Bewustzijn

3 tips om alles te manifesteren via positieve hersenspoeling

Help anderen door dit met je vrienden op je social netwerk te delen!

Wil je iets manifesteren? Zo ja, dan kun je overwegen jezelf positief te hersenspoelen om het te laten gebeuren. De meeste mensen geloven dat manifestatie allemaal draait om positief denken en visualisatie.

En hoewel die dingen belangrijk zijn, zijn het niet de enige factoren die bijdragen aan manifestatie om wat het ook is te manifesteren.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png

Wanneer je iets wilt manifesteren móet je je onderbewustzijn aan boord krijgen. En de beste manier om dat te doen is door positieve hersenspoeling toe te passen.

Wat is positieve hersenspoeling?

Hersenspoeling is een proces van het veranderen van iemands gedachten, overtuigingen en houdingen en deze in overeenstemming te brengen met die van de persoon of groep die de hersenspoeling uitvoert. In het verleden werd hersenspoeling in negatieve zin gebruikt, vanwege het krachtige effect. Uiteraard kun je ditzelfde proces ook op positieve manier gebruiken.

Positieve hersenspoeling gebeurt meestal door herhaalde positieve berichtgeving en conditionering en het kan een ongelooflijk krachtig hulpmiddel voor manifestatie zijn.

Waarom is positieve hersenspoeling effectief voor manifestatie?

Wel, de reden dat positieve hersenspoeling zo effectief is voor manifestatie, is omdat het je bewuste geest omzeilt. Dat is nodig, omdat je bewuste geest als een soort filter werkt dat datgene dat je wenst vaak buiten de deur houdt.

Bij positieve hersenspoeling gaat datgene dat je wenst echter rechtstreeks naar je onderbewustzijn, zonder dat je bewustzijn dat tegenhoudt. Het onderbewustzijn is ongelooflijk krachtig en is verantwoordelijk voor alles, van je automatische lichaamsfuncties tot je overtuigingen, houdingen en resultaten.

Als je iets wilt manifesteren is het daarom van belang je onderbewustzijn mee te krijgen. Het moet als het ware geprogrammeerd worden op het doel dat je wenst te manifesteren.

3 tips hoe je jezelf positief kunt hersenspoelen om te manifesteren
1. Herhaling
Herhaling is de sleutel tot herprogrammering van je onderbewustzijn. Met positieve hersenspoeling kun je dit realiseren. Hoe meer je de boodschap herhaalt, hoe groter de kans is dat het doordringt in je onderbewustzijn. Dus als je iets wilt manifesteren, moet je de boodschap blijven herhalen. Schrijf het bijvoorbeeld keer op keer op. Zeg het hardop ontelbare keren tegen jezelf, maak een visionboard en doe affirmaties.
2. Weet wat je wilt ‘of beter’
Als je jezelf positief hersenspoelt is het belangrijk om specifiek te zijn. Maar voeg altijd de woorden “of beter” toe. Hiermee zorg je ervoor dat je geen beperkingen opwerpt. Hoe specifieker je bent, hoe meer je onderbewustzijn in staat zal zijn de boodschap te accepteren. Wees dus specifiek over wat je wilt, of beter, en zie voor je hoe je datgene vervolgens daadwerkelijk gebruikt of toepast in je leven, wat je ermee doet en hoe dat voelt.
3. Emoties
Een andere belangrijke tip om jezelf positief te hersenspoelen is om emotie te gebruiken tijdens het proces. Hoe meer emotie je in de boodschap legt, hoe groter de kans dat deze in je onderbewustzijn wordt gegrift. Dus terwijl je de boodschap herhaalt moet je echt de opwinding, vreugde en dankbaarheid voelen dat het nu al zo ver is.

Jezelf positief hersenspoelen om alles dat je wenst te manifesteren is een krachtige manier om je onderbewustzijn aan boord te krijgen en af te stemmen op je wensen. Je kunt dit uiteraard op eigen kracht doen, maar je kunt er ook voor kiezen om dit met behulp van een audiosessie voor elkaar te krijgen. Je hoeft dan niet zelf alles te bedenken.

Deze audiosessie helpt je jouw onderbewustzijn volledig af te stemmen op datgene dat je wilt manifesteren. Manifestatie wordt daarmee erg gemakkelijk en het komt binnen handbereik. Luister naar deze audiosessie zo vaak als nodig en je zult al snel ontdekken dat datgene dat je wilt manifesteren sneller binnen bereik komt dan je nu nog kunt vermoeden.

Kleine dingen versus grote dingen manifesteren

Vaak is het zo dat kleine dingen zich gemakkelijker laten manifesteren dan grotere dingen. Dit komt, doordat kleine dingen meestal weinig of geen innerlijke blokkades hebben in je onderbewustzijn. Stel je wilt een witte roos manifesteren. Je zult wellicht geen enkele innerlijke blokkade hebben om een witte roos te manifesteren. Zodra je de audiosessie gaat doen met een witte roos als object om te manifesteren, zul je wellicht vrij snel een witte roos tegenkomen, zien of krijgen. Ineens zal daar een witte roos zijn.

Eén miljoen euro manifesteren

Wil je daarentegen één miljoen euro manifesteren, dan zal dat proces langer duren. Niet omdat het een grotere wens is, maar omdat er aan geld meestal innerlijke geldblokkades gekoppeld zijn. Het zal dan ook meer tijd vergen om met behulp van deze audiosessie alle innerlijke blokkades op te lossen.

PRO tip: speel deze audiosessie af met comfortabele koptelefoon op, of oortjes in en zet hem op herhalen, zodat hij de hele dag afspeelt. Pak een bepaalde dag dat je er ‘niet bent voor anderen’ en luister er de hele dag naar. In de tussentijd kun je andere dingen doen (behalve autorijden of werken met machines of gereedschap waarbij je bewuste aandacht nodig is!). Net alsof je de hele dag naar muziek luistert terwijl je andere dingen doet. Dit is de snelste weg om je onderbewustzijn positief te hersenspoelen voor al jouw manifestatiewensen.

Voor kleine en grote manifestatiewensen is het proces identiek. Ongeacht of je een witte roos of een miljoen euro wilt manifesteren. Voor het universum maakt het niet uit. Volg het proces en je krijgt je resultaat. En met positieve hersenspoeling komen je wensen absoluut binnen handbereik.

Klik hier voor meer info en om deze audiosessie nu te downloaden.

4.7 25 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Advertorial

Deze advertorial is een gast-artikel. De inhoud van advertorials valt buiten de redactionele verantwoordelijkheid van NineForNews.
guest

13 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Greet Resist
Greet Resist
1 jaar geleden

het doorbreken van ingesleten denkpatronen; door bewust taalgebruik voorkomt men ‘slaaf worden’ van eigen beeldspraak

Mark
Mark
1 jaar geleden

Tja, die hersenspoeling nog nooit zo gezien als nu tijdens de Coronaplandemie.
1) Herhaling: Net zo irritant als de wasmiddelenreclame, 24 uur per dag werden we ermee overspeld. Op tv, op de radio, bij de supermarkt en op het werk.
2 ) Beter: Een muilkorf voor is goed, maar nog beter is het om een medische muilkorf te gebruiken.
Één prik is goed, maar beter is het om er 4 te nemen.
3) Emoties; Je doet het voor je oma, Je wilt toch niet weer in lockdown ? , etc
Het doel van het spelen op emoties, is, als je je emoties de overhand krijgen, schakel je je verstand uit.

Succes met positief hersenspoelen. Als je weet hoe het mechanisme werkt, dan werkt het niet meer.

Naam*
Naam*
1 jaar geleden

Nikola Tesla, alles is een vibratie, 369.

Alice
Alice
1 jaar geleden

Zeg alle abonnementen op die pulpkranten en tijdschriften op. Zet je radio en tv uit en je verstand aan. Dan ben je al een heel eindje op het goede pad.

Back to top button
13
0
We lezen graag je reactie!x