Buitenland

‘Alles wat je verteld is over de oorlog in Oekraïne is een leugen’

Help anderen door deze informatie met vrienden op je social netwerk te delen!

Vrijwel alles wat de mainstream media je hebben verteld over de oorlog in Oekraïne is een leugen. Dat zei Tucker Carlson in zijn show op X. Hij noemde specifiek NBC News en de New York Times.

De media beweren dat het Russische leger incompetent is. Dat Oekraïne een democratie is. Dat Vladimir Poetin Hitler is en dat hij de wereld probeert over te nemen. En dat de Oekraïners gelukkig aan de winnende hand zijn. Daar is niets van waar, aldus Carlson.

https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

(Video verwijderd? Klik hier...)

Dat is wat er hoogstwaarschijnlijk gaat gebeuren

Elke bewering is onjuist. Vooral de laatste. Het Oekraïense leger is niet aan de winnende hand. Het wordt in de pan gehakt. Oekraïne wordt vernietigd. De bevolking wordt afgeslacht tijdens eenzijdige gevechten met een technologisch superieure vijand. Oekraïne heeft bijna geen soldaten meer, zegt Carlson.

“Wie gaat ze vervangen? Als de Oekraïners Poetin niet kunnen verslaan, wie dan wel? Dat zijn wij natuurlijk. Amerikaanse troepen zullen het in Oost-Europa opnemen tegen het Russische leger. Dat is wat er hoogstwaarschijnlijk gaat gebeuren. Men gaat ervan uit dat we gaan winnen. Maar gaan we winnen?”

Aan de vooravond

Waarschijnlijk niet, zegt oud-kolonel Douglas Macgregor, een veteraan die de minister van Defensie adviseerde. De Verenigde Staten staan aan de vooravond van een catastrofale oorlog die ons gemakkelijk zou kunnen vernietigen. Slechts weinigen lijken zich dat te realiseren, waarschuwt Carlson.

4.8 201 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

110 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ALF
ALF
5 maanden geleden

Wie gaan de Amerikanen sturen.
De alfabet soldaten. Kan nog leuk worden.

tray de pum
tray de pum
5 maanden geleden

En de aandeelhouders van de wapenfabrieken vieren feest,”onze” demissionaire MP levert vliegtuigen alsof het smartie,s zijn,er destijds flink bezuinigd is om ze aan te schaffen,en het blijft een vraagteken of Fortuyn destijds niet omwille van een,nee geen f16s,daarom vermoord is,kortom een web van intrigiges en een grote smerigheid,en ik denk we weten de helft,”wij zijn in oorlog,aldus jan lul onze mp,nou binnenkort kunnen we de schuilkelders ook openen,of dacht je dat de Rus dit over zijn kant liet gaan,wat een Schweinerij!!!!

tray de pum
tray de pum
5 maanden geleden

De Amerikaanse overheid,speelt met vuur in “onze” achtertuin,er zijn grenzen,ook voor de Rus…..

Loek
Loek
5 maanden geleden

FUCKING AMERIKAANSE IMPERIALISTEN. FUCK BIDEN , FUCK ZELENSKI , FUCK RUTTE FUCK GEKOCHTE MAINSTREAM MISDADIGERS. SLAVA POETIN.

Back to top button
110
0
We lezen graag je reactie!x