Spiritueel

Actrice Shirley MacLaine: “Ik herinner me een vorig leven in Atlantis”

Help anderen door deze informatie met je kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Tot voor kort was de Amerikaanse actrice Shirley MacLaine nog nooit op de Canarische Eilanden geweest. Toen ze er voor opnames voor de film Wild Oats naartoe ging, voelde het als thuiskomen.

MacLaine, die uitgebreid heeft geschreven en gesproken over haar herinneringen aan vorige levens, zei dat de vliegmaatschappij waarmee ze vloog claimde dat ‘het de enige vlucht was naar het verloren continent Atlantis’.

Niet verbaasd

MacLaine gelooft dat ze in een vorig leven op het legendarische eiland heeft geleefd. “Ik heb een uitzonderlijk goed langetermijngeheugen,” zei ze. “Ik kan teruggaan naar andere levens.”

Toen ze op de Canarische Eilanden vreemde ervaringen had, was ze dan ook niet verbaasd. MacLaine wil nu een boek gaan schrijven over haar ervaringen, meldt het Amerikaanse tv-programma Today.

Gouden man

Toen ze in de bergen aan het wandelen was stond ze naar eigen zeggen oog in oog met een 2,5 meter lange gouden man. Ook braken glazen onverwachts.

Het herleven van vorige levens is volgens haar net alsof je in gedachten naar een film kijkt. Er zitten ook minder leuke kanten aan, legde MacLaine uit. Bijvoorbeeld als je in een vorig leven iemand hebt gedood.

[Today]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
20 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
vakantie
vakantie
6 jaren geleden

Bouwde Atlantis zijn kerncentrales niet diep in de ondergrond, met opwarming van de ondergrond, en instabiele ondergrond als gevolg? Met als gevolg: reïncarneren als een zwerm groene sprinkhanen.
Haalde men in Atlantis niet, bepaalde oergezonde baby’s door een scanner, om hun hersenen te devalueren tot het niveau van slaaf?
Hanteerde Atlantis niet de stelling: meester en dienaar?
En dat voedsel, zo onsmakelijk en kleurloos (handgemaakt in bedrijven).
Atlantis heeft volgens deze schrijver (At* d* v* w*)(K*Y*M*) superzware ‘fouten’ gemaakt. Zeg maar feiten gepleegd.

Wim
Wim
6 jaren geleden

In het jaar 500 AD was ik in Ierland een bankier en apotheker. Dit is mijn laatste reïncarnatie, gelukkig. De vijfde dimensie, ik ben er klaar voor, joepie.

Paul
Paul
6 jaren geleden

*Zucht*…

Patricia Müller
Patricia Müller
6 jaren geleden

Ben heel gespannen op haar volgend boek ….

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

20
0
We lezen graag je reactie!x