doen, zo claimde de inmiddels overleden dr. Hardin B. Jones van de Universiteit van Californië in Berkeley.

“Mijn studies hebben onomstotelijk aangetoond dat onbehandelde kankerpatiënten tot wel vier keer langer in leven blijven dan individuen die worden behandeld,” zei de prominente kankeronderzoeker. “Mensen die een behandeling weigeren leven gemiddeld nog 12,5 jaar. Mensen die een medische ingreep of ander soort behandeling accepteren, leven gemiddeld nog drie jaar!”

https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

“Er is geen twijfel over mogelijk dat het opereren van kankerpatiënten meer kwaad dan goed doet,” zei hij. Over radiotherapie zei hij: “In de meeste gevallen maakt het geen enkel verschil of de machine aanstaat of niet.”

Minder operaties en chemotherapie
25 jaar onderzoek: "Kankerpatiënten die chemotherapie weigeren leven tot vier keer langer"
Dr. Hardin B. Jones (Yale)

Dr. Jones heeft gedurende zijn carrière 23 jaar lang onderzoek gedaan naar kanker. Hij reisde de hele wereld af op zoek naar gegevens over de slopende ziekte en presenteerde zijn bevindingen aan de American Cancer Society en diverse universiteiten.

Dr. Jones pleitte voor minder operaties en chemotherapie. Hij wees erop dat er vandaag de dag net zoveel mensen sterven aan kanker als in de 20e eeuw. “Bij kankerpatiënten die een goede fysieke conditie hebben en hun weerstand verhogen, is de kans groot dat het lichaam zelf in staat is om kanker te bestrijden,” legde hij uit.

Reinste onzin

“Het is je reinste onzin dat de ontdekking van kankersymptomen in een vroeg stadium de overlevingskans van een patiënt verhoogt,” aldus dr. Jones. “Er is geen enkele wetenschapper of studie die dat bewezen heeft.”

Iemand met borstkanker die zich niet laat behandelen leeft vier keer langer dan een borstkankerpatiënt die zich wel laat behandelen: “Een operatie of chemotherapie verhoogt de levensverwachting van een kankerpatiënt niet, maar datzelfde slachtoffer zal een stuk langer in leven blijven als hij of zij de behandeling weigert.”

[AltHealthWorks]

5 2 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit interessant?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

44 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Draco
Draco
7 jaren geleden

Dit soort berichten gaan eigenlijk te ver. De vrouw van mijn werkgever had kanker. Dankzij de chemotherapie is ze nu volledig genezen. Geen zorgen meer, alle haren terug gegroeid en gelukkig. Zonder deze chemotherapie had ze nu niet meer geleefd.

trackback
Eindtijdberichten en ander opvallend nieuws, verzameld door: Arie Goedhart | Silvia's Boinnk!!!
7 jaren geleden
Mariska
Mariska
7 jaren geleden

@draco, dankzij of ondanks de chemokuur dat zij volledig is genezen?
Je weet niet of de vrouw van je werkgever was overleden of was blijven leven als zij de chemokuur niet had genomen.

Het is ergens natuurlijk ook erg gek dat je denkt beter te worden als je je lijf vol stopt met gif en je lijf stuk bestraald.

Vast dat de cijfers laten zien dat er nu minder mensen dood gaan aan kanker dan vroeger vanwege al die bevolkingsonderzoeken van tegen wordig . Zouden de personen die de diagnose kanker of voorstadium kanker na een bevolkingsonderzoek krijgen daadwerkelijk (vrijwel) allemaal kanker krijgen en eraan dood gaan zonder chemo/bestraling?

frits
frits
7 jaren geleden

Wat wel helpt is CBD pasta in combinatie met THC pasta. zoek maar op dan zal men de ogen uitkijken over alle berichten en goede resultaten die dit heeft op de genezing van kanker. mensen die waren opgegeven en toch weer helemaal hersteld. inmiddels zijn er ook de nodige onderzoeken geweest waarin het steeds duidelijker wordt dat de hennepplant meer geneest dat dat er door de farma mafia wordt uitgegeven aan medicatie

Back to top button
44
0
We lezen graag je reactie!x