Great ResetMens en Dier

Advocaat waarschuwt in brief aan Kamerleden voor staatsgreep door WHO: ‘Dit kan leiden tot medische tirannie’

Help anderen door dit met jouw vrienden op je social media te delen!

Advocaat Meike Terhorst heeft maandag namens het Nederlands Teleartsen Genootschap en het Artsen Collectief een brief gestuurd naar alle Tweede Kamerleden. In de brief dringt ze aan op actie richting de WHO.

Terhorst wijst erop dat de voorgenomen wijzigingen van de Internationale Gezondheidsregeling (IHR) niet zoals het hoort vier maanden van te voren aan de lidstaten en parlementen zijn voorgelegd. De voorgenomen wijzigingen worden geheim gehouden, waarschijnlijk tot aan de stemming, wat in strijd is met artikel 55 van de IHR.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png

Als de wijzigingen later deze maand tijdens de World Health Assembly ter stemming zullen worden voorgelegd, handelen de WHO en haar directeur-generaal derhalve onrechtmatig, zegt de advocaat.

Terhorst licht de brief toe in blckbx today:

Staatsgreep

“Het niet voldoen aan de verplichting om amendementen vier maanden voorafgaande aan de stemming voor te leggen, laat een gebrek aan transparantie zien, onrechtmatigheid en minachting voor lidstaten, hun parlementen en burgers. Het is duidelijk dat de amendementen worden afgesproken achter gesloten deuren,” voegt ze toe.

“Er is geen open debat. Parlementen en de publieke opinie worden buitengesloten. De geheimzinnigheid dient een doel. WHO en haar directeur-generaal wensen zelfstandige wetgevende bevoegdheden te krijgen die superieur zijn aan de soevereiniteit van de lidstaten en haar burgers.”

De aangekondigde amendementen van de IHR kunnen volgens haar gezien worden als een staatsgreep.

Medische tirannie

“Juridische instrumenten voor een staatsgreep hebben een verboden doel en strekking, zijn in strijd met de openbare orde, waardoor deze nietig moeten worden verklaard,” benadrukt Terhorst.

“Het kan nimmer rechtsgeldig worden geacht dat de Grondwet opzij wordt gezet en overruled, alsmede de wetgevende en andere bevoegdheden van ons parlement, ons rechtssysteem, de vrije wetenschap, vrije informatievoorziening, enkel om een concentratie van bevoegdheden te realiseren op het niveau van de directeur-generaal van de WHO, zonder dat er enige controle of checks and balances op deze macht mogelijk is. De Grondwet verbiedt dat persoonlijke grondwettelijk beschermde vrijheidsrechten, zoals het recht op de onaantastbaarheid van zijn of haar lichaam, worden overruled door een algemeen publiek belang, zoals de publieke gezondheid, omdat dit tot medische tirannie kan leiden.”

De advocaat verzoekt de Kamerleden met klem een brief te sturen aan WHO-baas Tedros om hun stem en de stem van hun kiezers tijdig te laten horen.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

4.9 170 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

72 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
roro 237
roro 237
1 maand geleden

Pia Dijkstra D66 heeft het Nederlandse volk naar de slachtbank van de WHO gedwongen!

William
William
1 maand geleden

Ongekozen psychopaat en misdadiger Tedros, puppet van o.a. Gates gaat even ons leven bepalen… zal mij nooit aan psychopaten onderwerpen laat staan alle puppets zoals de nieuwslezeres die gewend is van een teleporter te lezen…

ik dus
ik dus
1 maand geleden

Waar was die troel in 2020 toen de grondrechten al zijn verscheurd….?

Dwarsje
Dwarsje
1 maand geleden

Ze is nog coulant om in discussie te gaan met zo’n idiote organisatie die niks met ons land van doen heeft. Die hele WHO moeten ze uitbannen en als onrechtmatig verklaren. Ook is er al te veel geld naartoe gesluisd door Ruttekut, ook zo’n dictatortje die denkt dat ze alleenheerser zijn. Nederland is wel van 18 miljoen Nederlanders en niet van een koningshuisje en/of een crimineel kabinetje.

Back to top button
72
0
We lezen graag je reactie!x